Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek
Takže menší UP
Dnes jsem nasadil první den květu tedy fotoperiodicky 12/12
Na růstu to bylo celkem 37 dní
Ph držím na 6,5 vstup i výstup
teploty se nezměnily. Prostor se vyplnil jen po okrajích jsem nechal na každý straně 5 - 8 cm pro pěkný vývoj.
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Chtěl bych se zeptat tedy alespoň pokud to tady někdo sleduje... Kdy jim mám vyměnit CFL? Pořád tam mám modrou tak abych jim to nepohnojil.
Předem díky
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Nazdárek.
Dnes je 10. den 12/12
Vše v pořádku, kytkám nic nechybí. Pěkně se rozvětvují pořád ohýbám a tvaruju a jednou jsem lehce odlistil aby pěkně prosvítilo.
Prostor už je zaplněný.
Ahoj lidi. Tak po delší době opět menší update.
Dnes je 16. květu
vlhkost 62% teplota den 25 noc 20
Už jsem prolil a jedu na květové fázi hnojení s 50% dávkou.
Opět jsem lehce odlistil a naohýbal do prostoru.
Jsou to opravdu pekelně pěkný keře
Ahoj lidi. Potřebuji poradit.
Jsem v 19. dni květu a na jedné kytce se mi udělaly podělaný banány (viz. foto)
Byly nezávisle prakticky na střídačku kdekoli na kytce jednou tam jednou tam. Toto bylo všechno co jsem otrhal ale zítra to raději zkontroluji ještě jednou
ALE CO POTŘEBUJI VĚDĚT: mám ji prostě zrušit a neriskovat nebo jí mám dát šanci? Je možné aby se tento opilovací květ objevil i uprostřed šišky?
Předem děkuji za jakékoli odpovědi. Hlavně prosím co nejrychleji.
Díky
Upřímně radim zrušit.. Jednou mi kytka kvůli pitomé genetice zhermila-od té doby se řídím 3ma věcma. 1) Od Dač Pešn nebrat ani leták, natož tak jejich domrvenou genetiku( nevím jestli je jejich veškerá genetika degenerovaná, ale dvakrát se u nich spálit mi stačilo), 2) kontrolovat jakkoli důvěryhodné modely v květu, protože jistota je jistota a za 3) radši mít o kytku míň a tím i slabší výnos, než mít všechno prclé a pak přebírat popcorn.
Zdar může se ten banán objevit i v palici, a rostou jako z vody... Já bych ji dal pryč a doufal že nezačala ještě sypat pyl... Někdy to jsou falešné koule které se neotevrou ale nezkoušel bych to... Pak můžeš mít ve výsledku řídké palice plné nepouzitelnych semen na celé urode snad ti to dojede v klidu
Ahoj takže i tady udělám menší up.
Dnes je 24. den květu pořád hnojím poloviční dávkou květové Dávky od JIDB
Teploty den 24-25 noc 19-20 vlhkost 59-62
Zatím není žádný problém kromě toho hermouše takže snad to všechno dobře dopadne.
Zdravím vás.
Po dlouhý době i sem přidávám menší up z 39. dne 12/12
teploty den 23-24 teploty noc 19-20
vlhkost 48-52
Už pomalu budu snižovat koncentraci hnojení a cca za 10 dní začnu flush
Kytky jsou krásně bohatý na šišky a pocukrovaný jsou taky řádně.
Tady už to vypadá že to dojede bez nějakých větších problémů
Zdravím. Po dlouhé době přidávám update z 56. dne květu.
Už proplachuju enzymama a zítra dám holkám jen čistou vodu. Kosa bude asi v úterý.
Mléčných je asi 40% a dokonce sem tam i jantarová. Celkem zajímavý...
Jinak kytky jsou doslova oblepený šiškama a vypadají jak kdyby je někdo vyválel v krystalovým cukru. Každopádně kosit budu postupně jsou tam totiž i šišule který vypadají že by chtěly i o týden víc ale uvidíme.
Každopádně na CFL zářivku to vypadá opravdu velice velice slibně.
Mrkněte na fotky