Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim!!
Mam hnojky
Plagron Green Sensation 1L
Plagron Bio-protect 100ml
Plagron Neem-Oil 100 ml 100% bio
ale zotrel som si navod takze neviem kolko do kolko a ako casto...prosim poradte
Kvetinkyurban pasion, Green o matic aut., Passion 1 a Hollands hope
Původní příspěvek od Pacho_007 Zdravim!!
Mam hnojky
Plagron Green Sensation 1L
Plagron Bio-protect 100ml
Plagron Neem-Oil 100 ml 100% bio
ale zotrel som si navod takze neviem kolko do kolko a ako casto...prosim poradte
Kvetinkyurban pasion, Green o matic aut., Passion 1 a Hollands hope
pouzivam plagron Alga bloom i grow,pithamin,green sensation a start up a sem maximalne spokojenej.Pithaminem strikam minymalne 2x tydne,pri hnojenim bloomem postupne zvysuju ze 4ml na 6ml(driv sem to nedelal) a vysledek je mnohem lepsi.
zdravím, chci se zeptat, kdy mám použít plagron: repro forte (prý levnější varianta green sensation) po prvních infomacích přečtených na netu, jsem pohnojil hned v prvním týdnu květu 1ml /1l, potom jsem se následně dozvěděl že je to blbost, že bych mněl pohnojit spíše 4 týden v květu.... myslel jsem že urychluje tvorbu květu,pryskyřice.. nerad bych něco zkazil
Zdar growmix mas tak na 14 dnu az tri tydny ...proste na rustovou fazi staci....pak dal hnojis dle navodu....Sam sem ho pouzival a je v pohode,ph jaks taks drzi...at to roste
Nevim, jestli ste si toho všimli, ale jakémukoliv výrobku od plagronu se vždy po pár týdnech smazal návod na použití. Je to moji blbostí, nebo se to stává i Vám?
info z growshop.cz : Neem-Oil - biologická ochrana rostlin, postřik, vyrábí se z extraktu posvátného australského stromu Neem, udržuje ochranný film na listech a zabraňuje jejich dehydratatci, odpuzuje hmyz, poškozuje hmyzí dýchací ústrojí a zároveň nevratně poškozuje hmyzí rozmožovací systém. Vydejete se do boje se škůdci - BIOLOGICKY.
Doporučuji používat všem co maji problem s různými parazity 1o0 % funkční. Při problému použit jako postřik 1. čajovou žličku do vlažné vody(ne teplou z kohoutku).
Používám jako prevenci a to když proplachu tak do posledního litru vody přidám 1,5 kavove žličky.
Venku používat tež jako ochranu proti vysoké zvěři 2 kavové lžičky na 1litr postřiku.
PS: Nehorázný smrad doslova k blití.
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........
Zdrawim Vás znalé a moudré, mám menší dotaz, jestli už namíchanej postřik Phyt-Aminu vydrží pár dní a dá se použít i třeba po týdnu nebo jestli se to kazí a musí se okamžitě spotřebovat??? Dík a peace