Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejhorší je ta bezmocnost, kterou člověk cítí, když přijde k vykradenému políčku. stalo se mi to předloni a mít toho kdo to udělal po ruce, tak mě zavřou
tak zas takova skoda to nebyla voni nebyli moc velky ale mrzelo meto zrovna sme sli se sousedem fotit a vo ni uz tam hudaacci lezeli a corky sou pekny svine ja sem to osobne nikdy neudelal ale jednou uz dem chtel a le kdyz sem je vydel tak sem si rek chudak majitel jaky by to bylo me no proste sem se skoroo rozbrece a lse domu nikd y bych to nemohl udelat
Taky bych neměl to srdce urvat, zkurvit, sklidit, pošlapat, zlámat, ukrást nebo napráskat cizí políčko, když vim co je s tim práce. Musel bych si pak asi urazit ruce a navíc to kouření by mi pak snad ani nechutnalo.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
nojo čorky sou fakt k...vy ale co s tim já sem naštěstí sklidil i když sem to musel přesazovat ale naštěstí že u nás někdo kdo krade kytky nejni ale vedle z vesnice tam sou takoví p... že sou schopný běhat po lesích a po polích aby něco našly.
Já pěstuju sedmim rokem a ještě nikdy jsem nesklidil.Ne proto,že bych se vo to nestaral, ale proto že se mi vo to postaral ještě někdo jinej.Takže jestli letos sklidim tak je to pro mě ještě větší orgasmus,než když jsem přišel vo panictví.Ale letos se vo to moc nebojim,protože pěstuju v pravěku a tam moc lidí není...ale na druhou stranu nechci moc křičet.Zatim jsem měl(letos) největší problém s armádou šneků,ale trochu jsem jim tu existenci znepříjemnil.Skoro všichni jsou f pánu....Většinou jsem měl kytky jako kráva a říkal jsem si:za tejden sklidim,ale už nikdy jsem to nestih´.Letos si myslim,že už to konečně vyjde a jestli ne, tak začnu pěstovat květák....držte palce
MNĚ SE VENKU ZTRATILA JEDNA BÍLÁ VDOVA ASI PŘED MĚSÍCEM.BYLO TAM CELKEM TAK 30 ROSTLIN.A ASI PŘED TÝDNEM NĚKDO,NĚCO? UTRHL JEDNU HORNÍ KVETOUCÍ VĚTEV OD PURPLE POWER V PŮLCE,TAK SE MODLÍM K VELKÉMU GRASSOVI.A NA PÁR POSLEDNÍCH DNŮ SI TAM PŮJDU LEHNOUT SE SVÝM VLČÁKEM,KTERÉHOŽTO MŮŽETE VIDĚT NA AVATARU,KDYŽ JE DOTYČNÝ TAK ZNALÝ A JEŠTĚ TO NESERVAL VŠE NEKVETOUCÍ,NEZRALÉ.
No ja sem zase na poli našel nějakou tužku a už asi 2 měsíce si lámu hlavu jestli je cizí(jako že asi jo),nebo to byla nějaká má(snad jo).Do hajzlu,kdybych si tak pamatoval na svý propisky!zase,že by tam nějakej blb nechal po sobě takovouhle stopu to snad ani neni možný.