Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nekdy mene znamena vice,holandani vyspekulovaly adva hydro of hol. 3 slozkove hnojivo (dutch formula)ktery ma vse potrebne k pestu.za par let growingu poznas od oka kolik ceho holkam chybi a podle toho pridas nebo uberes.nastuduj neco o AH a uveris.
Karelsem: No AH tu všichni známe. Taky s nimi jedu, a nikdy jsem neměl problém.
Jedině co mě štve že jsem si koupil litrovky a skoro za 2 roky nemám ani čtvrt láhve pryč. Ne že by mě to nějak vadilo jen se bojím aby se mi nezkazili za ty roky. Byla by docela škoda.
Jo jinak Repro Forte používám taky a těch žlutých listu docela přibilo. Ale spíš od spodků a ne celá rostlina jako u tebe. Je to hodně divné ale když už si na 40dni květu tak s tím stejně už asi nic moc neuděláš.
Jo a budeš něco používat na Flushing nebo pojedeš jen čistou vodu?
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zdarec páni, ta žlutá mě dosti sere..no nedá se nic dělat.
Jinak pojedu určo čistou vodu. Ripen je dosti chemickej než přírodní a s final solution nemám taktéž nejlepší zkušenosti asi jsem to krapet s nim přehnal měl sem je na nich 10 dnů a kouřo nebylo nikterak valný a to jsem jel taky JH....
Zároveň mám dotaz ohledně kosu, páč na sensiseeds uváděj rozmezí od 50 do 70 dnů samozřejmě v závislosti na fenotypu...
Taksi lámu krapet hlavu, i když je mi jasný, že ty čísla jsou pouze orientační. Asi by to měl rozpoznat pěstitel sám, jestli se nemílím
Každopádlo dikz za odpovědi.
Ti poradím asi takhle pořiď si Mikroskop kapesní 30x čím větší zvětšení tím lépe ale 30x stačí. A řiď se podle trichomů. Je to asi ten nejlepší způsob na to aby si věděl kdy seknout.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Tak jsem tu s dalším updatem. Holky se pěkně zakulacujou a celkem dost se začínají ohýbat tím jak těžknou Hnojky jsem vysadil, ještě je nechám 8 dnů na čisté vodě s upraveným PH a pak kosa. Co myslíte??
estli ti můžu poradit, tak podle mě nemá smysl propláchnout kytky čistou vodou pak je nahnojit, a pak zase propláchnout, hnojil bych ještě týden a pak dal 7-10 dnů proplach, to bude tak akorát.... si myslim
Zálévám pouze čistou vodou a to mám v plánu až do 55týho dne pak 2 dny sucha a poslední den tma na 24h. a poté kosa. Páč zbarvení trichomů tomu odpovídá si myslim Makra z pod mikroskopu nemám, protože fotim mobilem.Jinak tvrdnou jak sviň,kytka v levém horním rohu se celá prohla do prava
Zdrawím fšechny kolem, přikládám další fota a osobně jsem čím dál spokojenější Od soboty prolévám pouze čistou vodou s upraveným ph na 5,9. V pátek ještě 24h tmy a pak je nejspíš pokosim.