Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus chalani potřebuju poradit mam rozjeté semena a nějak se mě to začína jebat! Divna barva jak spalené od hnojek, pritom nehnojim začlo to dělat ted, hlina je lightmix od biobizz! Co mam kurva delat aby to nezežloutlo celé? Venky sou vždy vklidu a tady me to pěkně točí Možná je aj načase přesadit do vetší co myslíte?
No zapoměl sem napsat že sou pod usporkou 125w samozdřejmě na rust! Tak snad maš pravdu švihnu je do většich ale pujdou do cocosu doufam že jim to ještě víc nepřihorší!
72. 12/12 Dnes sem pokosil vsechny Skunky47 (5ks.) No co ktomu dodat snad jen ze tato odrůda mě od začátku nejvíc srala, po přepnutí se vůbec nevytáhla, byla hodně listnatá! Ale postupem květu se vše změnilo, stala se zni nejvetší favorit Palive prorostlé a tvrdé jak kráva!! Sice to sou takové malé bonsaie ale podle váhy palic na tom přece jen něco bude! Banka udává 22% volume tak uvidíme až to uschne no! Jinak díky za K potěší, 7ks Eda zustáva do patku a šmitec asi! Zatim čaj
75. 12/12 Zkosen Super Bud Kdyby mě netlačilo místo určitě by se minimálně do 80. dne ještě ohřál ale i tak myslim že bude ok! Voní to fakt že dost ovocně a to suším v pokoji spolešne se skunkem, takže myslím že si to dokážete představit.... No a kdo chce atˇsi typne první dostane +
75. 12/12 Zkosen Super Bud Kdyby mě netlačilo místo určitě by se minimálně do 80. dne ještě ohřál ale i tak myslim že bude ok! Voní to fakt že dost ovocně a to suším v pokoji spolešne se skunkem, takže myslím že si to dokážete představit.... No a kdo chce atˇsi typne první dostane +
snad už konečně přešlápnu hranici 200g
TO Chirurg - s tema malejma kytiz to vidim na nedostatek zinku , me se u outu na takovýhle zabarvení(a podobný) nejlip osvedcil krastalon, kdyz jsou kytiz jeste malý tak to na chuti znat nebude pokud tam ten kristalon nebudes lejt az do kvetu, jinak ten krystalon obsahuje skoro vsechny mikroprvky + samosebou makro dusik , fosfor , draslik janak fakt hezký kytiz (tu uz zkosený :-) jiank pripajam se k tipovačke 222G (ale preju vic) at roste cuzz