Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kubok Biobizz zatial asi top hnojivá (pokial vám nejde o peniaze, ale o chuť a kvalitu)
No mně přijdou jako jedny z levnějších, takže asi i pokud vám jde o peníze
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ahoj mám root juice a topmax které jsem jel v hlíně.
Ted mam hydro a zajimalo by me jestli root a topmax můžu v hydro dojet.
Myslíte ze root vydrží 2 týdny v roztoku? A topmax zhruba 2-3 týdny?
Plagron ALGA BLOOM
PLagron ALGA GROW
Plagron PHYTAMIN
Root Juice BioBizz
Top - Max BioBizz
Fish-Mix BioBizz
Chci se zeptat je možné tihle hnojiva kombinovat v jedné zálivce a to
Období růstu - ALGA GROW + root juice...
Květ - ALGA BLOOM + TOP MAX
PHYTAMIN - Poskřik zvlášť
Fish-MIX. zálivka zvlášť... díky předem za tipy.
Původní příspěvek od Berryman Na letošní sezonu outdoor jsem nakoupil hnojiva
Plagron ALGA BLOOM
PLagron ALGA GROW
Plagron PHYTAMIN
Root Juice BioBizz
Top - Max BioBizz
Fish-Mix BioBizz
Chci se zeptat je možné tihle hnojiva kombinovat v jedné zálivce a to
Období růstu - ALGA GROW + root juice...
Květ - ALGA BLOOM + TOP MAX
PHYTAMIN - Poskřik zvlášť
Fish-MIX. zálivka zvlášť... díky předem za tipy.
Jo, klidně to kombinuj, ale hlídej si pH. (pokud pojedeš květináče) Biobizz péháčko dost snižuje.
Původní příspěvek od frek
Jo, klidně to kombinuj, ale hlídej si pH. (pokud pojedeš květináče) Biobizz péháčko dost snižuje.
Vubec Ph hlidat nemusis.....
Jinak to mixuj vse dohromady.
Takhle nejlepsi by bylo samozdrjme mit PH a a EC metr a muzes drtit presne, jenze to si asi kupova na ven nebudes.
Lakmusovejma paprikama zmeris leda tak prd, takze se na Ph mereni do hliny muzes klidne vyprdnout. Dokud jsem jel Biobizz tak jsem ph nikdy nemeril...
Kombinuj naprosto v pohode vse se vsim
A fish mix je spis do obyc hliny na venek aby si ji zrevitalizoval. Muzes to samozdrejme pridavat i treba do stary hliny na svym osvedcenym miste. pokud jedes kvetinace a mas hlinu z GS nebo nejakou lepsi z obi (70l mix s perlitem) celkem solidne nahnojenej s peknym ph myslim ze maj za 130, tak tam uz to asi takovej efekt mit nebude, ale pokud to neprezenes tak jim ani neublizis, pred trema rokama meli. pouzival jsem ji na venkace.
TVl ted sem se do toho zamotal a nevim jestli je to srozumitelny.
Rekapitulace.
1.Mixuj
2.sezen si lepsi hlinu nez tu obyc co je venku
3. nemer ph pokud nemas adekvatni techniku do hliny to neni treba a uz vubec ne na venek (ja lil jeden rok svejm venkacum vodu z hydra co sem vylejval
ph bylo kolem 5 a uplne v klidu to rozdejchavaly
Vubec Ph hlidat nemusis.....
Jinak to mixuj vse dohromady.
Takhle nejlepsi by bylo samozdrjme mit PH a a EC metr a muzes drtit presne, jenze to si asi kupova na ven nebudes.
Lakmusovejma paprikama zmeris leda tak prd, takze se na Ph mereni do hliny muzes klidne vyprdnout. Dokud jsem jel Biobizz tak jsem ph nikdy nemeril...
Kombinuj naprosto v pohode vse se vsim
A fish mix je spis do obyc hliny na venek aby si ji zrevitalizoval. Muzes to samozdrejme pridavat i treba do stary hliny na svym osvedcenym miste. pokud jedes kvetinace a mas hlinu z GS nebo nejakou lepsi z obi (70l mix s perlitem) celkem solidne nahnojenej s peknym ph myslim ze maj za 130, tak tam uz to asi takovej efekt mit nebude, ale pokud to neprezenes tak jim ani neublizis, pred trema rokama meli. pouzival jsem ji na venkace.
TVl ted sem se do toho zamotal a nevim jestli je to srozumitelny.
Rekapitulace.
1.Mixuj
2.sezen si lepsi hlinu nez tu obyc co je venku
3. nemer ph pokud nemas adekvatni techniku do hliny to neni treba a uz vubec ne na venek (ja lil jeden rok svejm venkacum vodu z hydra co sem vylejval
ph bylo kolem 5 a uplne v klidu to rozdejchavaly
At rostou
Díky za podporu snad porostou a pochopil jsem tě jen mě tedka zaskočilo že tady někteří kluci píšou že Root Juice používali hned ze začátku od první krůčku kytičky a ne netu na growgarden odkud jsem to objednával psali že to je na květovou fázi tak tedka nevím co stím ale není to logické když je to kořenový stimulátor tak by se měl používat přece hnedka od začátku ne ?
Původní příspěvek od Berryman někteří kluci píšou že Root Juice používali hned ze začátku od první krůčku kytičky a ne netu na growgarden odkud jsem to objednával psali že to je na květovou fázi tak tedka nevím co stím ale není to logické když je to kořenový stimulátor tak by se měl používat přece hnedka od začátku ne ?
Pochopitelně že kořenový stimulátor je potřeba používat u mladé kytky, u staré babizny v květu je to úplně k ničemu.