Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
The connection has timed out
The server at grower.cz is taking too long to respond.
a nazdar.
Někdy se to chytne napoprvý, ale občas a častějch musím proklikávat Reload třeba minutu.. dvě.. tři. Dneska je to obzvlášť vrchol. Odešlu tak půlku toho, co napíšu.
Myslel sem si, že je to mým připojením, jenže--- nikde jinde se mi to nestává. Jiný fóra jedou, jenom Grower se seká.
Takže čím to?
EDIT PO DVOU MĚSÍCÍCH naprosto nasrávacího minichatu: Pokud by to náhodou někdy někoho zajímalo, tak používám Mozillu Firefox 1.9.0.3105.
Updateoval jsem předevčírem. Žádná změnu v tomhle problému nenastala.
Zdravim nevim jestli je to normal ale nebylo to tak. Ke svemu threadu muzu pripojovat fotografie jen po jedne ( vybrat soubor, upload, a znova) nemuzu jich vybrat proste 5 jen jednu .. thread je v Indoor - micropestovani - fires dream 150w
btw : prosim o prejmenovani na Fires Dream 250w ( puvodne mela byt 150w ale je 250w dost to mate dekuju moc.)
poslední dobou mám problém s linkováním z chatu. linky ven fungujou bez problémů, zato ani jeden link na jakýkoliv thread tu na G mě tam neodkáže a vypíše to No thread specified.
1.) Pokud přidám více fotografií k příspěvku, ve výpisu se mi objeví informace o úspěšném vytvoření u každé fotky tolikrát, kolikátá je to fotka v pořadí.
2.) Když už nejde reagovat v bazaru, tak by bylo dobré ho vyřadit ze sekce "nezodpovězená témata".
na chatu me to vzdy po chvilce hodi o obrazovku nahuru, dela to s/bez zapnutym autoscrollem, mam firefox, dela to i vic lidem ale nevim co maj za prohlizec
je to dost neprijemny kdyz clovek kazdou chvili musi stahnout historii chatu dolu aby videl nejnovejsi prizpevek
Zdravim...
Asi pred rokem jsem se zde za polatek registroval..Par mesicu po registraci mi byl ucet zablokovan z neznameho duvodu(teda aspon si nejsem vedom zadneho poruseni pravidel)..psal jsem asi 10 x mail na webmaster@grower.cz..bez odpovedi..Tak jsem si ted uz zdarma zalozil novy nick..ale asi po tydnu nebo 5ti dnech se mi zase ucet zablokoval...proto uz mam ted zalozeny asi 3.ucet protoze ty zablokovane nejdou ani smazat..jde se jen prihlasit a prohlizet forum...
mate nekdo podobny problem?je to nejaka chyba fora?
uz se nechci zase po tydnu nove registrovat a hledat na foru lidi se kteryma jsem byl domluveny na koupi rizku atd...Proto svuj problem pisu tady a doufam ze mi bude vysvetlen...dekuji...
Původní příspěvek od Miles Zdravim...
Asi pred rokem jsem se zde za polatek registroval..Par mesicu po registraci mi byl ucet zablokovan z neznameho duvodu(teda aspon si nejsem vedom zadneho poruseni pravidel)..psal jsem asi 10 x mail na webmaster@grower.cz..bez odpovedi..Tak jsem si ted uz zdarma zalozil novy nick..ale asi po tydnu nebo 5ti dnech se mi zase ucet zablokoval...proto uz mam ted zalozeny asi 3.ucet protoze ty zablokovane nejdou ani smazat..jde se jen prihlasit a prohlizet forum...
mate nekdo podobny problem?je to nejaka chyba fora?
uz se nechci zase po tydnu nove registrovat a hledat na foru lidi se kteryma jsem byl domluveny na koupi rizku atd...Proto svuj problem pisu tady a doufam ze mi bude vysvetlen...dekuji...
jakej byl tvuj puvodni nick?
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Původní příspěvek od Tayem de Tox Dost často mi vypadává minichat. Kopne to tam:
The connection has timed out
The server at grower.cz is taking too long to respond.
a nazdar.
Někdy se to chytne napoprvý, ale občas a častějch musím proklikávat Reload třeba minutu.. dvě.. tři. Dneska je to obzvlášť vrchol. Odešlu tak půlku toho, co napíšu.
Myslel sem si, že je to mým připojením, jenže--- nikde jinde se mi to nestává. Jiný fóra jedou, jenom Grower se seká.
Takže čím to?
EDIT PO DVOU MĚSÍCÍCH naprosto nasrávacího minichatu: Pokud by to náhodou někdy někoho zajímalo, tak používám Mozillu Firefox 1.9.0.3105.
Updateoval jsem předevčírem. Žádná změnu v tomhle problému nenastala.
Jo nekoho to zajima , proc pouzivas prastarou Mozillu ?? stahni si verzi 3.0.3.. a pojede to bez problemu , dobrej prohlizec je taky Opera nebo Google Chrome , jinak je to otestovano na vetsine dostupnejch prohlizecu ...