Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...každopádně žrafky mě chytaj, ale to co se mi děje třebas po bílý vdově, herrerovi apod. neni nic příjemnýho, takže je hravě překonávám...
Když na takovýdlech modelech strčim jediný sousto do pusy, mám pocit jako bych žvejkala brouky, mouchy, červy.. a všechna ta havěť jak se mi tam hejbe...brr
to Miche : tohle už jsem taky prákrát měl. Přesně, sušenka chutnala jako rkovky brouka a z dásní, nebo spíše se ztředů zubů jako by mně vystřikovaly proudy krve. Asi bych si měl dojít k zubaři ))
Mr.ja:jojo,to znam
treba tuhle...pridu domu a najednou me prepane neuveritelnej hlad.tak sem si sedla pred otevrenou lednici a ty dobrutky vypadaly tak lakave...nakonec sem si dala chleba s maslem,lososovou pomazankou a hermelinem,pak 4-5kusancu-ale fakt kusancu buchty,to znamena asi 2/3 plechu(btw:to byla ta nejlepsi buchta jakou sem kdy jedla) no a rano me bratr serval,ze sem mu sezrala pulku cokolady,no a kdyz sem ji ochutnala tak sem se malem poblila jak byla hnusna,byla to takova ta nekomercni cokolada ktera ma v sobe naky hrudky jakejchsi tvrdejch kousku...pak sem jedla jeste takovy drobnustky jako jabka,tycinky atd.ale to uz fakt nevim.
myslim si ze takovy mnozstvi zradla je pri mejch163cm docela ustyhodnej vykon...
to bubik: kavovou prichut maj jenom u cinanu v shopiku, ja to kupuju tady (v nemecku), ale asi se to da koupit vsude, ale je to jako bysis liznul dvojtyho turka a pak rozkous burak, ale lahodny, ani nevim jestli to ma kofein, to by bylo jeste hustsi
la resistance
---hele tak to ja takle prijdu domu a prede dverma sedi kamos a rika
"hele mam na zbre" a tak to skourime a ten kluk je kuchar a on nam vzdycky ukuchti neco k jidlu.
tak to ja jsem vcera byl doma a sezral jsem dvoje sardinky a tunáka a to vse zamíchaný do vegetou posypanejch testovin na chlebu s cibulou a sejrem a cesnekem - bylo to mnam a budu na to vzpomínat, neb na dnesek uz na to nemám trávu
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Většinou pridu domu, a tam je neco uvareny, ale stejne si radsi ukuchtim neco sama. Nakrajim si chleby, rohliky a vyndam z lednice marmeladu, hořcici, kečup, maslo, sul, parky, salamy, syry, paštiky atd., proste všechno to zkombinuju...a pak to všechno sežeru...pěkně baravny chleby...a nikdo nechape...
Ked chytim zranice, zozeriem vsetko! Raz som sa na druhy den odvazil a bol som o 4,5kg tazsi! Nikdy sa neviem ovladat a prestavam jest az ked mi je na tycku alebo zaspim. Najhorsie vsak je to, ked jedlo nie je pristupne... Vela stastia!
Kdyz jsem na vrcholu zhuleni, kratce po dobrem jointu, na jidlo nemam vubec chut. Vsechny vjemy jsou intenzivni a jidlo je az ...sproste chutne. Jim dost casto na dojezdu, kdy me raus uz opousti, to je chvile, kdy uz mam stejne po tech 3-4 hodinach ferovy hlad.
Po jidle si cisty stav trochu sedne a prizemni se, to mi prijde jako skoda (vetsinou).
A co jsem u sebe taky zpozoroval, ze dokud jsem zhuleny, nechce se mi spat. Ten stav mam natolik rad, ze neusnu, dokud si litam mezi asociacema =). Kdyz si dam dobre brcko pred pulnoci, do 3-4 jsem vzhuru.
včera jsem si po dvou vodnicích dával škvarky s rohlíkem a pěkně to zapíjel mlíkem, fakt dobrota, a žaludek ten si to jen chválil do toho jsem vložil kešu voříšky + buráky, nějaký rajče, sejra s pepřem a zase mlíko, a to raní sraní, to bych nikomu nepřál, tak pozor děcka
večer chutná ráno bublá