Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsechny
po tom co sem hledal jaky maj obsah NPK naky hnoje a takovy prostredky sem zalistoval matinejch knizkach a nasel sem nasledujici. jinak se omlouvam vsem ze to davam na fotkach ale nechtelo se mi to prepisovat
Nevim, musiš to hold vyzkouset... to sou takovy ty maly bily kulaty sračky?? ty sem nigdy do vody nehazel, vzdycky sem zacinal na par kulickach, ktery sem hodil ke kytce a sledoval co se bude dit, nakonec sem tam toho nahazel kotel, ale nigdy sem kytku nespalil, kyti vyjeli potom sice jaxsvin, ale ta chut nakonec stála za vyliž prdel...šlo teda jen o venky..., indooru bych to nedovolil, už ty kuličky nechci videt, zda se me to "neprofesionalní" hnojka
mocovina:
obsah N: 44-46%
tvar ziviny: amidovy, stejnomerne pusobici
je zvlaste vhodne pro plodiny: tabak, chmel, kostaloviny, vinna reva
pouziti: asi 10 dnu pred setim,sadbou, k vytrvalym v dilcich davkach pred oboravkou (asi okopanim)
prumerna davka: 50-100 kg na hektar (si to prepocitej)
dale by se mocovina nemela kombinovat s temito hnojivy: hnuj,kejda,mocuvka,amonny ledek,ledek vapenny,superfosfaty,draselne soli, siran draselny
ale jako hnojivo bych rekl....nevhodne....nic jinyho nez dusik to neobsahuje...cista mocovina vypada stejne jak sul....pouzival bych ji tak pri jasnym nedostatku N nebo podvyzive.....
Slyšel jsem,že pry není špatne nechat zhnít ve vodě slubku od banánu a potom tím hnojit.Mám už nějake své metody,atak by mne zajímalo jestli je to pravda a je to dobre.Palicím Zdar
edited by Jedule - propojuju s tématem, kde se ono hnojení banánovými slupkami nadhodilo
Zdar jak muzu zmenit to ph slepicaku? Kdyz to mam v kyblu tak co tam mam nasypat? Napadla me kostni moucka nebo tak neco. Pak to zmerit a zalejt. Delate to tak nekdo nebo je to nesmysl?
Doporučené dávkování močoviny na zálivku je 1:16 v poměru s destilovanou/převařenou vodou...4 dny nechat odstát. Koncentraci můžeš postupem času zvyšovat i na 1:12, ale hlídej si pH (skořápky vajíček). Good luck with your piss