Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další věc je zilegalizování hub, kaktusů atd. Kaktusáři se chytají za hlavu, budou muset zrušit sbírky svých 30letých kaktusů? Který z nich mají vybrat k odstranění? A pokud si jich přecejenom těch 5 ks. nechaj, tak jim budou chodit složenky pravidelně. DMNC
Původní příspěvek od Rákosníček se schválně podivejte jak se z toho všichni ty lidi co to tam komentujou můžou poblejt... dementi
Jo no taky si to myslím, nějak ty lidi nechápu, o co jim vlastně jde? Když už postihovat drogy tak tvrdé, těch zastánce nejsem (můj názor může se lišit s vaším). Ale konopí?! Některé ze studií tvrdí, že konopí není návykové a chuť na jointa (sklo, atd..) lze potlačit stejně jako chuť na čokoládu kafe a jiné. Sám nevím co je na tom pravdy. Ale rozhodně
Původní příspěvek od Flop Zdá se mi to nebo opět nikde nic o šalvěji?
To nevim, dokud se neobjevi to narizeni, tak ti to povedet nemuzu.
Trestni zakonik pise o jakychkoli rostlinach obsahujicich omamnou nebo psychotropni latku a zalezi jenom na vlade jestli pod to salvej podradi.
Tak hosi, vytahnete 4 6ti-kila, hodte pod ne 5 rezu, udelejte poradny scrog. Rychle sklidte a ususte. Doma mejte maximalne stale 15g a zbytek nekde zakopejte. A tak furt dokola...
Pokud bych býval byl chycen loni řekněme s 5 kytkama - tak mě ani neobviněj a pokud jo, vyváznu od soudu s podmínkou, pokud prokážu že nejsem dealer. Teď se se mnou nebudou srát a rovnou pošlou složenku na 15 litrů.
Radsi desetkrat pokutu od policajta nez podminku od soudce Nehlede na soudni poplatky, strachovani se o to, aby te prece jenom neposlal do vezeni, navic to bude verejny, takze si tam na tebe bude moct kazdej ukazat prstem, tak bys mel zaznam v trestnim rejstriku.
To radsi pekne v ramci prestupkovyho rizeni, kdy je 15000kc maximum, takze to vubec neznamena, ze takovou pokutu musis hnedka vyfasovat a muzes to zkusit s tim policajtem nejak vosefovat. Taky to klidne muze skoncit pouhym napomenutim nebo propadnutim veci. A i kdyby nahodou, tak si ten blocek proste nevezmes a nejak to ukecas u uradu v ramci klasickyho spravniho rizeni.
no při outu máš z kytky klidně dost přes půl kila... to pod lampou už tak lehký neni
tak podle mě to platí na jakykoliv kytky konopi ať rostou jakoliv a kdekoliv
Když tě nechytí nic neplatíš .
Nechápu to ,týden co týden potkám v hospodě člověka co namě vytahuje nůž když je namrdaný jako prase.
Zkouřenému člověku by se nůž ani nechtělo hledat.
Tak kdo je kurva nebezpečnější pro společnost ??? Zasraní feťáci co kouří jednu cigaretu v pěti a ještě se tomu smějou !!
Předsudky dnešních lidí vůči konopí fakt nechápu.
přitom je to tak nádherná rostlina a ekonomicky využitelná na 100% .
jo tak kdyz v telce chytnou mati co pesti pro srandu skrin, v pokoji pro decka druha a na vydelani nejake to vareni, se nediv ze to lidi hazou do jednoho pytle, a telka a noviny to jeste podporuji. ikdyz v dnesni dobe je uz dobra osveta a spise ti starsi lidi to nechapou.....
Lidi mějte rozum.
Ja taky ještě v březnu žil v domění,že konopí a marihuana jsou dvě rostliny.
Tak se nedivte lidem,kteří byli a jsou masirovani "TV a tiskem"o strašné škodlivosti.Čeká nás strašná práce změnit cekové povědomí o konopí.
je jedno v jaký době žijeme - nikdy to nebude rozumnej kompromis (asi)...takže se snažim chovat tak aby mě nechytili ale zároven mě nebaví se s tim nějak extremně schovávat. a světe div se - ono to funguje zatim v pohodě. dávat si bacha nedělat píčoviny nerozhlašovat na všechny strany a je mi jedno jestli sem v čr nebo v thajsku kde jsou ty zákony mimochodem daleko daleko horší takže nevim na co si tu stěžujete furt
myslím si že kdyby každej kdo opravdu chce dopomoci něčemu tak kdyby každej udělal mastičku a rozdával ji známým co to potřebují tak se mezi obyč lidma vytvoří a trochu přetvoří kvalitnější názor o MJ.a že takovejch lidí je co by to mohli udělat ...
než nadávat na tmu je dobré rozsvítit aspon malé světlo
jestdman kámo krejem ti záda ..a ještě jednou fuj na tenhle skorumpovanej stát ..at sejmou vetve a dealers ale nas nechaj bejt pěstuj a zhul si to sám....