Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja mam nejraci sladky.
jednou sem na mliku zvejkala pul hodky muslitycinku mela sem plnou hubu tech zrnicek nejak sem se ani nesnazila to polknout a kdyz sem se koukla kolik sem tohou uz sezrala tak sem zjistila ze mam jeste trictvrte pred sebou .. tak sem to raci nedojedla
a jeste me u toho chytalo psycho ze se vrati kluci a sni mi to )
hoj lidi..koukam chute jsou ruzny a vetsinou roztodivny,tak ja
taky neco prihodim:-)
jelikoz po dobrym jointiku se u me dostavi i dobrej hlad,
tak jsem do sebe jednou dostala houskovej knedlik,namazanej
jahodovou marmeladou, nic jinyho v lednicce nebylo..ale bodlo to a spatne mi nebylo:-)a moooc mi to v TU chvili chutnalo:-)
No, po huleni jim jenom normalni veci, treba tousty sem tudle mel, ale s hroznou spoustou horcice a kecupu No a strizlivej sem jednou mel smazenyho cerva, strasne sem se toho stitil, ale dal sem to...
Ja si v poslednej dobe dosť robím tie čínske polevky.Ale normalne vylejem vodu takže mi zostanu len cestoviny .Potom tam pridam cibulo slaninu a vajco a všetko to osmažím.vzniknu mi normalne cestoviny s vajcom ale ta CHINA tam robi svoju chuť.potom to nakonec posypem strúhaným syrom.Normalne si ulietam na tom kuchtení a príprave myslím že aj viac ako na tom jedení....
to HALUZAK: předem musim říct, že tvuj recept určitě zkusim, vypadá to zajímavě
a závěrem musim potvrdit, že to kuchtění je opravdu super zábavička a jak píšeš někdy mě to baví víc než to žraní kort když si myslim, že vařit opravdu umim, aspoň to o mě pár lidí tvrdí
Jednou s kamosem jsme meli strasnej hlad a on se zrovna stehoval a u neho nic nebylo!! ale prece jsme tam neco nasli!! bylo mleko do kafe v konzerve a kukurice v konzerve!! tak jsme to do sebe naladovali a celkem v klidu ale potom to uz bylo horsi!!
to ja vzdycky s typkem zkourenej a najednou kruta zranice, tak sem bud prachy mel ja....coz nebylo tolikrat...nebo won nebo sme sli domu a won si vzal od maminky stravenky....a udelali sme si sušenkobonbonočokokolačovou zranici nekde na lavicce zaseklí na papaničku a neřekly sme ani slovo, dokud sme to nedojedli....hehehe
ja sem schopny sezrat vsecko co se nehybe a ma alespon trosku nejakou chut..nejlepsi psycho je koupit nejake zajimave chalky jako treba salko(takove to tuhe mliko v konzerve do kafe) nebo cinskou polivku a zacit to zrat primo na lavkach v hyperhovne nebo jinem marketu..jak to pritom kape a z te cinske polivky odpadavaji kousky tech nudli a drobi se to koreni a lidi na nas vzdycky cumi jak na exoty..to je proste drsny farec
Žravá,zrovna teď se jí snažim potlačit...Teď sem zvolila jabko,jogurt,nanuka,zapíjím ganja tea od rána,a mam v lednici česnekovou pomazánku,ta se taky dá...a taky tam je aspik,tušim že je to vono,a pak něco sladkýho....hmmm...yeah,čokoláda+šlehačka+jahody+banán+kakao+ten aspik...
Ale nejvíc mě dostalo když mi volal kámoš a´t přídu, že dáme čaj,nějaké to THC a pokec...Tak tam přídu,a že mam jít dovnitř...vejdu do obýváku, on tam, sedí ve tmě,zásek na bednu a žere syrový játra s česnekem, a různě z dredů vytahoval slaný tyčinky jako zákusek...brada mi padla skoro až na zem...Ale co, chutim se nedá poroučet...Nebo sme vařili normální špagety, ale v tý "sračce" na ně nebyl kečup ale hořtice a tatarka...ale zajímavá chuť...A feferónovej salám je taky good...
Nevim nevim ale vetsiou tady ctu ze je zravka chytne do 20 minut po zahuleni.. U mne je to jinak .. Jak si zahulim uzivam si stavek a zravka mne chytne tak za 2 hodky , pokud je to dobre brcko. A vetsinou co si dam je tak 2 L mlíka , krupice , zmrzlina a v tom nadrcené lentilky ( to je fakt fantazie to si vždyckymylsím že se p***** blahem) , brusinky , ruzne druhy marmelad , pochoutky co mame pro psa takove ty kosticky co chutnaji jako susenky jendou sem si koupil cely pitlik a sezral to doma u kompu . Jak tady nekdo psal ten broskvovy kompot vychlazeny tak mu moooc dekuju je to fakticky parada.. Nacpat si do pusy tu pulku broskve a zvykat to ..
Hermelin rozkrojim na 2 polowiny tak, aby mi wznikly 2 kulate twary =)
Na panev naliju trochu oleje
Namocim do oleje,ktery je na panvi obe polowiny ze spodni strany (ta s plisni)
Na namocenou stranu nasypu koreni.. Idealni je grilowaci, harmonie chuti nebo cokoliv ostryho
Panev rozpalim na elektrice zhruba na 3, na plynu na mirny plamen a obe polowiny na ni polozim plisni dolu
Tagzhe mam na panwi jakesi w plisnowe wanicky s pomalu rozpoustejicim se syrem uwnitr
Koreni nasypu i z wrchu a prikreju salamem, aby mi obsah newytekal (salam je dobry suchy i sunka)
Cekam cca 5min nez bude syr roztaweny
Pak opatrne naberu oba kousky.. !!!dawam pozor aby mi obsah newytekl a nezaswinil celou kuchyni!!! .. a dam je na talir
Pouziju nuz a widlicku a jestli se da neco nazwat orgazmus chuti, tak je to rozhodne okamzik, gdy wlozite prwni sousto do pusy..
Rady ke konzumaci tohoto lahodneho pokrmu:
- W mistnosti se nesmi za zadnzch okolnosti nachayet jiny zkoureny clowek!!
- Jedno baleni hermelinu nikdy nestaci!!!
- Pokud naleznete jakoukoli wychytawku k tomuto pokrmu.. napr si do nej budete sypat lentilky, rad bych o tom byl informowan (fsechno se da wylepsit a rozhodne bych o to nechtel prijit =)
- Budete ignorowat jakekoliw priponinky, tykajici se wymysleni tohoto lahodneho jidla, od me pritelkyne =)