Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23 »
Autor
Téma 
Miche
Host

Hlína Příspěvek č. 321

...každopádně žrafky mě chytaj, ale to co se mi děje třebas po bílý vdově, herrerovi apod. neni nic příjemnýho, takže je hravě překonávám...
Když na takovýdlech modelech strčim jediný sousto do pusy, mám pocit jako bych žvejkala brouky, mouchy, červy.. a všechna ta havěť jak se mi tam hejbe...brr

Old Post 09-04-2004 v 15:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 322

to Miche : tohle už jsem taky prákrát měl. Přesně, sušenka chutnala jako rkovky brouka a z dásní, nebo spíše se ztředů zubů jako by mně vystřikovaly proudy krve. Asi bych si měl dojít k zubaři ))

Old Post 10-04-2004 v 10:47 AM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjoman
Stálý Člen

Karma uživatele ganjoman - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

je to jedno (stejně všechno chtná o 300% líp), ale ať je toho hodně

Old Post 10-04-2004 v 11:02 AM
ganjoman je offline   Profil uživatele ganjoman   Find more posts by ganjoman   Foto galerie člena ganjoman   Click here to Send ganjoman a Private Message   Add ganjoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Ja - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

Celou lednici.

Aneb estli se to má hulit, musí se to sušit.

Old Post 12-04-2004 v 12:25 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
la resistance
Nový Člen

Karma uživatele la resistance - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

Mr.ja:jojo,to znam
treba tuhle...pridu domu a najednou me prepane neuveritelnej hlad.tak sem si sedla pred otevrenou lednici a ty dobrutky vypadaly tak lakave...nakonec sem si dala chleba s maslem,lososovou pomazankou a hermelinem,pak 4-5kusancu-ale fakt kusancu buchty,to znamena asi 2/3 plechu(btw:to byla ta nejlepsi buchta jakou sem kdy jedla) no a rano me bratr serval,ze sem mu sezrala pulku cokolady,no a kdyz sem ji ochutnala tak sem se malem poblila jak byla hnusna,byla to takova ta nekomercni cokolada ktera ma v sobe naky hrudky jakejchsi tvrdejch kousku...pak sem jedla jeste takovy drobnustky jako jabka,tycinky atd.ale to uz fakt nevim.
myslim si ze takovy mnozstvi zradla je pri mejch163cm docela ustyhodnej vykon...

Old Post 22-04-2004 v 18:47 PM
la resistance je offline   Profil uživatele la resistance   Find more posts by la resistance   Foto galerie člena la resistance   Click here to Send la resistance a Private Message   Add la resistance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

to bubik: kavovou prichut maj jenom u cinanu v shopiku, ja to kupuju tady (v nemecku), ale asi se to da koupit vsude, ale je to jako bysis liznul dvojtyho turka a pak rozkous burak, ale lahodny, ani nevim jestli to ma kofein, to by bylo jeste hustsi

Old Post 22-04-2004 v 22:49 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Příspěvek č. 327

la resistance
---hele tak to ja takle prijdu domu a prede dverma sedi kamos a rika
"hele mam na zbre" a tak to skourime a ten kluk je kuchar a on nam vzdycky ukuchti neco k jidlu.

Old Post 23-04-2004 v 23:45 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spiro
Nový Člen

Karma uživatele spiro - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

hehe kamos raz zozral vajce na tvrodo vcelku a potom to vytickoval a to vajce z neho normalne vypadlo cele =)

Old Post 24-04-2004 v 21:39 PM
spiro je offline   Profil uživatele spiro   Find more posts by spiro   Foto galerie člena spiro   Click here to Send spiro a Private Message   Add spiro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Příspěvek č. 329

jo tak to je husty.A nebylo mu spatne?

Old Post 24-04-2004 v 23:14 PM
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 330

tak to ja jsem vcera byl doma a sezral jsem dvoje sardinky a tunáka a to vse zamíchaný do vegetou posypanejch testovin na chlebu s cibulou a sejrem a cesnekem - bylo to mnam a budu na to vzpomínat, neb na dnesek uz na to nemám trávu

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 16-06-2004 v 14:17 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 331

Většinou pridu domu, a tam je neco uvareny, ale stejne si radsi ukuchtim neco sama. Nakrajim si chleby, rohliky a vyndam z lednice marmeladu, hořcici, kečup, maslo, sul, parky, salamy, syry, paštiky atd., proste všechno to zkombinuju...a pak to všechno sežeru...pěkně baravny chleby...a nikdo nechape...

Old Post 18-06-2004 v 07:12 AM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prco
Nový Člen

Karma uživatele prco - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

Ked chytim zranice, zozeriem vsetko! Raz som sa na druhy den odvazil a bol som o 4,5kg tazsi! Nikdy sa neviem ovladat a prestavam jest az ked mi je na tycku alebo zaspim. Najhorsie vsak je to, ked jedlo nie je pristupne... Vela stastia!

Old Post 20-06-2004 v 19:02 PM
prco je offline   Profil uživatele prco   Find more posts by prco   Foto galerie člena prco   Click here to Send prco a Private Message   Add prco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WayOutt
Nový Člen

Karma uživatele WayOutt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 333

Kdyz jsem na vrcholu zhuleni, kratce po dobrem jointu, na jidlo nemam vubec chut. Vsechny vjemy jsou intenzivni a jidlo je az ...sproste chutne. Jim dost casto na dojezdu, kdy me raus uz opousti, to je chvile, kdy uz mam stejne po tech 3-4 hodinach ferovy hlad.

Po jidle si cisty stav trochu sedne a prizemni se, to mi prijde jako skoda (vetsinou).

A co jsem u sebe taky zpozoroval, ze dokud jsem zhuleny, nechce se mi spat. Ten stav mam natolik rad, ze neusnu, dokud si litam mezi asociacema =). Kdyz si dam dobre brcko pred pulnoci, do 3-4 jsem vzhuru.

Old Post 27-06-2004 v 11:44 AM
WayOutt je offline   Profil uživatele WayOutt   Find more posts by WayOutt   Foto galerie člena WayOutt   Click here to Send WayOutt a Private Message   Add WayOutt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 334

včera jsem si po dvou vodnicích dával škvarky s rohlíkem a pěkně to zapíjel mlíkem, fakt dobrota, a žaludek ten si to jen chválil do toho jsem vložil kešu voříšky + buráky, nějaký rajče, sejra s pepřem a zase mlíko, a to raní sraní, to bych nikomu nepřál, tak pozor děcka
večer chutná ráno bublá

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 27-06-2004 v 11:54 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 335

když sem doma sám, tak si taky vařim, a pěkně si to vaření vychutnám, umim celkem hodně jídel

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 27-06-2004 v 12:11 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bazooka
Nový Člen

Karma uživatele bazooka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 336

Většinou něco co je po ruce. Ale jednou jsem si dal rozkrojenou housku
s máslem posypaným kakaem...

MILUJU CHYTREJ KOUŘ... Baz00k@

Old Post 28-06-2004 v 00:42 AM
bazooka je offline   Profil uživatele bazooka   Find more posts by bazooka   Foto galerie člena bazooka   Click here to Send bazooka a Private Message   Add bazooka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás