Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Protiva já si teďka dělam autoškolu. A to bych si fakt nevzal na svědomí jezdit zmaštěnej. Jinak po lekci se musim uklidnit, ne ?:-)))
To já jsem se naopak v autoškole na jednu z posledních jízdu cíleně zhulil. Abych věděl co to se mnou při řízení dělá. Přišlo mi to jako relativně bezpečná příležitost, jak to vyzkoušet, když tam vedle mě ještě seděl někdo, kdo mi může šlápnout na brzdu. Dokonce mě pak instruktor pochváli, že jsem dneska jel klidně a nebyl jsem zbrklej. Asi jsem měl z tý trávy respekt, tak jsem nemachroval. Od tý doby jsem naštěstí zhulenej řídit nemusel.
Ale k tématu. Nehulim už třetí tejden a jsem z toho vyloženě nadšenej. Všechno najednou zvládám nějak jednodušeji. Už jsem na tom byl fakt špatně (min. 3x denně), tak si dávám delší pauzu, abych mohl zase hulit pro radost a né pro to, abych usnul. Je to hroznej pocit, když víte, že když si po ránu dáte špeka, tak že celej den nebude stát za nic a nic pořádně neuděláte, ale prostě si nemůžete pomoct.
Já nejsem zase tak velký Grower ale zahulím si tak 3 krát do týdne
A když není tak nehulím třeba 14 dní
Ale to že není se stává většinou zřídka.
Ale někdy mám dny že hulím každý den
Foxan:
Přeju ti, abys v tom svém příspěveku nemusel za rok obrátit všem smajlíkům úsměvy nohama vzhůru. Ale asi taky záleží na tom, jestli hulíš venkovní tříprocenťáky nebo 15% dovoz.
(edit) A ještě taky záleží, jestli třeba studuješ VŠ nebo jestli se živíš skládáním rege hudby.
Taky se mi osvedcily pauzy. Ale je pravda ze jsem jich schopen jen kdyz opravdu nic nemam. Pokud je, tak hulim prakticky denne. Vetsinou az vecer po praci. Kdyz sklidim, tak hulim, hulim. Ke konci uz se tesim az to dojde, protoze fakt vidim, ze me to vymatlava. Schvalne nechavam ve skrini poskliznovy bordel, nerozjizdim dalsi grow dokud nedohulim sklizen, abych mel zarucenou cca 2 mesicni pauzu nez uzraje dalsi sklizen. Samozrejme behem tech dvou mesicu se obcas nekde neco vyskytne kdyz jsem s kamarady, ale to byva tak v prumeru jednou za 14 dni.
Já zrovna dávám do kupy hlavu kafem a čokoládou...Musim tady uklidit,slavil jsem narozky---kalba doma.Sud(G10),40 bramboráků a 26 lidiček na barráku a DC Phobia sound system...MASACRE!!!!
Jinak hulim co to dá,ale neš abych kupoval nějaký zasraný sakliky radši zavolám mladý.Taky dobrá kratochvíle
Hulim tak maximalne jednou za tyden kdysi to bylo tak jednou za dva tydny ale zas do castejsiho hula uz nejdu...Zacinam pestovat tak z toho snad neco bude jinak to dost leze do penez...(nemuzu si moc vyskakovat)...vetsinou to je tak ze po tydnu prijedu ze skoly a dam si ...Staci mi dost malo a jsem hight....A to je v poho
Taky mám teď delší dobu pauzu. Má na to vliv zkouškové, ale ten zásadní vliv má moje přítelkyně. Většinu času trávím s ní. Vůbec s ní nechci být zhulený, asi mě tak trochu mění, ale jsem za to rád
Jinak jsem taky denně pálil o 106. Teď mi to ale vůbec nechybí.. Zázrak??
fuuuuu...ja hulim hocikedy ma napadne...dnes mi foter nasiel cca 10g ganje aj s fajkou a semenami...huste vysvetlovanie.a este ked som mu povedal,ze ma asi vyleju zo skoly,tak to zobral fakt husto...ked sa kurvi,tak sa kurvi
Původní příspěvek od el estudiante fuuuuu...ja hulim hocikedy ma napadne...dnes mi foter nasiel cca 10g ganje aj s fajkou a semenami...huste vysvetlovanie.a este ked som mu povedal,ze ma asi vyleju zo skoly,tak to zobral fakt husto...ked sa kurvi,tak sa kurvi
nas to bol vzdycky nejaky skunk, poznate tych typkov co nic ine nerobia len cely den zhanaju hulivo a ked chcete vediet co to je je to vzdycky skunk... v poslednej dobe to ale obmedzujem a som presne toho isteho nazoru ako Graetar... fakt tie veci su uplne ine ked si to uvedomujete.. zaujmaju ma detaily a vsimam si to co som za hulicskeho obdobia nikdy nevidel.... skuste tak tyzden nehulit, hrajte CS trebars alebo inu pc hru a bude vsetko uplne ine....... ale ked dostanem chut na speka tak sa musim vyhulit jak prasa to je jasne hi