Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka. První se druhého zeptalo
* Věříš v život po porodu?
* Určitě. Něco po porodu musí být. Možná jsme tu hlavně proto, abychom se připravili na to, co bude pak.
* Blbost, žádný život po porodu není. Jak by vůbec mohl vypadat?
* To přesně nevím, ale určitě tam bude víc světla, než tady.
* Třeba budeme běhat po svých a jíst pusou.
* No to je přece nesmysl! Běhat se nedá. A jíst pusou, to je úplně směšné! Živí nás přece pupeční šňůra. Něco ti řeknu: život po porodu je vyloučený - pupeční šňůra je už teď moc krátká.
* Ba ne, určitě něco bude. Jen asi bude všechno trochu jinak, než jsme tady zvyklí.
* Ale nikdo se přece odtamtud po porodu nevrátil. Porodem prostě život končí. A vůbec, život není nic, než vleklá stísněnost v temnu.
* No, já přesně nevím, jak to bude po porodu vypadat, ale každopádně uvidíme mámu a ta se o nás postará.
* Máma? Ty věříš na mámu? A kde má jako podle tebe být?
* No přece všude kolem nás! V ní a díky ní žijeme. Bez ní bychom vůbec nebyli. Tomu nevěřím! Žádnou mámu jsem nikdy neviděl, takže je jasné, že žádná není.
* No ale někdy, když jsme zticha, můžeš zaslechnout jak zpívá, nebo cítit, jak hladí náš svět. Víš, já si fakt myslím, že opravdový život nás čeká až potom...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
T o jedna taková definice která ze mě vypadla ve zmaštěnosti :
Člověk který kouří konopí musí být právem déležijící,už jen proto že se všude dozvídáme a slyšíme ze všech stran že smích je zdravý a člověk který spíše hladoví než když je plnosytý,tak se dožívá vyššího věku,takže se dožiju velmi vysokého věku,protože mám pořád hlad a v kuse se směju,čím to bude,kdo se to doví tak at si nehoví a všem to poví
Přesně takhle slušně jsem to řekl,a všici těch asi deset lidí co mě poslouchali vyhulený v záseku,z toho byli úplně mimo,a pak dostali takovej záchvat smíchu,že snad ani neumřou jak byli smíchy zdraví
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
Toto som nevymyslela ja, ale moj bratranec: Ked povieš Červená Čiapočka, tak je to len Červená čiapočka. Ale ked povieš Karkulka, je to také osobnejšie.
k tématu
vymyslím chemické florescenční barvivo, které při postřiku na kytky bude převádět infračervené záření na viditelné záření s délkou 660nm....takže kytce nebude třeba svítit, bude stačit topit...čím víc topit, tím víc bude mít světla....
Původní příspěvek od MiniGrow Normálně si nic nepamatuju, ale na tohle sem si vzpoměl teorie za jak dlouho vystřizlivíte z ganjy:
Z=m1.m2.t
Zhulenost=váha brka.osobní váha .čas
jeste bys musel dosadit potencial toho modelu kterej hulis (E) v rozmezi 0-100 v % takze vzorecek by vypadal Z=m1.m2.t.E
4 Co?: to bohužel nejde, platí zákon zachování energie, takže emitovaný světlo musí mít nižší energii, tudíž větší vln. dýlku, nežli absorbovaný. A jak víme, IR spektra jsou nad 800nm...
Dan.Bass: Co? Vysvětli mi to, prosím. Nepochopil jsem tvé myšlenkové pochody... Vezmi si jenom hloupý pronikání vlnění do opticky hustšího prostředí - co se stane? Zmenšuje se vlnová dýlka...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Co? mluvil o fluoroforu, tedy látce, která vlivem pohlcení fotonu emituje světlo (tudíž taktéž fotony) díky navracení vypuzených eletronů zpět do nižších energ. hladin (tam, kde byli původně). Takový světlo však musí být energeticky chudší, tj. o vyšší vlnový délce. Víc ti o tom neřeknu, o fyzice vim hovínečko.
mne napadla na hajzlu takova blbost.. jestli je mozne, ze by astronaut ve stavu beztize, nachazejici se v klidu, zacal prudce a dlouho mocit (pocitejme maximalni obsah mocaku cca 700ml) smerem od sebe, jestli by tento reaktivni minipohon byl schopen zpusobit nakou meritelnou zmenu polohy jeho tela
Původní příspěvek od Ramon_Dexter psycho: jo, ale tlak moči by musel přetlačit jeho tělo
no to by teda nemusel, pokud by tlacil dostatecne dlouhou dobu, dokazal by ho i mikrotlak urychlit na velke rychlosti. Evidentne neznas iontovy pohon. Ten ma napr. u 500kg sondy stejny tah, jakym tlaci bezny A4 papir na stul. Proste skoro nic. Ale jde o to, ze tenhle motor dokaze bezet nekolik mesicu vkuse. Raketovy motor bezi v radu minut, iontovy v radu mesicu, konecny vysledek urychleni je stejny, akorat cas je jiny.
Tagze nejde jen o tah motoru, ale i o cas.
jo, pohyb by to zpusobilo, funguje zakon zachovani hybnosti, ale pohyboval by se malo, pac moc kterou vymesuje je vzhledem k jeho telu zanedbatelne hmotnosti