Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Trápí mne stejný problém jako pana Jahodu viz. jeho příspěvek:
---
S tema fotkama to fakt nechapu.
Udelal jsem vsechno presne podle postupu jak je napsano ve FAQ, fotky u prispevku se mi sice zobrazi, ale kdyz na ne kliknu v galerii, tak mi nevyskoci to pop-up okno ve kterem je fotka zobrazena v puvodnim rozliseni. Netusite cim to je ?
---
Tak jak na to?
Potřebovala bych poradit s tím, jak upravit fotku do požadovaného formátu... Rozměry jsou 1600x1200 a nejde mi potom fotka zobrazit ( klasicky jenom červenej křížek)
Potrebujes na to nejakej grafickej editor.Ja napriklad pouzivam zoner photo studio protoze dokaze upravit fotky hromadne,ale jinak jakejkoliv grafickej editor.Napriklad zadarmo se da stahnout irfanview.Vyhledej si ho v jakymkoliv vyhledavaci,stahni nainstaluj a pak uz to problem neni.Max velikost fotky 500kb rozliseni neomezeny
absinthová víla - Blbe jsem to napsal a hned jsem si myslel ze to tak pochopis kdyz jsem si to po sobe precet.Melo tam bejt ze maximalni velikost fotek co muzes uploadnout sem na grover je 150kb a rozliseni neomezeny.Doufam,ze uz to chapes..Takze v irfanviewu to prekonvertujes na maximalni velikost 150kb a pak to sem postnes.Myslim si ze ten programek podporuje taky hromadnou konverzi,takze muzes konvertovat vic fotek najednou a neni to takovej opruz.