Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Autor
Téma 
highmat
Stálý Člen

Karma uživatele highmat - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

2 co?
to fakt sa da hulit v banke?ved tam su aj na WC kamery a neviem kde si to stihol bez toho aby ta prehladali...

fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need

I love cannabis indica!!!

AMO+ Mora

Old Post 15-02-2006 v 08:14 AM
highmat je offline   Profil uživatele highmat   Find more posts by highmat   Foto galerie člena highmat   Click here to Send highmat a Private Message   Add highmat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cocoNut
Stálý Člen

Karma uživatele cocoNut - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

za policajnou stanicov ! :x f opustenej oldskool posprejovanej fetackej stroskotanej budove (vazne oldskool to tam vypada! )

Old Post 15-02-2006 v 20:47 PM
cocoNut je offline   Profil uživatele cocoNut   Find more posts by cocoNut   Foto galerie člena cocoNut   Click here to Send cocoNut a Private Message   Add cocoNut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pindo
Nový Člen

Karma uživatele pindo - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

No ja som si zapálil v McDonalde.
a este si spominam na Kurník...Tam kde spia sliepky!To je haluz pocuvat ich uplne zhulený zo SuperSkunku

Old Post 15-02-2006 v 20:51 PM
pindo je offline   Profil uživatele pindo   Find more posts by pindo   Foto galerie člena pindo   Click here to Send pindo a Private Message   Add pindo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nashi
Stálý Člen

Karma uživatele nashi - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 356

Tak ja uz som hulil aj v strasidelnom dome ked boli u nas v meste kolotoce. S kamaratom asi na pol ceste.
A este, no to je uz vlasne normalka za volantom v aute, len otvorim strechu a ide to. A to sa potom sedi s cervenymi ocami u zubarky v kresle :P
Alebo tesne pred vystupenim sme s kamosom boli fajcit GIZD (vyskrab z fajky) na zachode v divadle a utekali na podium bo sme uz meskali.
Abo na plese v chodbicke kadial chodili ludia v sakach a tak a my 4 sme tam v rifliach a trickach s kapucami hilili cez sklenku a vodu...
Mam toho ovela viac, ale ta pamat...

Old Post 15-02-2006 v 22:00 PM
nashi je offline   Profil uživatele nashi   Find more posts by nashi   Foto galerie člena nashi   Click here to Send nashi a Private Message   Add nashi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pajda
Stálý Člen

Karma uživatele Pajda - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

Makali jsme na jednom tv vysilaci a po praci jsem se sel projit sam se svym spekem (par lidi tam hulilo, ale spis obyc. a moje skunky je moc rozbijeli). No, vylezl jsem kus od vysilace na takovou mensi,vetsi skalku a chystal se, ze si smotnu. bohuzel jsem mel jen mekke startky a jinak nic na filtr. roztrhal jsem tu krabku a utocil jsem ho z tech mekych. Mooc dobry specek. vsude kolem hory, lesy skalky a zapad slunce.
Jenomze (i kdyz normalne se snazim byt trosku napodobenina lezce) jsem neumel z te skaly slezt... Nez jsem slezl, vsechny cigara se mi rozsypali a vsechno thc vyprchalo. Navic jsem pak zvolil spatne zpatecni cestu a prisel jsem o hodku pozdejc, totalne promoceny.

Old Post 16-02-2006 v 10:15 AM
Pajda je offline   Profil uživatele Pajda   Find more posts by Pajda   Foto galerie člena Pajda   Click here to Send Pajda a Private Message   Add Pajda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
supersmažka
Stálý Člen

Karma uživatele supersmažka - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 358

Já a ještě tři kámoši sme si vyjeli mhdéčkem za město a asi kilák vod konečný je starej lom a hned vedle přes řeku je plynovod, ten je asi 10m nad vodou je asi 100 metrů dlouhej a je na něm lávka takže se dá v pohodě přejít.Tag sme tam vylezli a uprostřed vodpálili, bylo krásný pozorovat labe jak rychle teče fak parádní zážitek.Pak se mi moc nechtělo slejzat dolů ale zvlád sem to.Hodně dobrý místo

Don't worry be grower

Old Post 16-02-2006 v 15:36 PM
supersmažka je offline   Profil uživatele supersmažka   Find more posts by supersmažka   Foto galerie člena supersmažka   Click here to Send supersmažka a Private Message   Add supersmažka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Waclaw
Nový Člen

Karma uživatele Waclaw - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

Na hradbách hradu Křivoklát při koncertu ZNC jsme s kámošema kouřili HASH

Old Post 16-02-2006 v 17:43 PM
Waclaw je offline   Profil uživatele Waclaw   Find more posts by Waclaw   Foto galerie člena Waclaw   Click here to Send Waclaw a Private Message   Add Waclaw to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJSantusVorisek
Stálý Člen

Karma uživatele DJSantusVorisek - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

V kurackym kupecku ve vlaku kdyz sme se skolou jeli do zoo

Old Post 16-02-2006 v 18:48 PM
DJSantusVorisek je offline   Profil uživatele DJSantusVorisek   Find more posts by DJSantusVorisek   Foto galerie člena DJSantusVorisek   Click here to Send DJSantusVorisek a Private Message   Add DJSantusVorisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DR.VYPALENY
Nový Člen

Karma uživatele DR.VYPALENY - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

TO nic neni,my jsme hulily v chodbě od vagonu,ale ješte v buse

Old Post 17-02-2006 v 10:28 AM
DR.VYPALENY je offline   Profil uživatele DR.VYPALENY   Find more posts by DR.VYPALENY   Foto galerie člena DR.VYPALENY   Click here to Send DR.VYPALENY a Private Message   Add DR.VYPALENY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

Nedávno sem hulil na balkoně v přízemí s jednou kámoškou, nic divnýho, až na to, že sme byli oba uplně nahý, bylo asi tak -10 stupňů a balkón byl na koleji v Brně otočenej přímo do megarušný ulice. Ale bylo asi tak jedenáct večer, takže pohoda.
Ale ty pohledy lidí, co šli po chodníku stály za to... úlet.
Peace

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 23-02-2006 v 11:29 AM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 363

Na Sněžce mezi kotlem turistů všech možnejch druhů a barev

Old Post 23-02-2006 v 11:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mastex
Nový Člen

Karma uživatele Mastex - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

S kámošem jsme vylezli na radio visílač mezi H.B.-Cyti a Jihlavou spráskali jsme se tam jak prasata a nakonec jsme zjistili že neslezem,tak jsme čekali asi 3 hoďky a aš pak jsme pomalu ale jiste slezli a když jsme slezli tak jsme si museli dát další brčko.No a druhej zážitek jsem měl ve škole přímo při hodině v zadní lavici jsem nabil skleněnku a dal si šloufana,víc jsem si nerysk

Old Post 24-02-2006 v 11:36 AM
Mastex je offline   Profil uživatele Mastex   Find more posts by Mastex   Foto galerie člena Mastex   Click here to Send Mastex a Private Message   Add Mastex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DBC.c23k00n
Nový Člen

Karma uživatele DBC.c23k00n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

jj, s lomem mam taky zkusenosti, mame ho totiz primo za barakem (asi 50 metru). Cadili jsme tam s kamosem blueberry a primo pod nama bylo dobrejch 20 metru )

Old Post 24-02-2006 v 12:27 PM
DBC.c23k00n je offline   Profil uživatele DBC.c23k00n   Find more posts by DBC.c23k00n   Foto galerie člena DBC.c23k00n   Click here to Send DBC.c23k00n a Private Message   Add DBC.c23k00n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

to Mastex: Jo tak to jsem taky zazil... v cejaku v posledni lavici pred katedrou ze skla... Dobrej odvar.....

Jaký si to uděláš, takový to máš.....
eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w
4th IN - 1 xPP, 3xBG, 150w
eXecutorův 5th neopunk 150w kybl in

Old Post 24-02-2006 v 14:35 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 367

Třeba na úřadu vlády ČR (parlament) a v senátu taky.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 24-02-2006 v 15:27 PM

Old Post 24-02-2006 v 15:13 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

asi v lese sice to neni moc kuriozni mist ale co uz::::

Old Post 24-02-2006 v 19:17 PM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás