Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože nečtu nic jinýho než fantasy tak Garion nebo Belgarion je jmeno jednoho z hlavních hrdinů mojí nejoblíbenější fantasy serky od jistého pana Eddingse a ty serky sou 2 po 5ti knížkách prvni sou knihy Belgariad a druhy sou Malloreon.....fakt doporučuju priznivcum fantasy.........
No tak my už tak v devítce zme si z kámošem dělali hroznou prdel z Chucka norrise jako že tak ser nemůže snad nikdo jmenovat...a potomse to nějak zvrtlo a už sme se i z kamošema oslovovali jako chucku!V prváku když sem zařval :chuckůů!tak se na mě otočila skoro celá třída...bylo to luxusní universální jméno..no a potom mi zůstalo..a tady na groweru už chuck bylů tak chuck53..53 je totiz nejhorsi cislo..zni uplne divne a je uplne mimo a este to je paragraf zanedbání nejake pracovni povinosti...hoja
T.otal G.ame M.aster(vymysleno asi v 7. tride, byl sem dost dobrej ve Warcarftu2 ), a ten druhej master? Byl sem toziz partyleader, ostatni byli napr. tgm.Lamer, tgm.Skiller atd...
Tenhle nick mě dal jeden typas v baru "U Sultána",protože jsem tam fufal,až v palici trititalo.Won totiž poslouchá Kabáty.To bolo před 2 rokama a tedka si tam tykam s půlkou lokálu a nedáwno jsem tam sbalil holku.
Tak muj nick vznikl prave kvuli huleni pac pokazde kdyz ke me prislo nezpocet lidi tak prvni vec co padlo byla ze dame prda? ale jak plynul cas tak misto uz klasickeho prda? se to zmenilo k vuli stereotypu na mrda? je to alespon trochu zabavne no ne? jinac sem to hodil na grower jenom tak ze to ma urcitou spojitost toz asi tak panove a damy.
Tak ted si du dat prda?
To takhle brzo po ranku dam si prda ze skanku!!! A rozjed si kazdy novy den.
no a můj nick vzniknul jednoduše z mýho jména, páč sem z číny...
a klíííĎoo ho sem můžu napsat, protože tady maj úřady v čínskejch jménech vvvvelikej binec, něco jako když se vietnamci snažej psát česky. hehehehe
=) já vim, se mi to směje, dyž ysem tu od narození a ještě žiju mezi správnejma lidma