Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no da se delat hash i ze samcu, ale jen tak aby se zjistilo spis chutovy vlastnosti. Urcite i z listi, na to mam takovou masinku .
uplne nejlepsi je kif z palic ale uplne uplne nejsepsi je Budder. Coz je super tajny recept nejakeho kolika jmenem budderking ktery je prisne strezeny tajemstvi vyroby s 90% THC. Hm, zajimavy.
P.
-potrebujete kybl, vodu, hafo ledu, stejne tak listi (palic), mixer (slehaci, ne takovej ten co to rozseka na kasi), hadicku
-postup: suchy zmrzly, nebo mokry premrzly a rozmrazeny listi se smicha s hromadou ledu (ja davam pul na pul), zalije se vodou -> mixovat 15 minut (kdyz neni mixer, staci poradne michat kvedlackou/vareckou) -> zcedit pres jemny sitko (ideal takovy klasicky komunisticky z NDR ) -> necha se to odstat par hodin -> odsaje se voda nad usazeninou, zbytek se nalije do voskovyho papiru (ja leju na talir a susim v troube na 50C) -> svalet hovno a nabit bong
Nebyl jsem linej a vzal do ruky pri mixovani fotak, tak pekne od zacatku do konce
material: cca 100g ususenyho, zmrzlyho listi, s par spodnima vetvickama, doba sberu cca v pulka kvetu (bylo urceny puvodne na mliko ), PPP
vysledek 1,6 + 3,1 = 4,6g coz je vzhledem k vstupnimu materialu velice prijemne
fotky:
1. led
2. vic ledu (stejne ho bylo malo )
3. vodicka
4. mix
5. po 15 minutach
6. sitko na caj od soudruhu z NDR, trychtyr, lahev
7-8. vicko se sitkem 75um by dejwik
9. shit >75um
10. gold-brown, yeah yeah
11. cas pro gravitaci (vecer)
12. gravitace zapracovala (rano)
13-15. zrovna jsem byl bez hadicky
16. pekne na talirek a sup do trouby
17-18. 1. kulicka
19-20. 2. valecek
jasne ze slo, akorat to bude trosku "spinavejsi hasis", ale zas tak hrozny to nebude - to co zachytilo dejwikovo sitko je na fotce c. 9., je toho 0,05g, takze cca 1%, jsou to krystalky a castice vetsi nez 75um, IMHO zelenej prach nic moc no
dejwik: slehal mixerem , tim se kterym se dela slehacka
jeste v dobe co jsem to filtroval pres vicka jsem zkousel ponornej mixer (sekaci, delaj se s nim treba ovocny koktejly) vs. michacku na testo.Z ponornyho mixeru mela voda zelenou barvu a vysledny produkt nebyl chutove nic moc, z michacky byla voda nadherne zlata a vysledny produkt chutnal uzasne
jéjéjé zbytečně ses stím sral,, nemusel jsi vůbec nic strkat do trouby stačilo si koupit filtrovací pytle :Ice-o-lator: nejsou sice zrovna nejlevnější ale investice se rozhodně vyplatí.V zásadě jde o to že by jsi vodu s nashromážděným materiálem přefiltroval a nechal jen vysušit nemusel si nic péct podle mě je takový materiál mnohem chutnější protože je zpracovaván za studena.Teploty výžší než 35 stupňů (myslím :frog mají za následek odpařování THC......
Také by jsi zmenšil ztráty protože poměr při filtrování je přibližně 1:10 spíš méně(hodně taky záleží na vloženém materiálu).Takového výnosu se dá dosáhnout jen s profi pytly ,, u nás se dají sehnat jen 250 mikro a 75 mikro,,, to je v sadě Ice-o-lator ta nejmenší stojí 2500,- ale i snima člověk dosáhne pěkných výsledků.
StrycekPompo: Ice-o-lator samozrejme znam
IMHO 250 a 75 um je nedostacujici, pac mam 75um sito v tom vicku a tam se zachyti mnohem min nez v 25um, popripade usazovanim
Taky pytle se daj sehnat za 1750Kc 3-pytlova sada (tusim 250-75-25)
Ale hlavne v tomhle threadu jde o vyrobu hasise pomoci gravitace, levne
Nic nepecu , susim na 50C a THC se zacina odparovat pri cca 75C a efektivne nad 150C (vaporizery). Ususit se to da i bez trouby, ale trva to o moc dyl
ad pomer, tech 1:10 myslis 10g shitu ze 100g materialu? Ja mel 5g ze 100 (1:20), ale bylo to z materialu urcenyho na mliko , typek ve videu z odkazu od pindulinky ma ze 750g cca 110 (tzn. pomer 1:7) z palicovyho listi
paradni fotoserial chlape
jen z prdele jestli to funguje (takze na vysledny mnozstvi nehledte sem to zkousel minulej tejden taky s mikro mnozstvim listi (hrst listu jen cca 5-6 g ) a fakt jednoduchy a dobry kdyz nejsou pytle ...
akorat se opravdu musi pri tom vysavani hadickou davat mega pozor..
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............
Cicmon ten poměr záleží taky hodně na použitém materiálu,, a nikdy z toho stejně nedostaneš všechno co by si chtěl,, je fakt že na to co jsi do toho dal za sračky máš opravdu pěkný vásledek ,, já si dycky počkám až se mi nashromášdí pokud možno co nejvíce listů od šišek a nějaké ty slabé spodky a pak to tam všechno hodím a měl jsem už i výnos přez 15g ale nevím jaké množství jsem do toho dal (myslím že tam byli i nějaké dojebané šišky ale pěkně obsypnuté)
možná že si při svém dalším pokusu tvoji metodu otestuju
Tak jsem neodolal a taky to vyzkoušel a mohu říct, že jsem byl více než spokojenej. Z pokusného množství listů od palic (cca. 5-8g) jsem měl 0.4g nádhernýho pískově zbarvenýho hašíku a když jsem to nechal usadit znovu tak z toho bylo ještě 0.3g normal. hnědýho. A to sem to celý dělal jen přes kuchyňskej cedník.Takže fakt doporučuju tuto metodu a návíc její náklady jsou naprosto minimální.
čaute. gumbuju nonstop už od víkendu první pokusná várka hodila 5 géček tmavěhnědej dobroty, což mě nadchlo, takže teď už se mi na topení sušel další tři takový. zkusil sm různou kvalitu materiálu, abych si tak nějak pro sebe zjistil, kolik (a hlavně co§) vytáhnu z listí, palicovýho listí a řidkejch paldiček.
nehce se mi pátrat po hadičce, takže odstátí v petflaších a propíchnutí viz. Cicmon.
tu první várku jsem usušil na talíři pod lampičkou a šlo to docela rychle. ale vzhledem k tomu, že sem se s tím pak docela dlouho matlal, abych to dostal do nějakýho vhodnýho tvaru, řek sem si, že příště vysuším v něčem, v čem se mi to bude dobře presovat. takže teď to mám v plastovejch 4cl panácích na topení...3cm nad tím tu lampičku a celej den na to čumím, jak to ni boha nechce schnout trochu pomohlo, když sem ty panáky hodil do mrazáku. na vrchu vyzmrzla vodová krusta, kterou sem vyloup. stejně ale furt topení pere, žárovka nad tím žhaví a blátíčko porát
jednou se ale dočkám, to jinak ani nejde a potom ...
jo zajímalo by mně, jak vám ten výsledek voní? (páč mi tak nějak ani nijak)
a má někdo fígl na to zapressování?
gumby high
EDIT: přišel kámoš. ukázal sem hash. kámoš uchcával, že prej <TAKOVEJ PLASTIKK!!?>
namítám, že nevoní. a tak podle hesla: podle sucháče poznáš zač je toho loket, dáváme suchej drink. a je to fakt maso hustě dobře to hoří. rozepne plíce až to voči z důlků tlačí! akorát chuť není uplně nejlibovější, a taky se mi zdá, že lehce škrábe. jinak ale masakr a mordor a říše za zrcadlem a nikdyzem i třetí říše... :strongintoxication: