Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mr.Nobody a než guanotyčinky bych pořídil něco na Růst/květ , nejlíp tekutý .tyčinky se nedaj dost dobře odměřovat
nesmíš být takový lakomec
Ahoj bindo011.
Jak rika Mr.Nobody, chtelo by to tekuty. Jestli mas malo penizek, tak mne se osvedcili na rust Wuxal Super a na kvet OBM. Obe hnojiva jsou bezne k dostani v zahradnich potrebach/kvetinarstvi. Me minulej rok stali kolem 70,- za jedno tusim. Nad kilo urco nepujdou. Daj se aplikovat i postrikem, rozpousti se beze zbytku ve vode.
At se ti dari, djV.
a co tak nepriesvitny papier, heh? ale samozrejme normalne kvetinace by boli njalepsie! A jak vravi Fanta, prepni na 18/6 a ohybaj, neni to az take tazke, len davat pozor aby sa nezlomila
Edit: a jak som si vsimol tak to nemas ani cely objem tej pet-ky vyuzity. taky maly priestor je nevyhodny - rastlinka bude slabá a malá... kvetinace predavaju hocikde, neolutujes!
Chalani rozumiem že kvetináč je určo lepší o tom žiadna no ide o to že rastlinky sú každý týždeň 5 dní sami, nikto ich nekontroluje, nepolieva pretože o boxíku nikto nevie a som cez týždeň v škole mimo rastliniek . Skladá sa to z dvoch častí, v jednej je zem a rastlinka, v druhej voda. Prvá sa jednoducho vloží do druhej a zem si sama ťahá vodu . Len nalejem dávku na týždeň. Thats all . Hnojky kuknem jak píšem tie jednoznačne treba toto je len dočasné.
Ahoj, přepneš tedy na 18/6? Jinak pokud si zručný, tak určitě, když to přesadíš do květníku, tak vymyslíš, jak jim zajistit vodu, stačí ti nějaká nádobka, ve které to budeš mít postavené a v ní vodu. Nebo tady na G je pár návodů na samozavlažovací HOMEMADE květníky. JInak to hnojivo bych radil třeba BioBizz za 150Kč 0,5l a vydrží ti to určitě více sklizní a je to dobré hnmojivo.
Biobizz dobrá volba Fishmix,tohle a seš vysmátej ...investice 300kč - > 15e nebo kolik...
když tam 5 dní nejseš tak je ideál nějakej primitivní drip...
akvaristický čerpadlo cca 10e 2 kapiláry tak 4e kyblík časovač a nemusíš nic řešit .
vlhkost vyřešíš tím , že přes rostliny přehodíš petku s dírkama nahoře , nebo igeliťák na konstrukci ze špejlí
Čau, taky se přidám s pár radama.
Květináče pořiď,nějaký co největší se vejdou a než odjedeš tak pořádně zalívej, v 1. kole to je těžký vychytat ale jde to. Pod tou watáží ti to stejně skoro nebude vysychat a vydrží to. Až budou rostliny větší, tak budou i pořádně pít a pak už to chce určitý zkušenosti abys nepřelíval anebo kytky netrpěly suchem. Já takhle na dálku pěstuju bez dripu pořád, ted i pod vyšší wattáží. Ideální to neni.. Každopádně v malinkym květináči ti to v půli květu vydrží zalitý tak do večera.. Radil bych ti vždycky, když jsi doma tak zalívat malými dávkami a sledovat za jak dlouho to vyschne, tomu pak přizpůsobit zálivku na 5 dní kdy jsi pryč..
Ten Fishmix je na in peklo smrdí jak čert, ale podle mě nejlepší bio hnojivo. Mě sice smrad nevadí, skříň je mimo ale stejně se ten smrádek drží. Už jenom mít to hnojivo doma Nicméně jsem s ním dělal i postřik, jak jsem psal tak mě to nijak neomezuje, ale doma bych to opravdu nedoporučoval Podle mě na růst nemá Fishmix a kopřivový čaj konkurenci, ten už si ted asi ale neudeláš..
Organické hnojky objednané rozmýšlal som aj nad kvetináčmi aa dostal som nápad ako môj problém vyriešiť, takže som rovno dokúpil 2 kvetináče najväčšie aké sa tam zmestia a hlavne kvalitnú zem na presadenie, pretože to v čom teraz rastú je zem nanič, teda ak sa to tak dá nazvať, je to nejaký substrát, no skôr mi to príde ako podrvené drevo a kúskom hliny ako zem :P. Rastilny teda plánujem hneď ako budem mať všetky veci presadiť, poriešiť im zavlažovanie a dať im kvalitné hnojky nech majú čo papať .
pekne to mas :") len tak dalej naladil si ma na strunu ze mozno aj ja nieco skusim pokial samozrejme bude z toho nejaky vynos staci mi aj listie na konopnu mast len aby bolo
Po čase prinášam update . Rastlinky sú už presadené v kvalitnej zemi v nových kvetináčoch, sú tam najväčšie aké sa dali. Presádzal som v sobotu, takže ešte chvíľku potrvá kým sa zakorenia. Trápi ma jedna vec, mám už aj organické hnojky a neviem či mám rastlinky pohnojiť. Dával som tam totižto hnojivo v tyčinkách asi tak 3 týždne dozadu, na obale je písaná účinnosť dva mesiace tak neviem... nechcem rastlinkách nejako uškodiť a prehnojiť ich. Takže slúbené foto boxu