Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Syntek Taky pojedu Dr Greenthumbs Em-Dog, jako venek, takze su zvedavej jak stihne dokvest, udavaj konec zari, ale to asi nebude moc pravda :-D
Jsou z Cali, tam kytky začínají kvést koncem července, začátkem srpna (proč tomu tak je jsem tady před pár lety vysvětloval, kdyžtak si to dohledejte), proto může dozrát koncem září. Předpokládám, že v tom bude nějakej Chemdawg, tudíž cca 70 dnů květu, takže u nás spíš začátek listopadu...
Sorry
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Tak jsem neodolal a tak jsem si koupil Dr Greenthumb's Em-Dog byli na můj vkus docela drahé 3 semínka za 900 tak doufám že to za tu cenu bude stát za to.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
No zatím roste. Už z ní budu dělat první klony. Jedno semínko asi s mojí pomocí nevylezlo. Ale druhé jelo jak po másle.
Má krásné tlusté lístečky a vypadá spíš na indiku. Pojedu ho na 100% v mém dalším indooru.
Jsem taky hodně zvědavej jak to bude vypadat.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Já asi až dorazím, tak vysadím ty pineapple express...mám 3 fem. semínka..tak sem taky asi průběžně budu dávát foto...No a Ty klidně můžeš taky, aby lidi viděli, jaká je to seedbanka ;-)
Zdravím
Tak moji doktoři už mají paličky tak 1cm.A takovej early skunk kterej doporučujou
k nám na ven ještě nic tak nevím.......Jak ste na tom vy??Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Jo, Můj Bubba kvete asi 12 dní. Bohužel ho napadly začátkem srpna třásněnky, tak není tak velký, ale krásná indikoidní stavba a velké zelené listy to vynahradily
Každopádně ho mám na balkoně. Ven bych ho moc nedoporučoval. (mám na mysli guirellu. )
Tak upřimně nevím jestli ten em-dog je na pěstování venku v našich podmínkách.
Jinak u mě to vypadá následovně. Vyčistit všechno po InDoor #8 a začít #9 kde už mám připravených pár krásně zakořeněné klonů. Tak že cca do týdne začínám. Pak jsem šoupnu odkaz.
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Tak moji doktoři už mají paličky tak 1cm.A takovej early skunk kterej doporučujou
k nám na ven ještě nic tak nevím.......Jak ste na tom vy??Díky
Zdárek
Zdar. Early Skunka sem jel asi cca pred 2 rokama a kvetl pozdě taky..(taky sem nadaval,ze pisou early a ono houby)ale dozral kolem 30 rijna..