Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2nd 250W OG Kush
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
goordon
Stálý Člen

Karma uživatele goordon - 90% PěstitelskáKarma uživatele goordon - 90% PěstitelskáKarma uživatele goordon - 90% Pěstitelská

Registrován: Dec 2009
Příspěvků: 95  

2nd 250W OG Kush Příspěvek č. 1

Ahoj přátelé zdravého, zeleného relaxování

Od mého posledního pěstu, pod umělým osvětlením, uběhlo téměř 5 let. Tenkrát to nebylo nic moc. Byl jsem velký optimista a z mála, jsem se snažil udělat moc. Nakonec to snad nebyl úplný propadák, ale taky žádná velká hitparáda Ostatně můžete posoudit sami a mrknout se

Teď jsem už o něco zkušenější. Něco málo, jsem si dokonce i přečetl a doufám, že tady nebudu předvádět pěstitelské bukakke

Zde je mé dílo:

Box: 70x70x145 [cm] postaven ze 40mm polystyrenu, který jsem slepil lepidlem na polystyren značky GUTTAFOAM. S tímto lepidlem jsem byl velice spokojen! Po vytvrdnutí drží jako kámen a spoj je pevnější, než samotný polystyren. Navíc se pěna dá pěkně řezat a tudíž není problém box zase rozřezat, přemístit, a zase slepit. Celá sestava i s lepidlem vychází, při takovéto výměře boxu asi na 900,-. Proto jsem tedy taky, z úsporných důvodů, toto řešení volil, a taky proto, že se mi polystyren vždycky dobře osvědčil. Dobře drží teplo, dobře se do něj dělají díry pro závěsy lampy a pro větrání. Vnitřek boxu je vytapetovaný černobílou folií, kterou jsem k polystyrenu připevnil silnějšími, kratšími hřebíčky se širší hlavičkou. Drži to bez problémů!

Lampa: Na vegetační fázi jsem použil mojí starou známou 125W kompaktní zářivku Elektrox Dual, která sice je nějakých 5 let stará, ale svítila jen jedno kolo a pro moje potřeby je zcela dostačující. Na květ pak 250W HPS. Lampa je ve Fázi květu cca 30cm nad kytkama.

Půda: Volil jsem substrát koko. 4xCocoStar Brick ve čtyřech 11l květináčích

Hnojky: Jedu HESI, takže růst TNT,Power Zyme a Super Vit. Květ potom Hesi Coco,Super Vit, Power Zyme a PK. PH srážím zhruba na 5,8-5,6, jak se podaří nakapat, či změřit. EC neměřím.

Podnebí: Na přítah i odtah jsem si koupil dva 120mm počítačové větráčky, které jsem zabudoval do zadní stěny boxu. Na květ mám potom zaplý ještě klipsňák na ofuk. Teplota ve dne 25°C, v noci pak 18°C. Co se týče vlhkosti, tak každý den se snažím vydatně 2xnarosit jak stěny, tak kytky.

Genetika: Řezy 4xOG Kush from the Southern City

To je asi vše...


Celé to započalo 16.10.2014, kdy z klonů postupem času nakonec vyrostli krásné holky jak z tobolky. Od 17.11.2014 jedu HPS a 12/12. Zde bych se taky chtěl omluvit za to, že nemám zdokumentovanou vegetační fázi, ale dříve jsem se k tomu nedostal. Nicméně nic závratného se nedělo. Svítil jsem, rosil jsem, zaléval jsem a ohýbal kolínkama, co to šlo. Na jedné kytce cca 15 kolen. Díky tomu se mi podařilo krásně zatravnit Nyní však začíná to nejzajímavější a holky kvetou! Jeden z důvodů, proč tohle dělám je taky ten, abych předešel případným chybám a něco neposral! Proto budu moc rád, za Vaše postřehy, či případné rady, jak to dělat líp! Nyní již dost keců a nějaké ty obrázky 1-4 selfíčka holek a 5 je grupa (foceno včera večer).

Pěsty:
1st 125W Northen Lights
2nd 250W OG Kush
Rozumy:
CFL 125W Elektrox Dual

Old Post 23-11-2014 v 14:48 PM
goordon je offline   Profil uživatele goordon   Find more posts by goordon   Foto galerie člena goordon   Click here to Send goordon a Private Message   Add goordon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-06-2016 - 2) CFL 250W 4x OG Kush - 71 odpovědí
04-01-2016 - 3rd GROW OG KUSH - 0 odpovědí
10-12-2015 - 2nd 250W OG Kush - 146 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2255940 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív