Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nakonec asi plany poplach, ted vypadaji ze jsou cire. Ale nektere vlakna uz jsou hnede. Kazdopadne testy ustipnytych palicek jsou uspokojive. Dal jsem sklenenku a sedim a dlouhe minuty tupe ziram do monitoru. :-)
Jestli to tak ale pujde dal, tak za ten zbyvajici mesic oskubu na testy vsechny palicky. :-) Ta posledni palicka co zbyde, ale bude maso, protoze do ni bude moct kytka soustredit celou svou energii, kdyz ji ostatni palicky nebudou zatezovat. :-)
tak pozor na tie testy,aby si nesvietil len na jednu šišku:-))
sfarbenie blizien nieje až také dôležité,ved to isto vieš aj sám,ale aj tak som sa roky držal toho,aby 80% bolo hnedých a vtedy som to skosil a bolo to ok.
No ja se orientuji podle kapicek. Velke listy pryc a listy co couhaji z palic se snazim vytrhat, ale dam je bokem, protoze jsou taky docela silne. Takze mi zbydou palice se zbytky listu, ktere se nepodarilo vytrhat a hromadka malych listu vytrhanych z palic. Zalezi jak moc se ti s tim chce hrat. Je to hrozna jebacka, lepi se to na prsty a tak. Z tech malych listu se da varit, nebo v nouzi se daji i kourit.
Ja jsem minulou sklizen susil jen samotne ulamane palice s kouskem stonku. Zadne sparovani, nic o hlavou dolu apod. S kvalitou jsem spokojen. Takze taky nevim.
Ja si myslim, ze babrani se s koreny nema vyznam. Jestli to neco prida, tak to ve vysledku stejne nepoznam. Vsichni se honi za THC a pak si to bali dohromady s tabakem a tvrdi, ze jinak je to moc silne. Az budu velky :-) zkusim dve kytky sklidit ruzne a predhodim to svym pokusnym kralikum (kamaradum) zda poznaji rozdil. Co se tyce kapicek, tak budto to treba brat po jednotlivych palicich a sklizet postupne ty, ktere si myslis, ze uz se kali. Nebo prohlidnout vic palic a brat to jako prumer. Me se taky podarilo najit mista, kde je jich vic kalnych, ale vetisna kytky je zatim cira. Nerozhodnu za tebe. Sorry. :-)
Jinak "mikroskop", ktery pouzivam je prenosny, takze z rostlin nemusim nic trhat. Ma vlastni zarovku a pozoruji tedy primo ve skrini. Koupil jsem ho po netu, ale bohuzel uz nemohu najit ten odkaz odkud a clovek, ktery ho tu v jednom threadu doporucoval se smazal.
Myslel jsem si, že v 51. den květu kytka už neroste a spíše palice jen tak zrají. Vyrábějí ten správný poměr THC, CBD a takových těch věcí. Jenomže každý den jsou větve s palicemi vyvrácenější a vyvrácenější. Čekám až se nějaká ulomí, že už budu mít co sušit. :-) Celé je to upatlané, fakt se těším.
Jo ten bordel je tam porad. Ty mensi jsou jen pokusy s urcenim pohlavi. Mam ted cerstve v matkarne rostlinky ze seminek, tak to jsou klony dane na vykveteleni. A taky je tam jeden pokus s hydrem, ktere se zatim porad moc nedari.
A uplne vpravo je jahodnik. :-)
A je to! Mám sklizeno, usušeno, schováno.
Minulá sezóna byly čtyři kytky a bylo z nich 100g, tedy 25g na jednu kytku.
Teď jsem tam jel jen jednu kytku abych si ujasnil, kolik je asi tak možné z jedné kytky v mé skříni dostat a abych to mohl později porovnávat.
Když to zrálo říkal jsem si, že těch 30-40g by to mohlo být. Možná i neskromně 50. No pletl jsem se. Mám z toho 80g. :-0 Jsem velmi spokojen. :-)
To nevim. Ja sam tam zadny nemam. Ale podle me by mel. Lidi tu myslim maji i vetsi wataze a pachac jim staci. Pachovy filtr ma udany maximalni prutok vzduchu, ktery stiha. Takze podle toho ventilator.