Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 24 25 26 27 28 »
Autor
Téma 
malicka
Stálý Člen

Karma uživatele malicka - 9% PěstitelskáKarma uživatele malicka - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 401

ja mam nejraci sladky.
jednou sem na mliku zvejkala pul hodky muslitycinku mela sem plnou hubu tech zrnicek nejak sem se ani nesnazila to polknout a kdyz sem se koukla kolik sem tohou uz sezrala tak sem zjistila ze mam jeste trictvrte pred sebou .. tak sem to raci nedojedla
a jeste me u toho chytalo psycho ze se vrati kluci a sni mi to )

Old Post 06-03-2005 v 18:09 PM
malicka je offline   Profil uživatele malicka   Find more posts by malicka   Foto galerie člena malicka   Click here to Send malicka a Private Message   Add malicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stene
Nový Člen

Karma uživatele stene - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 402

to landrover
jo to recht som na tom uplne rovnako))u mna hlavnu zlažku potravy ked som zjety tvoria chipsy. adi tak 5,6 balikov))

Old Post 13-03-2005 v 14:45 PM
stene je offline   Profil uživatele stene   Find more posts by stene   Foto galerie člena stene   Click here to Send stene a Private Message   Add stene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eve
Nový Člen

Karma uživatele eve - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 403

hoj lidi..koukam chute jsou ruzny a vetsinou roztodivny,tak ja
taky neco prihodim:-)
jelikoz po dobrym jointiku se u me dostavi i dobrej hlad,
tak jsem do sebe jednou dostala houskovej knedlik,namazanej
jahodovou marmeladou, nic jinyho v lednicce nebylo..ale bodlo to a spatne mi nebylo:-)a moooc mi to v TU chvili chutnalo:-)

Old Post 07-04-2005 v 20:54 PM
eve je offline   Profil uživatele eve   Find more posts by eve   Foto galerie člena eve     Add eve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 404

No, po huleni jim jenom normalni veci, treba tousty sem tudle mel, ale s hroznou spoustou horcice a kecupu No a strizlivej sem jednou mel smazenyho cerva, strasne sem se toho stitil, ale dal sem to...

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 07-04-2005 v 21:43 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 405

Ja si v poslednej dobe dosť robím tie čínske polevky.Ale normalne vylejem vodu takže mi zostanu len cestoviny .Potom tam pridam cibulo slaninu a vajco a všetko to osmažím.vzniknu mi normalne cestoviny s vajcom ale ta CHINA tam robi svoju chuť.potom to nakonec posypem strúhaným syrom.Normalne si ulietam na tom kuchtení a príprave myslím že aj viac ako na tom jedení....

Old Post 07-04-2005 v 21:49 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 406

to HALUZAK: předem musim říct, že tvuj recept určitě zkusim, vypadá to zajímavě

a závěrem musim potvrdit, že to kuchtění je opravdu super zábavička a jak píšeš někdy mě to baví víc než to žraní kort když si myslim, že vařit opravdu umim, aspoň to o mě pár lidí tvrdí

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 09-04-2005 v 08:13 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FugaSSS
Nový Člen

Karma uživatele FugaSSS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 407

Já si dám jak co jak kdy většnou sladký ale psí granule sou hnusnější jak kočičí:§D

Old Post 09-04-2005 v 13:25 PM
FugaSSS je offline   Profil uživatele FugaSSS   Find more posts by FugaSSS   Foto galerie člena FugaSSS   Click here to Send FugaSSS a Private Message   Add FugaSSS to your buddy list     Navštiv homepage uživatele FugaSSS! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dephp
Stálý Člen

Karma uživatele Dephp - 51% PěstitelskáKarma uživatele Dephp - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 408

Jednou s kamosem jsme meli strasnej hlad a on se zrovna stehoval a u neho nic nebylo!! ale prece jsme tam neco nasli!! bylo mleko do kafe v konzerve a kukurice v konzerve!! tak jsme to do sebe naladovali a celkem v klidu ale potom to uz bylo horsi!!

Old Post 09-04-2005 v 20:12 PM
Dephp je offline   Profil uživatele Dephp   Find more posts by Dephp   Foto galerie člena Dephp   Click here to Send Dephp a Private Message   Add Dephp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 409

oton: ešte dodatok predtym ako tam pridáš tu slaninu a cibulu orestuj ich na oleji. . .

Old Post 10-04-2005 v 22:45 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Garion
Stálý Člen

Karma uživatele Garion - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 410

to ja vzdycky s typkem zkourenej a najednou kruta zranice, tak sem bud prachy mel ja....coz nebylo tolikrat...nebo won nebo sme sli domu a won si vzal od maminky stravenky....a udelali sme si sušenkobonbonočokokolačovou zranici nekde na lavicce zaseklí na papaničku a neřekly sme ani slovo, dokud sme to nedojedli....hehehe

Old Post 27-04-2005 v 17:25 PM
Garion je offline   Profil uživatele Garion   Find more posts by Garion   Foto galerie člena Garion   Click here to Send Garion a Private Message   Add Garion to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 411

ja sem schopny sezrat vsecko co se nehybe a ma alespon trosku nejakou chut..nejlepsi psycho je koupit nejake zajimave chalky jako treba salko(takove to tuhe mliko v konzerve do kafe) nebo cinskou polivku a zacit to zrat primo na lavkach v hyperhovne nebo jinem marketu..jak to pritom kape a z te cinske polivky odpadavaji kousky tech nudli a drobi se to koreni a lidi na nas vzdycky cumi jak na exoty..to je proste drsny farec

...

Old Post 27-04-2005 v 20:47 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 412

Žravá,zrovna teď se jí snažim potlačit...Teď sem zvolila jabko,jogurt,nanuka,zapíjím ganja tea od rána,a mam v lednici česnekovou pomazánku,ta se taky dá...a taky tam je aspik,tušim že je to vono,a pak něco sladkýho....hmmm...yeah,čokoláda+šlehačka+jahody+banán+kakao+ten aspik...
Ale nejvíc mě dostalo když mi volal kámoš a´t přídu, že dáme čaj,nějaké to THC a pokec...Tak tam přídu,a že mam jít dovnitř...vejdu do obýváku, on tam, sedí ve tmě,zásek na bednu a žere syrový játra s česnekem, a různě z dredů vytahoval slaný tyčinky jako zákusek...brada mi padla skoro až na zem...Ale co, chutim se nedá poroučet...Nebo sme vařili normální špagety, ale v tý "sračce" na ně nebyl kečup ale hořtice a tatarka...ale zajímavá chuť...A feferónovej salám je taky good...

Old Post 28-04-2005 v 19:12 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kucharka
Nový Člen

Karma uživatele Kucharka - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 413

Zasrana žravka .....

Nevim nevim ale vetsiou tady ctu ze je zravka chytne do 20 minut po zahuleni.. U mne je to jinak .. Jak si zahulim uzivam si stavek a zravka mne chytne tak za 2 hodky , pokud je to dobre brcko. A vetsinou co si dam je tak 2 L mlíka , krupice , zmrzlina a v tom nadrcené lentilky ( to je fakt fantazie to si vždyckymylsím že se p***** blahem) , brusinky , ruzne druhy marmelad , pochoutky co mame pro psa takove ty kosticky co chutnaji jako susenky jendou sem si koupil cely pitlik a sezral to doma u kompu . Jak tady nekdo psal ten broskvovy kompot vychlazeny tak mu moooc dekuju je to fakticky parada.. Nacpat si do pusy tu pulku broskve a zvykat to ..

Kuchy :-)

Old Post 28-04-2005 v 19:52 PM
Kucharka je offline   Profil uživatele Kucharka   Find more posts by Kucharka   Foto galerie člena Kucharka   Click here to Send Kucharka a Private Message   Add Kucharka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kucharka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stene
Nový Člen

Karma uživatele stene - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 414

by gator brother of stene

Teraz sa natiera chlieb s maslom a horcicou. bieda & hlad. co uz. respectaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lulugang K+

Old Post 04-06-2005 v 21:04 PM
stene je offline   Profil uživatele stene   Find more posts by stene   Foto galerie člena stene   Click here to Send stene a Private Message   Add stene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pelech
Stálý Člen

Karma uživatele pelech - 60% PěstitelskáKarma uživatele pelech - 60% Pěstitelská

Palec nahoru HERMELECH (hermelin by pelech) Příspěvek č. 415

Taagzhe:

• Hermelin rozkrojim na 2 polowiny tak, aby mi wznikly 2 kulate twary =)
  • Na panev naliju trochu oleje
  • Namocim do oleje,ktery je na panvi obe polowiny ze spodni strany (ta s plisni)
  • Na namocenou stranu nasypu koreni.. Idealni je grilowaci, harmonie chuti nebo cokoliv ostryho
  • Panev rozpalim na elektrice zhruba na 3, na plynu na mirny plamen a obe polowiny na ni polozim plisni dolu
  • Tagzhe mam na panwi jakesi w plisnowe wanicky s pomalu rozpoustejicim se syrem uwnitr
  • Koreni nasypu i z wrchu a prikreju salamem, aby mi obsah newytekal (salam je dobry suchy i sunka)
  • Cekam cca 5min nez bude syr roztaweny
  • Pak opatrne naberu oba kousky.. !!!dawam pozor aby mi obsah newytekl a nezaswinil celou kuchyni!!! .. a dam je na talir
  • Pouziju nuz a widlicku a jestli se da neco nazwat orgazmus chuti, tak je to rozhodne okamzik, gdy wlozite prwni sousto do pusy..

Rady ke konzumaci tohoto lahodneho pokrmu:
- W mistnosti se nesmi za zadnzch okolnosti nachayet jiny zkoureny clowek!!
- Jedno baleni hermelinu nikdy nestaci!!!
- Pokud naleznete jakoukoli wychytawku k tomuto pokrmu.. napr si do nej budete sypat lentilky, rad bych o tom byl informowan (fsechno se da wylepsit a rozhodne bych o to nechtel prijit =)
- Budete ignorowat jakekoliw priponinky, tykajici se wymysleni tohoto lahodneho jidla, od me pritelkyne =)

PREJU DOBROU CHUT

Old Post 13-06-2005 v 23:45 PM
pelech je offline   Profil uživatele pelech   Find more posts by pelech   Foto galerie člena pelech   Click here to Send pelech a Private Message   Add pelech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 416

Čus
Docela hustý je si rozehřát mlíko a nasypat do toho hafo granka...
(recept by Black a White)

věřím dvěma věcem-devítka železo a AWP

Old Post 14-06-2005 v 19:59 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 24 25 26 27 28 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás