Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsou to moc pěkné vychytávky. Můj kamarád ale jen tak usuzoval a zkoušel a bádal a zjistil že skoro ze všech sprejů uniká CO2 aniž bychom ho používaly,prostě se malinko odpařuje.Takže stačí instalovat hadičku a jedna kapka po x minutách vám bohatě stačí.Je to fakt div ale je to tak jednoduchý!!!
Shamane tak mě nenapínej a promluv.
už o takovim nějakym elektromagnetickym ventilu,kterej by mohl bejt spínanej přez spínací hodiny snim asi tak rok a nikde ho nemůžu sehnat.ptal sem se v gastro servisech pro hospody a v plnírnách co2. nikdo o něčem takovim neví.
nebo někdo jinej tady,chtěl sem se tady zeptat už dávno. nevíte někdo,kde sehnat elektromagnetickej ventil na co2 bombu???
Čus kluci,nechci vám tady do toho skákat,ale myslím,že ten elektromagnet.ventil se dá sehnat všude tam,kde se prodávají svářecí agregáty tzv. céočka.Nebo tam,kde se opravují.Jinak,tedy alespoň dle mého názoru by se mohl /pokud CO2 ventil bude finančně náročný/ použít el.magnetický ventil z pračky.To je ovšem jen můj osobní názor.Na originál. CO2 ventilu je totiž zařízení,které při průtoku "plynu" tento ohřívá,aby nedošlo k zamrznutí .
tak už sem asi našel. tady ty elektromagnetickýýý ventily by se možná mohly použít:http://www.emedium.cz/peveko/sortiment.php?1
to mydena:jestli vůbec nějakej elektromagnetickej ventil v pračce je? mam nějakej laickej pocit,že je tam jenom čerpadlo?
to:lucia-vypadáš ve skutečnosti stejně jako na avantaru?
kazdy svarecsky potreby. Moc jsem nad tim nedumal, zakoupil a funguje. mam ho pripojenej i na aute na privodni trubicce na naftu z nadrze - kdyz ho nezapnu pred nastartovanim, tak nepusti naftu do motoru. Ale funguje i na plyn - pisou v pribalovem letaku.
Problem se zamrzanim je velice AKUTNI ! protoze ventil zamrzne, zustane otevrenej a vsecko CO2 vyfuci do hajzlu !
Reseni made-in shaman: zapojil jsem zarovku 100W 2cm od ventilu, a kdyz sepnu hodinama trafo, ktere ovlada ventil (musi byt cca 2A - elektrokov 355,-Kc -- jinak bez zaruky) tak se rozsviti ta zarovkaa topi na ten ventil a on nezamrzne.
kapisto ?!
To Wax:Ten el.magnet. ventil v pračce je na přívodu vody.Dle zvoleného programu /mechanickým časovačem/ v určitou dobu sepne a začne napouštět do pračky vodu.
Nic proti,ale prodávají topítka ,které připneš na ventil a ono topí a ventyl ti nezamrzne a to topítko je na tuším 24V a prodávaj ho ve svářečských potřebách,protože se používá u céóček a ventil nezamrzne ani boha.
hele lidi namaloval sem mensi obrazek mrknete se na to jestli to a ty moje kyti nestaci ja sem to nainstaloval(viz. obrazky) a nechavam to tam celej den i pres vecer nedelam nejakou chybu
podla mna ano. Sak ale mozes dat aj 2 flase :-) Ja som pouzival 3.8l flasu na rastlinu, ale nemal som vyvod uplne presne nad rastlinou. Toto je celkom fajn sposob podla mojho nazoru, lacny a ucinny, ale robim to len pocas vegetativnej (pocas kvitnutia uz mam prilis vela ventilacie na generovanie CO2)
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
no dik hele lidi to ajko mam prisipavat cukr kdyz sou kvasnice zivi tak by to melo teoreticky dokavad budou mit co zrat tak by meli zit ne takze staci jejn prisipavat cuker? me to kvasilo tak 25hodin a pak uz to slyset neylo kvasi to furt? a jak mam mesnit kostku drozdi?
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Jediny problem je, ze ono sa pri tom vylucuje alkohol, ktory potom tie kvasinky zabija. Ja vacsinou vylejem a vyplachnem flasu, a urobim to cele odznova. Jedna varka mi trva pomerne dlho, mozno 4-5 dni, neviem presne, menim ked je to mrtve alebo skoro mrtve (uz nejdu bublinky)
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
jak poznas ze dou bublinky me sly v tom jn asi tak 25-27hodin pres vecer do rana rano uz to jen vonelo/smrdelokolik si tam daval kvasnic ja jen jednu kostku do pullitrovy flasi a tak 2-3 pol.lzice cukru?!
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.