Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja mel dobrou zkusenost s krizencem GSC (BCBD) x Nepalese jam (ACE), mrknete tady. Prevazujici indika, tri phena: dve fialova a jedno svetle. Tohle se da udelat doma.
Z komercnich odrud bych zkusil Peyote purple od Cannabiogen nebo PCK od ACE, jak uz tu nekdo zminil.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
De Sjamaan má Purple Widow, mal som ju out tuším 2014 a išla do fialova hneď od začiatku kvetu, žiadna zmena farby pri nízkych teplotách a podobne, presne takto:
Keir, niektore odrody ti ostanu zelene aj ked mrzne. Je to v genoch. Ale napr. odrody od Dj Short co tu ponukal elanius, mali aj stonky fialove (napr. f13, otm...)
To nie je odpoveď na moju otazku ja chcem vedieť či je fialovenie sposobene teplotným rozdielom alebo nízkou teplotou. Lebo mne to príde ako celkom rozdiel. To, že fialovejú len modely ktoré to mju geneticky dané, to viem
Cau chlapci, jakmile dobehnu kolo. Poustim se do selekce barevných matek. Pro autora samozrejme, nejaky rezan bude. Mam teda prostor na každou na 25ks tak se snad projeví barevne pheno. A chci si podrzet 5 nejlepe ruznobarevnych maminek. Mam jen strach z toho, co uz tu bylo zminene, a to ze kdyz se to barvi neni to vzdy dobry model. Tak pokud budou nejake tipy ocenim to, nechci pouze fialky, beru i belasky,modrasky, zrzecky a samozrejme i černochy. samozrejme se necham inspirovat i timto vláknem....