Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Presne to stejny. Ledovy ruce, chut na sladky, cerveny oci, vykonnost v praci. Potom taky "zcitlivenost" ke zvukum, nahlym pohybum, svetlu..., tendence zadrhavat se i v normalnich "oficialnich" rozhovorech treba s kolegama v praci, snaha uhybat od tematu, zakecavat se o blbostech, velmi citove hodnoceni veci...
A jeste mam problem s tim, ze na marihuanu nepohlizim ani omylem jako na neco zakazaneho nebo nemoralniho, takze mam zabrany o ni lhat a zapirat. Nvic mam v praci kolegu, kterej se na to diva stejne a bavime se o tom uplne otevrene i s dalsima lidma. Bohuzel nejsem dost "vysoko" ve svem zamestnani, takze cekam, ze driv nebo pozdeji pujdu o dum dal. Ale i tak by mi to nestalo za to lhani.
Zdárek, já sežeru úplně cokoliv, ale v čem si libuju je třeba sterilovanej hrášek ve slanym nálevu, samozřejmně jogurty a nejlepši úplne ze všeho je pořádnej kus masa..........teď si tak přemejšlim co mi po hulení nechutná a nemůžu zaboha na nic přijít
Chytim, nacpem, zahulim, pockam, prejde par minut a je to tu. Je to tak, alebo bolo to tak zakazdym, chladnicka zase dostala. Uplne a este dlho sa z toho musela spamatavat.
Casto ma to este pochyti. No ale spravim aj tak, ze nacpem, zahulim, stretneme sa s chladnickou zoci-voci a nechame to tak. Ked je to uz moc zle a ide susak, tak dam decentny hlt nejakeho napoja. Je to dobre a mozem sa pasovat s vlastnym ja, kolko vydrzim, a s tym kolko vydrzi fungovat hulivo. Ked porazim chladnicku, hulivo porazi mna. Ked chaldnicku necham chaldnickou, hulivo ostava hulivom...
Minule si tak sedim vyhuleny a objednavam si KELTA (moje najoblubenejsie pivo) No musim povedat ze som mal problemy vypit polovicu flasky. Zbytkom som polial stromcek. Nedoporucujem vyhuleny pit pivo!!!
Ja som tym keltom zapil 6 čokoladovych termixov... Inak, neviem prečo ale "when i feel so high"(sorry, prave pocuvam boba marleyho-Kaya), vobec nefajcim. Proste sa mi nechce. (co si za normalneho stavu neviem predstavit) Ako ste na tom vy?
Na žravku v lednici mám jednoduchej způsob. Vždycky když na vás přijde je třeba otevřit lednici a strategicky zavřít . Potom otevřít kuchařku a podle obsahu lednice něco zbastlit nebo i zaeksperimentovat , z vlastní zkušenosti vím že i ti největši "nevařiči" se divili sami sobě v tom kladném slova smyslu. A za tu dobu nežý to vždy upeču , uvařím mě ta žravka zpoloviny přejde .
Co se týka pití nejlepší je mátový čaj . Za prvé vám pomůže trávit a za druhé mě vždy dostane zpět a můžu pokračovat .
Jak taq sedim u toho monytoru a procitam si tady nove prispevky tak najednou jsem zacal premyslet ani nevim ploc, proste me najednou napadlo, ze otazka legalizace by mohla byt treba v tom presvedcit nakeho magnata nake obrovske spolecnosti na vyrobu susenek, ticinek, limonadicek a ostatnich picovinek, ktere hulici konzumuji v mnohem vetsi mire nez obycejni smrtelnici, ze jsme mi Hulici z velkym H (nemam se prece za co stydet) pro existenci jeho firmy nezbitni, proto by melo byt v zajmu jeho i jejo konkurence prosadit legalizaci. Mno ale to tu zase nastava jina otazka: zda legalizace napomuze vetsi konzumaci huleni..to jsem zase vypotil debilitu..mno ale kdyz uz jsem se s tim psal tak to zverejnim :o)))
ja mam nejradeji oriskovou cokoladu, mleko a jakykoliv sladky susenky, krome disko a nejakejch sracek od Opavia s zelatinou, ale hlavne ne uz nikdy pivo, jednou sme dali 4 piva a 4 speky, vse OK, pak si kamosi dali caj a ja pivo a hodil jsem 4 savle pehem 4 minut, magicke cislo 4
mephisto:
Prosímtě, napiš sem podrobnej popis nakládání hermelínu, prostě recept, napsal bych Ti to soukromě, ale myslím, že nebudu sám, kdo to ocení. Díkec
Jinak já po zhulení moc nejím, nerad se přejídám. Ale když už si zahulím a mám na něco chuť tak si dám nějaký ovoce nebo zeleninu nebo jogurt, nebo müsli tyčinku-Fit-šťavnatá-nebo 3bit. Ale jak říkám moc nejím (na noc vůbec-i když někdy si dám něco malýho, ale to jen vyjímečně), cítím se potom o dost líp a líp se mi spí.
Doporučuju vyzkoušet nepřejídat se a jest pravidelně (samozřejmě v rámci možností), doopravdy to má něco do sebe, praktikuju to tak už půl roku a pohoda.
hehe... tak kdyz jde do tuhyho a clovek uz se k ty lednici priblizi, tak je vzdy pruser. Nejhorsi to bylo loni kolemunora, kdyz se hulilo u kamose. Kazdejch pet minut nekdo nabehl k lednici, aby s hruzou zjistil, ze tam nic neni. ale kdo hleda, ten najde. nasel jsem v mrazaku zmrazeny vanocni cukrovi a dole v lednici kecup. Cukrovi do mikrovlnky, kecup na cukrovi a uz sem to zral. vsichni na mne koukali jak na zjeveni a rikali neco o tom, ze sem prase, ale jak videli, ze mi to smakuje, tak to nevydrzeli a postupne se vsech pet lidi zacalo prat o tu krabici se zmrzlim cukrovim a kecupem. Ten kdyz dosel, tak poslouzila kremzska horcice a jelikoz v lednici byly nalezeny taky kysele okurky, tak ty uz jen dochutili jinak fakt zajimavou a v tu chvili bozskou stravu....
1.) V krámě si vybereš Hermelín tesně před dokončením záruční lhůty - první předpoklad, že nekoupíš tvaroh, ale hezky vodleželý materiál.
2.) Doma ho nakrájím na kostky - či jiné menší díly.
3.) Podle množství si nakrájím cibulku na kolečka, trochu česneku(né moc aby to nesmrdělo celé česnekem), připravím si naložené feferonky, sůl, olivový olej - na vaření ne EXTRA VERGINE !, vinný ocet - má tmavě červenou barvu, dále černý pepř - kuličky a bobkový list.
Na závěr si připravím sklenici (doporučuji s patentním uzávěrem)
4.)Na dno sklenice nasypu kolečka cibule - jemnou vrstvu, 2 - 3 plátky česneku(ne stroužky!!!), 5 kuliček pepře, jednu rozkrojenou feferonku a 1 bobkový list.
5.)Na to naskládám jedno "patro"kostiček "H" a trošku nasolíme. Poté celou procedůru opakujeme do té doby, než nám dojde "H", navrch to přikryjeme poslední vrstvou krájené zel. cibule, česnek, fef......
6.)Sklenice je plná hutného produktu a nyní ji zalejeme olivovým olejem. Necháme si však asi 2 - 3 cm volé a ty dolejeme vinným octem. Sklenici několikkrát obrátíme vzhůru nohama a zpět až se to celé zbarví do tmava.
7.)Sklenici vrazíme do sklepa - sluší ji chlad a tma - a už jen občas se zastavíme promíchat obsah stylem "nohy vzhůru".
8.)Po 7-mi až 8-mi dnech je naprosto ideální ke konzumaci. Samozřejmě, že ochutnat můžeme i dříve.
Teď mě napadlo, že by nemuselo být marný dát tam taky trochu hulení - mohlo by to být fajn
S přáním dobré chuti
mephisto
PS: Recept pochází z Itálie, ale tam se nakládá jiný sýr.
Mně osobně mooooooc chutná i "H".
Víš, že to hulení do toho přidat není špatnej nápad? T.H.C. se hezky rozloží v tom oleji, ovšem jakou by to mělo chuť to nevím, radši vyzkouším prvně tento recept, a poté budu experimentovat
Ještě jednou díky.
Mějte se good
Zdarec