Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kvalitní půdu fakt hnojit nemusíte v růstu, používal sem jen plagron pk13(14 na květ a výsledky okej, pk je fajn že kytka to všecko požere, aj triple dávky (pokusy) ;-) hezky se nafouknou paldy a proplach nemusí bejt 3 ale třeba 2 týdny, pk je bez zápachu ale alga grow co mám do skleníku tak to smrdí hůř jak hovno :-D
Jsem to ale nešika přátelé,
vitaracem od Plagronu jsem postříkal mojí kytku v květu, hned mi ovadl květ, mám tedy dotaz, jak se správně má používat.
je v pořádku když jsou listy bílé od postřiku?
D9ky
J.3.
Zdravím lidi když už tady řešíte hnojky od plagronu, rad bych se zeptal jestli se může phytamin zkazit? Dostal jsem od známého asi 1/4 lahvičky ale na víčku vevnitř byly krystalky, a závan.. No myslím ze to v pořádku asi nebude, ale ať to nevylivam zbytečně, díky kybork
Původní příspěvek od kybork Zdravím lidi když už tady řešíte hnojky od plagronu, rad bych se zeptal jestli se může phytamin zkazit? Dostal jsem od známého asi 1/4 lahvičky ale na víčku vevnitř byly krystalky, a závan.. No myslím ze to v pořádku asi nebude, ale ať to nevylivam zbytečně, díky kybork
Phytamín ,dnes již prodávaný pod názvem Vita Race se zkazit může.
Na druhou stanu to co popisuješ na zkažený nevypadá.Těžko říct.
A ještě můj osobní postřeh.
Pythamín potažmo Vita Race je prakticky,zbytečný.
Aha takže díky ani jsem nevěděl že je to prejmenovany mám ho poprvé nikdy jsem ho nějak nepotřeboval ale známý něco potřeboval a nabídl onen phytamin tak jsem kývl ze to zkusím kybork
s tim phytaminem bych to potrebovla vedet taky,mel sem i v novym na dne krystaly skoro centimetr velky,rekl bych ze ona ucinna latka se vysrazela,pac kdyz sem ho pouzival driv kytky pekne ztmavly,ale ted se nic nedeje...taky se lahvicka nafukuje,nevite nekdo teda jak dlouho to je pouzitelny??
Cauko ludia tiez by som potreboval nejaku radu... v hnojkach ... zhánam niečo na dobrý blooom okrem PK-čka ktoré je najviac samozrejme... začal som START-UP-om ( ináč je fakt dobrý ) od PLAGRON-u a neviem čím najkvalitnejším pokračovať... ( v hlíne - substrat s myorhyzou a perlitom - vyskúšané predtým ) ...dať sa na CANNU, alebo ostat pri PLAGRONE? poprípade CANNOISIEUR možno niekto skusenosti??... dík
Před asi 3-4 lety jsem si koupil takovej hezkej, žlutej pytel čehosi. Bylo toho 25l. Hmotnostě tak 20-25 kilo. Tahal jsem to přes celý město emhádéčkem, tak mi to možná přišlo těžší, ale vážilo to o trošku víc, než 50l substrátu. Je to takovej tmavě šedej, až skoro černej prášek, místama jsou hrudky. Dost to práší a má to takový zatuchlý buket, poměrně dost intenzivní zadu v nose. (jako když si čuchnete k čerstvýmu koňskýmu koblížku).
Tedy má otázka zní. Je to Bio Supermix, nebo ne? Mě se veškerý nápisy na štítku smazaly a nevim, co to je.
Před asi 3-4 lety jsem si koupil takovej hezkej, žlutej pytel čehosi. Bylo toho 25l. Hmotnostě tak 20-25 kilo. Tahal jsem to přes celý město emhádéčkem, tak mi to možná přišlo těžší, ale vážilo to o trošku víc, než 50l substrátu. Je to takovej tmavě šedej, až skoro černej prášek, místama jsou hrudky. Dost to práší a má to takový zatuchlý buket, poměrně dost intenzivní zadu v nose. (jako když si čuchnete k čerstvýmu koňskýmu koblížku).
Tedy má otázka zní. Je to Bio Supermix, nebo ne? Mě se veškerý nápisy na štítku smazaly a nevim, co to je.
Podle toho co píšeš by to mohlo být Bat guano,kdysi to Plagron prodával ve žlutých pytlech.Mám ho ještě někde,asi půlku schovanej.
opytam sa takto. mam od plagronu P-K a od biobizz bloom a topmax. myslite ze dobre to miesat vsetko dokopy? P-K 2ml/l bloom a topmax 4ml/l nebude to uz moc pre kytky? alebo dat radsej polovicnu davku hnojiv od biobizz z tym P-K ? este nikdy som P-K nesiel, je to moja prva skusenost s nim preto sa pytam radsej.
Rozhodně nemíchat! Každý hnojivo může mít jiný složení a bůh ví co to může po namíchání dělat... když míchat tak jedině hnojiva stejnejch značek a ještě jen pokud výrobce uvádí že se dá namíchat.
Původní příspěvek od keneth48 opytam sa takto. mam od plagronu P-K a od biobizz bloom a topmax. myslite ze dobre to miesat vsetko dokopy? P-K 2ml/l bloom a topmax 4ml/l nebude to uz moc pre kytky? alebo dat radsej polovicnu davku hnojiv od biobizz z tym P-K ? este nikdy som P-K nesiel, je to moja prva skusenost s nim preto sa pytam radsej.
Ahoj, topmax není jako PK nebo bio-bloom základní hnojivo (neobsahuje základní prvky jako NPK-Mg-S-Ca apod., je to nějaký soubor organických látek - stimulátorů apod. - nezvyšují vodivost).
PK plagron (atami, bionova - od plagronu nemám naměřeno, ale předpokládám podobné, protože to musí mít ted daný poměr PK 13-14) zvyšuje EC asi o 0,35 ml/L.
Biobloom asi o 0,13 EC při jednom ml na Litr roztoku.
Tvůj příklad: 2ml/L PK a 2ml/L biobloom a 4ml/L topmax
EC tedy bude vyšší o 2x0,35+2x0,13=0,96 EC než máš zdrojovou vodu.
Ber to jako velice nepřesné stanovení změnz EC po přídavku tvých hnojiv (viz. odkaz v podpisu).
Ahoj, na letošní out jedu Plagron terra bloom.
Už delší dobu pozoruji žloutnutí listů, prvně jsem myslel že je to nedostatek hnojiv.
Bohužel jsem zjistil že problém bude asi v PH.
Zdrojová voda kterou zalívám má PH 6,3, po namíchání s hnojkou (5ml/1l) PH klesne pod 5.
Je normální že s hnojkama mám PH třeba 4,8?
hnojiva sou kyselý, tak je normální že ph klesá... ale pod pět je pro kytky málo, nejlépe kolem šestky. Kup si nějaký PH+ nebo sežeň trochu vápna (hašenýho), ale s tim buď opatrnej.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik