Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi těžko soudit z lajckého hlediska. O Backsterovy teorie se už nějakej ten pátek zajímám a musim uznat, že něco na tom bude. Nebo proč by si vlastně někdo více jak 40 let vymýšelel vlastní vědu a záměrně lhal? Navíc je fakt, že dnešní exaktní věda záměrně přehlíží a zavírá oči před některými "nadpřirozenými" jevy či se o nich prostě raději nemluví.
věřím v to že když budu hulit stejnou kytku se stejnejma podmínkama vypěstovanou zenovým mistrem a místním pubertákem tak to bude tak trochu někde jinde ... jak říkal dude - je to tenkej led
já jedný kytce tuhle nepoděkoval a pěkně sem se u ní pořezal
Ma konstalace hvezd a slunecni erupce vliv na vysledny produkt?
Budou-li dva lidi pestovat naprosto stejnou kytku(z jedny matky,totozne zakoreneny a vzrostly rezy) ve stejnejch skrinich a se stejnou peci,bude podle me jedno,jestli budes pul dne vysilat "pozitivni karmu" na kytku a nebo pri praci ve skrini nadavat jako dlazdic....Kdyz jsem mel slabou chvilku(spaleni cerpadla ve 2rano,nocni vymena zaseklyho ofukovyho vetraku atp.),tak nebylo nic neobvyklyho,ze jsem u prace nadaval do kdejakejch otvoru a kytky rostli porad stejne,zadna se neurazila a nezacla trucovat.Na palo si nikdo nestezoval,ba naopak...
Původní příspěvek od RespectFlowers věřím v to že když budu hulit stejnou kytku se stejnejma podmínkama vypěstovanou zenovým mistrem a místním pubertákem tak to bude tak trochu někde jinde ... jak říkal dude - je to tenkej led
já jedný kytce tuhle nepoděkoval a pěkně sem se u ní pořezal
Přesně o něčem takovém jsem se snažil mluvit. Ty jsi tomu dal konkrétní příklad s pubertákem a zenovým mistrem. Dobře.
Původní příspěvek od Expiry Ma konstalace hvezd a slunecni erupce vliv na vysledny produkt?
Budou-li dva lidi pestovat naprosto stejnou kytku(z jedny matky,totozne zakoreneny a vzrostly rezy) ve stejnejch skrinich a se stejnou peci,bude podle me jedno,jestli budes pul dne vysilat "pozitivni karmu" na kytku a nebo pri praci ve skrini nadavat jako dlazdic....Kdyz jsem mel slabou chvilku(spaleni cerpadla ve 2rano,nocni vymena zaseklyho ofukovyho vetraku atp.),tak nebylo nic neobvyklyho,ze jsem u prace nadaval do kdejakejch otvoru a kytky rostli porad stejne,zadna se neurazila a nezacla trucovat.Na palo si nikdo nestezoval,ba naopak...
Ahoj, příklad který uvádiš je chvilková zálezitost, neco se posralo, spravil si to a jelo to dále (nechal ses ovládnout chvilkovými emocemi). Nemělo to dlouhodobý vliv na tvé chování ani karmu, mimo pokoj či byt/barák ve kterém pěstuješ.
1. Pokiaľ sa ten charakter berie tak, že či je človek lenivý, tak určite je jasné, že rastlina bude o sakra veľa slabšia a účinky budú mizerné. Takže v tomto prípade je 100% isté, že ovplyvňuje
2. Ale pokiaľ sa to berie tak, že či je človek charakterovo zlý či dobrý (teda nie, či je lenivý, ale zlý mysleno tak: chamtivosť, materiálnosť, idiocia,...), tak podľa mňa to nemá žiadny vplyv...
Původní příspěvek od SmallDudeZombie Kytky jsou živý organismus (roste, přizpůsobuje se, rozmnožuje se, kvete, podrobuje se životnímu cyklu ...) a proto musí vnímat okolní podměty (viz. světelná perioda (energie), vystavení stresu atd). A okolní podměty ovlivňují podle mě jak lidi tak kytky a proto pokud je kytka vystavena kontaktu s growerem tk je jím ovlivněna tudíž i učínek jejího výsledného produktu.
Uz jsem ti dal K- za scestne teorie, ale tpodle je vrchol.... ja nevim, jasan, je pekny ze tomu veris, ale ja osobne to mam podlozeny praktickyma "zkouskama" takze tak nejak...
disastere, ty jeden bejku asi ti dám Ká mínus za zcestný život
hele a ty tvý zkoušky - co to?
osobně si myslim že je to blbě pochopený - nemyslí se tim že ta kytka od zenovýho mistra bude obsahovat víc thc apod...výsledný produkt podle síly si myslím že určitě ne ale prostě o tom to neni .)
ale to už by dokázal posoudit jak říkám jen fakt citlivej a zkušenej člověk
Uz jsem ti dal K- za scestne teorie, ale tpodle je vrchol.... ja nevim, jasan, je pekny ze tomu veris, ale ja osobne to mam podlozeny praktickyma "zkouskama" takze tak nejak...
A jak to máš odzkoušený a racionálně podložený? Pozval sis domů vedení ČSSD na jedno kolo a na druhý buddhistký mnichy a rozdíl nebyl? Proč někomu dávat K- za názor? Jak víš, že skutečně desinformuje? Sám nevim co si o tématu mám myslet. Ale např. že existuje aura (je možné ji vyfotit) a působí na svoje okolí je dokázaný...