Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Marihuanová politika (legalizace, dekriminalizace, etc..)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Jaký přístup k marihuaně by jste zvolili VY?
zachovat stávající stav
dekriminalizace
úplná legalizace
"holandský model"
všechny ty hašišáky poslat na Sibiř
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 353

Sinuhet:

psal jsem ti pm, protože jsem myslel, že mé téma bude zrušeno. Ale moc dobře se o něj postarali a připojili ho sem, tímto vám děkuji.

A tak ti můžu znovu odpovědět a pro změnu přímo sem.

Ve svých příspěvcích jsem se nikde sobecky nevyjádřil, špatně jsi pochopil mé vyjádření a tak tě žádám, ať si je znovu přečteš, předem děkuji.

Gucspeed:

jo jo, přesně tak, něco na tom bude ;-)

Old Post 06-06-2007 v 11:17 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

Ja jsem tve prispevky pochopil tak, ze si prejes aby vsichni byli omezeni zakonem na sve svobode pestovat, nebot tobe osobne soucasny stav vyhovuje.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 06-06-2007 v 11:33 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 355

Sinuhet:

Když píšeš omezeni zákonem, tak máš na mysli nynější situaci? Já si nepřeju, aby byli všichni omezeni zákonem, protože mě to tak vyhovuje. Já se tady snažím nastínit svoje myšlenky při úplně legalizaci marihuany u nás, jen myšlenky jak by to probíhalo a zajímají mě vaše pohledy do budoucna.

Old Post 06-06-2007 v 11:37 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 356

Po legalizaci by to pravdepodobne bylo tak jak rikas. Postupny nastup komercnich subjektu, reklamy, atd...

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 06-06-2007 v 11:41 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 357

Ano, to je to co myslím a bojím se toho, že v případě takové legalizace by se marihuana, tak jak ji známe dnes pomalu, začala ubírat jiným směrem, směrem který by už nemusel být, tak přijatelný pro ty kteří ji tak rádi konzumují, rozumíme si?

Old Post 06-06-2007 v 11:46 AM
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 358

Nerozumime. Nevim jak ma konzumace souvisi s tim co si o marihuane mysli jini lide.
Jsem-li milovnik kvalitnich vin nijak mi prece neprekazi ozrali pivari. Stale mohu popijet svou kvalitu bez ohledu na to co si do hlavy liji oni.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 06-06-2007 v 11:54 AM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 359

Ne ne, nemyslím konzumaci, ale vliv nekonečných reklam, všudypřítomného prodeje a konzumace na můj pohled, je to moje myšlenka, nepíšu zde, že to tak máš i ty Sinuhete, jsou to jen mé názory, které se mi honí hlavou a já je zde ukládám. Na začátku této diskuze mě zajímaly vaše pohledy na legalizaci marihuany a tím zapříčiněné následky.

Old Post 06-06-2007 v 14:57 PM
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 360

Kdyz na muj pohled nema vliv aktualni antikampan, nemela by ho mit i ona budouci prokampan.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 06-06-2007 v 15:43 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 361

No tak to seš za vodou. Mě by právě třeba taková prokampaň štvala, no nic sem rád že sme došli k nějakému závěru, měj se.

Old Post 06-06-2007 v 16:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 362

1. v holandsku neni trava zcela legalni, ale regulovana, a reklama na ni je zakazana
2. sinuhet ma pravdu, a i s nim souhlasim, mnely by byt legalni vsechny latky, alerozhodne ne hnet, dnes by vetsine lidi stacila dekriminalizace to by byla marihuana kontrolovana a byl by urcen pocet rostlin ktere muzes drzet a pod.

Byl by to jeden z prvnich kroku k legalizaci a svobodne spolecnosti.
Otazka ovsem je jestli smerujeme ke svobodne spolecnosti. Pochybuju o tom.b

Old Post 06-06-2007 v 18:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
l.tajomny
Stálý Člen

Karma uživatele l.tajomny - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 363

Zdravím - Legalizácia so zdravou reguláciou reulaciou!

A za okamžitú dekriminalizáciu

A PROSÍM .....................................SPOJTE SA VYSTÚPTE Z ILEGALITY

POTREBUJEME PODPISY, PODPISY, PODPISY

- SLOBODNÁ VOĽBA. SK

OŽIVENIE - l. tajomny@centrum.sk

Podpisy z celej EURÓPY, KONOPNÝCH SPOLOČNOSTÍ V EU A VOBEC, AUTOROV PUBLIKÁCII, LEKÁRSKYCH INŠTITÚCII, atd, atd, atd,

NEBOJTE SA.........................................!
FAKTY DEMAGÓGIU ZLOMIA ABY SME SA NEMUSELI BÁŤ!!!!!!!! O SVOJU PRÁCU A UM - ŠIKOVNOSŤ - OPROTI - SLOBODNÝM NIKOTÍNOVÝM A ALKOHOLICKÝM FEŤÁKOM

l.tajomny

l.tajomny

Old Post 08-06-2007 v 11:54 AM
l.tajomny je offline   Profil uživatele l.tajomny   Find more posts by l.tajomny   Foto galerie člena l.tajomny   Click here to Send l.tajomny a Private Message   Add l.tajomny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 364

Doporucuji mene velkeho pisma, mene tecek a mezer, jinak je vysledkem text poukazujici na nervovou poruchu pisatele. Doufam teda ze nelezis nekde na luzku a nepises tycinkou, kterou drzis v puse, protoze nemas ruce a nohy.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 09-06-2007 v 11:39 AM
l.tajomny
Stálý Člen

Karma uživatele l.tajomny - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

Ahoj, dnes som zistil, že Slobodná voľba na Sk nefunuje a potvrdil mi to jej zakladateľ tejto or.

Ste ochotný hovoriť v počte na kameru?

Je potreba sa prestať báť, a hovoriť fakty
Začať solídnu nenásilnú žiadosť s petíciou.

Nie rebéliu!

18.6. 2007 - Na nSk - zomier 80 000 ľudí do 30 rokov na cirhózu z Alkoholu!!!!

Ahoj

l.tajomny

Old Post 20-06-2007 v 20:11 PM
l.tajomny je offline   Profil uživatele l.tajomny   Find more posts by l.tajomny   Foto galerie člena l.tajomny   Click here to Send l.tajomny a Private Message   Add l.tajomny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
arbi
Stálý Člen

Karma uživatele arbi - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

No já nevim, já třeba nejsem pro legalizaci. Jako nic si nenalhávejme, tráva, ať chceme nebo ne, tak má svoje škodlivý účinky. Samozřejmě můžem spekulovat o tom o kolik jsou horší či slabší oproti dnes legálním drogám, ale taky můžu říct - Máme tu dvě legální drogy a máme s nima obrovský problémy, ať už se jedná o alkohol za volantem, miliardy utrácený za léčbu zdravotních poškození v důsledku konzumace alkoholu a tabáku atd. atd., takže proč k tomu legalizovat ještě něco dalšího.
Jsem spíš pro to, aby se zpřísňovali podmínky především pro reklamu a užívání alkoholu a tabáku a zároveň se uvolňovali podmínky pro trávu - tedy jakási dekriminalizace, až do té míry, kdy ty drogy budou tak nějak nastejno (v tom represivním smyslu). Určitě jsem pro, aby si každej moh vypěstovat nějakou tu kytku, beztrestně si zapálit jointa, tam kde se smí kouřit ale určitě jsem tvrdě proti, kouřit jointa (nebo cígo) na ulici plný lidí, nabízet jakoukoli z těchto látek lidem mladším 18ti let apod. Prostě všeho s mírou, kdo chce ať hulí, kouří chlastá, ale nikdo nemá právo s tím obtěžovat někoho, kdo je abstinent a nekuřák... tak asi tak.

Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude

Old Post 23-06-2007 v 14:44 PM
arbi je offline   Profil uživatele arbi   Find more posts by arbi   Foto galerie člena arbi   Click here to Send arbi a Private Message   Add arbi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 367

citace:
Původní příspěvek od arbi
Máme tu dvě legální drogy a máme s nima obrovský problémy, ať už se jedná o alkohol za volantem, miliardy utrácený za léčbu zdravotních poškození v důsledku konzumace alkoholu a tabáku atd. atd., takže proč k tomu legalizovat ještě něco dalšího.

Přesně tak, souhlasím

Old Post 24-06-2007 v 09:41 AM
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

Vy si myslite, ze dospelym lidem ma byt povolovano nebo zakazovano cokoliv co chteji delat na zaklade sve svobodne vule a neskodi tim nikomu proti jeho vuli ?

A reci typu "... Máme tu dvě legální drogy a máme s nima obrovský problémy, ať už se jedná o alkohol za volantem ..."
LOL ale to je fakt absurdni - sice alkaci sou pomalu horsi nez lidi na heraku, ale rizeni pod vlivem neovlivni legalnost pesteni (ba dokonce i legalni prodej)

nebo "... miliardy utrácený za léčbu zdravotních poškození v důsledku konzumace alkoholu a tabáku atd. atd., takže proč k tomu legalizovat ještě něco dalšího. ..." tak treba u tabaku tusim pri 9 mld Kc vydanych na lecbu si stat nahrabal 16 mld Kc na danich z cigaret., takze kuraci sami sobe ubiraj zdravi, ale taky si sami "predplacej" lecbu

koureni travy ma negativni i pozitivni ucinky (napr. pri studii nekuraci/kuraci tabaku a mj/ kuraci tabaku vysli s onemocnenim rakoviny kuraci mj skoro stejne jako nekuraci a kuraci tabaku nekolikanasobne vic...

nehlede na to, ze kdyz je trava nelegalni, tudiz veskery obchodovani s ni nepodleha danim, tak v pripade negativnich nasledku si kuraci nezaplatili na lecbu "navic" ani k, takze je lepsi ilegalita no jo

"...určitě jsem tvrdě proti, kouřit jointa (nebo cígo) na ulici plný lidí, nabízet jakoukoli z těchto látek lidem mladším 18ti let apod ..."

Samozrejme souhlasim, ale jakto proboha souvisi s legalizaci?? Pokud by byla trava legalni, tak se samozrejme nebude smet prodavat <18, ci kourit v nekurackych prostorach

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Naposledy upravil Cicmon 25-06-2007 v 13:27 PM

Old Post 25-06-2007 v 11:12 AM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-01-2012 - legalizace x dekriminalizace - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás