Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sinuhet Tak jsem tu zase, abych se vám pochlubil se svými dosavadními neúspěchy.
Posbíral jsem doma semínka, která se mi různě nastřádala. Většinou vybrané z různých vzorků hulení co se ke mě dostaly. Semínka byly staré i více než tři roky, ale doufal jsem.
Na malou misku jsem dal trochu vody a rozmístil semínka. Přikryl druhou miskou a čekal. Nic nevyklíčilo. Některí semínka praskla a pokusila se vystrčit klíček, ale jen pul milimetru bílého se objevilo a tím to zhaslo.
Říkám si, asi to není dobé máčet přímo ve vodě. Vzal jsem tedy toaletní papír, dal do misky, namočil, položil semínka, přikryl dalším toaleťákem a zase namočil, zadekloval a čekal. Výsledky stejné jako v misce s vodou.
OK, požádal jsem kamaráda o jeho semínka, ze kterých prý pěstuje. Použil jsem tentokrát odstátou vodu a zkusil to v misce s vodou i s toaleťákem. Opět stejné výsledky, ale jeho semínka byla prý také stará. Pak jsem tam dokonce v zoufalství přisypal práškový růstový stimulátor, ale nic.
Hmmm, možná obsahuje můj voňavý toaleťák nějaký sajrajt. Tak jsem koupil papírové utěrky, které nejsou ničím ovoněné, sehnal semínka Northern Lights #5 a zkouším to už asi do třetice. To jsem teda zvědav. Jestli nevyklíčí ani teď mám ai nějakou brutální vodu. Koupím si Ph metr a změřím.
Kdysi už jsem klíčil a bylo to v pohodě. Když nechám ve špajzu brambory málem mi tam vyrostou samy. Jiná semínka trhají při svém klíčení asfalt a ja furt nic. Uvídíme za pár dní.
Moje zkušenosti s klíčením semen - dva tampony(já používám ty, kterýma si čistím třeba xicht.. ale pro fajnšmejkry, myslím, že i v tamponu od vaší buchty by to dobře vyklíčilo(nepoužitým)), namočit, zmáčknout(ať to není zas moc mokrý, ať je to prostě vlhký), dát mezi to semínko a někam do pohody to schovat.. myslím že je celkem jedno kam, že někam do skříně v pokoji kde spíš by tomu mělo být dobře a hodit to klíček.. ještě se mi nestalo, že by mi semínko nevyklíčilo. Ale možná jsem jen měl dRsná semínka
Sinuhed:
Klobouk dolu! Dokazal jsi to, o cem ja uz tak dlouho premyslim. A to je ta chyba - nepremyslet a makat !!!
Uplne supr napad to vzit od prvopocatku a hazet na sklo, to co Te potkava za problemy. Dodoal jsi mi odvahy a za to Ti moc dekuji.
Stravil jsem u kompu asi 3 hod, udelal jsem si celou A4 poznamek, ale nelituji niceho. Ses opravdu frajer!!!
Diky..... W.
Čau máš fakt pěknou skříň, ale chtěl bych se zeptat na takovou blbou otázku: kondenzátor+startér+tlumivka=předřaďovač, nejsem elektrikář a nemam s tim žádné skušenosti tak jestli bys te mi to mohli osvětlit..moc dík, jo a mimochodem nevíte někdo jestli výbojka Philips sont t agro 400 dělá velký vedro?? thx
ja som samca a nevedel som najprv co je to zac rastlo velmi ryxlo a mla velke listy a zatial kazdy moj samec rastol najryxlejsie nez samice a mal vecie listy ako samice ale neplati to u kazdeho .predsa nevihodis kytku koli velkim listum ale neplati to u kazdeho urcite zalezi od modelu takze to nemusi byt vzdy tak ze samci rastu ryxlejsie mozno ma niekto ine skusenosti s rozpoznavanim ale ja si vzdy myslim ked to vecie a ryxlejsie to rastie ze to bude samec a ne samice
Tak pořád tápu. Pročítala jsem tu diskuze a stejně vím prd. Myslím si, že mám samici, ale zaráží mě, že kvete (jestli to je květ) a stejně staré podle mě smaci nekvetou. Nebo má ty pestíky, zda to je ono. Dočetla jsem se tu, že samec kvete první a tak pořád nevím. Samec mi prostě nedělá nic. Už mají cca 5-6 pater. Pěstuji prvním rokem a proto jsem mimo. Prosím zda někdo poznáte o co jde. Předem děkuju.
Původní příspěvek od superhrn Tak pořád tápu. Pročítala jsem tu diskuze a stejně vím prd. Myslím si, že mám samici, ale zaráží mě, že kvete (jestli to je květ) a stejně staré podle mě smaci nekvetou. Nebo má ty pestíky, zda to je ono. Dočetla jsem se tu, že samec kvete první a tak pořád nevím. Samec mi prostě nedělá nic. Už mají cca 5-6 pater. Pěstuji prvním rokem a proto jsem mimo. Prosím zda někdo poznáte o co jde. Předem děkuju.
Chloupky jako samice, ale lezou ze samcich kvetu. Asi hermafrodit.
ahoj, procetl jsem si tvuj skvely thread ale musel jsem prehlednout jak je tvoje skrinka vysoka.. uvazuju o podobne stavbe ale ta vyska mi komplikuje vsechno planovani... dekuji
Původní příspěvek od Sinuhet Skříň vybavena folií. K připevnění jsem použil připínáčky. Staré PC je tam jako podstavec pod čidlo teploměru. Je 10 cm pod výbojkou a teplota v tom místě je 32 stupňů. Na cestě je i cool tube, takže teplota bude snad OK. Ovšem ty větráky jsou moc velký hukot. To by mohlo vadit i sousedům. Jdu stříhat molitan.