Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim..tak ja taky prispeju svou troskou do hasisovyho mlyna...vyroba presatim pres sejtko (kostka cca 5cm dlha), druha fotka je marockej has kupovanej ve spanelsku (15e za kousek)
tady mame zase nakou komerci ale docela pekny fotoz
je to cca 40g kostka maroka nelisovany zluty a celkem dobry plasticke kraji se to jak maslo na baleni neni potreba ohne
Takže taky přihodím dvě fotky . Je to kupovany v Indii, takže klasikej charras. Ovšem co mě překvapilo, že sami indové říkali, že když je to hodně plastický je to na hovno, protože je to mixnutej normalní charras s nějakým olejem co vylisujou ze zbytků (stonky, semena apod.), který skoro nezhulujou, ale po přidání do charrasu je z toho krásně plastickej měkej hašiš, kterej sice hezky vypadá, ale to je tak asi všechno . A je fakt, že ten klasickej charras, kterej není moc plastickej, spíš tvrdej, tak zhuloval víc a byl i lepší chuťově.
23
edit: ta druhá fotka je i s místní indickou SUPERGUNJOU, která vypadala spíš jako seno, takže jsem si dal hovno v trávě, aby ta chuť byla alespoň trochu lepší . Ale i ta tráva zhulovala dobře, jen ta chuť byla fakt šílená, ale stav lepší, než po tom charrasu, protože na mě každej hašiš působí jak "gaučák", takže to byla příjemná změna .
Tak a tady je ještě jedna fotečka. Je to taky z Indie a jedná se o nejkvalitnější (i podle domorodců) hašiš co se dá koupit. Ovšem problém je, že 90% lidí, který ti prodávaj hašiš ti samo tvrdí, že je to právě Malana Cream, ale opak je pravdou. Já už tam měl v tý době pár místních kámošů, takže si myslím, že to co jsem koupil já byl opravdu Malana Cream. Taky byl pěkně drahej (600Rp./10g), což oproti normálnímu charrasu, kterej se dal v Himalaji sehnat i za 60Rp./10g sakra dost.
Fotku jsem dělal poté co jsem se tímhle modýlkem pěkně zhulil, a pak se snažil vyrobit si z toho Himalaje .
Není nad vlastní domácí
Drťku co vidíte na kupičce jsem nejdříve přesil přes síto, a pak ji ještě strčil do flašky od Jaru a zalil plynem ( butanová metoda).
Pak hulení s plynem přecedil přes sítko na talíř. Vysypal sem na to ten prášek získaný přesíváním a žiletkou formoval, když už to bylo jakž takž, začal jsem lisovat...
Jo a mohlo toho být určitě více, jenže se mně flaška od jaru asi po 20 minutách protrhla ( měl jsem sto chutí jít do krámu a vomlátit jim tu flašku vo hlavu, co že mi to prodali za shit ). Sice jen taková malá škvírka, ale syčelo to z toho jako blázen, ještě že jsem byl poblíž, jinak by to všechno vyprchalo do vzduchu.
Vyrabel jsem ho vodni metodou "I-o-L" syta na vyrobu jsou home made.
Zatim jsem nepouzil nic moc extra matros,ale uz se kupi na dalsi varku,a ta by mela vypadat lepe