Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja uz som hulil aj v strasidelnom dome ked boli u nas v meste kolotoce. S kamaratom asi na pol ceste.
A este, no to je uz vlasne normalka za volantom v aute, len otvorim strechu a ide to. A to sa potom sedi s cervenymi ocami u zubarky v kresle :P
Alebo tesne pred vystupenim sme s kamosom boli fajcit GIZD (vyskrab z fajky) na zachode v divadle a utekali na podium bo sme uz meskali.
Abo na plese v chodbicke kadial chodili ludia v sakach a tak a my 4 sme tam v rifliach a trickach s kapucami hilili cez sklenku a vodu...
Mam toho ovela viac, ale ta pamat...
Makali jsme na jednom tv vysilaci a po praci jsem se sel projit sam se svym spekem (par lidi tam hulilo, ale spis obyc. a moje skunky je moc rozbijeli). No, vylezl jsem kus od vysilace na takovou mensi,vetsi skalku a chystal se, ze si smotnu. bohuzel jsem mel jen mekke startky a jinak nic na filtr. roztrhal jsem tu krabku a utocil jsem ho z tech mekych. Mooc dobry specek. vsude kolem hory, lesy skalky a zapad slunce.
Jenomze (i kdyz normalne se snazim byt trosku napodobenina lezce) jsem neumel z te skaly slezt... Nez jsem slezl, vsechny cigara se mi rozsypali a vsechno thc vyprchalo. Navic jsem pak zvolil spatne zpatecni cestu a prisel jsem o hodku pozdejc, totalne promoceny.
Já a ještě tři kámoši sme si vyjeli mhdéčkem za město a asi kilák vod konečný je starej lom a hned vedle přes řeku je plynovod, ten je asi 10m nad vodou je asi 100 metrů dlouhej a je na něm lávka takže se dá v pohodě přejít.Tag sme tam vylezli a uprostřed vodpálili, bylo krásný pozorovat labe jak rychle teče fak parádní zážitek.Pak se mi moc nechtělo slejzat dolů ale zvlád sem to.Hodně dobrý místo
Nedávno sem hulil na balkoně v přízemí s jednou kámoškou, nic divnýho, až na to, že sme byli oba uplně nahý, bylo asi tak -10 stupňů a balkón byl na koleji v Brně otočenej přímo do megarušný ulice. Ale bylo asi tak jedenáct večer, takže pohoda.
Ale ty pohledy lidí, co šli po chodníku stály za to... úlet.
Peace
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.
S kámošem jsme vylezli na radio visílač mezi H.B.-Cyti a Jihlavou spráskali jsme se tam jak prasata a nakonec jsme zjistili že neslezem,tak jsme čekali asi 3 hoďky a aš pak jsme pomalu ale jiste slezli a když jsme slezli tak jsme si museli dát další brčko.No a druhej zážitek jsem měl ve škole přímo při hodině v zadní lavici jsem nabil skleněnku a dal si šloufana,víc jsem si nerysk
jj, s lomem mam taky zkusenosti, mame ho totiz primo za barakem (asi 50 metru). Cadili jsme tam s kamosem blueberry a primo pod nama bylo dobrejch 20 metru )