Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Však to by byli uplní idioti kdyby to měli prodávat za takovích okolností ! To by znamenalo , že pro pár korun co na tom vidělaj , tak by odevzdávaly adresy lidí ! To bych radči to zboží přestával prodávat! Ale na druhou stranu vdnešní době bych se tomu nedivil :-D
To je to důležitý slovíčko v tvém příspěvku. Škoda, že všichni v tomhle nejsou stejní jako ty.
Podle mě, jsou problém ty zabavené faktury z prodejů přes e-shopy, před razijí.. Myslím že k fakturám po raziji přístup nemají. Četl jsem i argumenty, že každý "slušný" GS objednávky po vyřízení včetně osobních údajů maže, ale nevím jestli faktury bez doložení příjemce jsou použitelné v účetnictví pro e-shopy a následném odvodu daně. Pokud píšu nesmysly omlouvám se za mystifikaci.
Původní příspěvek od Jazz zrovna minuly tyden mi doslo predvolani na policii,nevedel sem proc,nebylo to tam napsany jen ze se mam dostavit k podani vysvetleni.kdyz sem tam dosel tak mi rekli ze vysetruji growshop v Novem Jicine a pozvali si me jako svedka protoze sem si minuly rok z tama objednaval seminka,nejprve se me zeptali jestli kourim travu,ja sem rekl ze obcas i kdyz teda hulim kazdy den(co si budem nalhavat:-))a pak se me vyptavali proc sem si to objednaval,jak mi to prislo zabalene,jak sem to platil,jak sem s nema komunikoval a dalsi takovy podobny debilni otazky no a kdyz sem odchazel tak mi pohrozili at si davam pozor.z toho plyne ze moje jmeno si ziskali zrejme od majitele toho shopu,verim ze nedobrovolne,proste jim ho musel dat nebo spis to zjistili podle faktur toho shopu.takze pokud nebude shop vysetrovam policii tak si myslim ze sami od sebe jmena a adresy klientu nepraskaji.jestli ma nekdo podobnou zkusenost jako ja tak prosim napiste.
Čau kostička
policajtům sem řekl, že sem měl v úmyslu vyrobit konopnou mastičku.
ale nejlepší odpověď by asi měla být že sem tento nákup zprostředkovával někomu z rodiny a proti takové osobě nemusíš vypovídat ( už to tu myslím někdo psal )kdybych věděl předem proč si mě tam zavolali tak bych si to mohl promyslet co jim odpovím.jinak tímto okamžikem sem skončil s nakupováním takových věcí přes net, sem rád když vidím naši policii co nejméně:-)
Jazz:
Jako fakt? Konopnou mastičku?
Takže jsi defakto řekl, že jsi je kupoval s tím, že si vypěstuješ marihuanu a budeš s ní dál nakládat.
Měl jsi říct, že sis je koupil pro sběratelský účely. Nebo že jsi chtěl zasít, až se změní legislativa a bude to povolený. A víc se s nima o tom nebavit.
I všechny obchody prodávaj semínka oficiálně pro sběratelský účely.
Meloun je jako kamarád. Když ho rozřízneš, taky je uvnitř červenej.
Život je jako bonboniéra -> nemám rád bonboniéry.
to je pravda co píšeš ale na druhou stranu nemyslím že by policajti chtěli slyšet že si někdo chtěl vyrobit konopnou mast, za tímhle účelem po tom nejdou..
Tak bohužel mám podobně nepříjemnou zkušenost jako Jazz. Včera mi volal kriminálka Brno, že se mám dostavit podat vysvětlení kvůli semínkům ( ze semena-marihuany.cz sem kokot ) a zatim teda vůbec nevim co jim mám vyprávět. Ale je divný, že sem ze středních čech tak proč to hrotí Brno
Tak já jsem si právě semínka z Holandska od RQS donesl domů. Po 4 pracovních dnech. Ještě je na krabičce že za poštovné zaplatili něco kolem 11Eček. Tak že jim děkuji.
Mám to aspoň z první ruky. A kriminálka mi určitě volat nebude. A jdu sázet.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<