Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele plho, prosím tě, jak jsi na to:
"Pri plati, ze kdyz se kvetina sklidi pozde tak se ji otevrou pistily a THC zacne oxidovat a vznikaji pri tom canabinoly, ktere spise umrtvuji."
přišel?
Pokud se chcete na 100% zasmát tak rozhodně nejlepší je šalvěj Jinak po každym hulení se dá dostat výtlem. Jednou sem hulil fakt maximální šit, vyjeli sme s kámošem asi 10 fajfek a pak sem měl výtlem jak prase
Neljlepší model na vysmátost je zahulit si a pustit si třeba Cimrmany, to bych se vždycky smíchy pos... A je mi úplně jedno co je to za odrůdu, hlavně že píše :-)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Vedeli by ste mi poradit, ktory model alebo odroda je najviac chechtava :-)
Chcel by som to dat pod lampu.
Parkrat som mal jeden druh (neviem co to bolo), dali sme 2 praskov a 3 hodiny sme sa zvyjali v zachvatoch smiechu :-))
Jo tak to bych vo něčem věděl.Já sem nedávno testoval jeden model jmenuje se TUHUNGA a je to fakt mazec,sice sme se po tom smály jen pár desítek minut ale stálo to za to.
Ma to len jeden problem... sativa je sice idealna zalezitost na chectanie ale zohnat nieco take v nasich koncinach... to proste nejde. A tiez si inak myslim ze ked to budes mat pod lampou tak to (pokial sa dodrzi co ma) bude dost silne... dostanes supu do hlavy a skor ta to odpali ako rozchechta.
ako som pisal v prvom prispevku o tom modeli, ze 2 prasky a 3 hodky zachvaty smiechu s niecim takym som sa uz nestretol, ale velmi rad by som si zaspominal na stare vysmiate casy..... ten model som hulil v tedy asi 10x a vzdy to dopadlo rovnako :-))))))) len skoda, ze neviem co to bolo :-(
Dakujem za prispevky a "Silacikovi" obzvlast :-)
Dost hustej modej je Hiro Chirack, jednou jsem ho měl v coffeeshopu v Amstru a myslej jsem že nás z něj vyhoději jak jsme se tam tlemili. No ale hooodně je to ovlivněný prostředím, když je v partě nějakej veselejší týpek tak je o zábavu postaráno.