Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Huleni a sex..Hm..je to dobra kombina, pokud nejsou dva zhuleny tak, ze nejsou schopny ani vstat..Jinak se mi to zda lepsi..ses vic citlivej, takovej vic suj, odvazanej..Je to pohoda..a jeste..Muzu rict, ze driv jsem mela problem udelat se a od ty doby co hulim, nebo spis co si uivam sexu na THC jsem dosahlka prvniho orgasmu..a ne poslendiho...
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Tento vikend jsem prosu..al na mliku a musim rict, ze parada. Byl jsem ke kombinaci trava+sex neduverivej - dohromady ani to ani to, radsi zvlast. Ale po zkusenosti s mlikem jsem priznivce teto kombinace - 1, clovek vic vydrzi 2, ma vetsi moznost se vcitit do celeho toho aktu a vychutnavat daleko vic nez v normalu(jen urcite niance) 3, mam pocit, ze sex to mliko trochu pribrzdi - neni to takovej mazec, takze a az to nekdy prezenete s mlikem, tak to honem rozsukat :> )
sex na trávě je super, ale musí ji mít oba (aby byli stejně naladěni), musí oba chtít a hlavně se z toho nesmí stát běžná věc, jinak to zevšední. hrozí jenom riziko, že sex bez travky, už se ti nebude tak líbit, ale zase záleží na konkrétním jedinci (jedincích).