Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem číňan stejně jako všichni okolo - místo očí štěrbiny. Nejdřív se heblim a nevim proč, poté někdo něco nakousne a už to jede. Až na jednoho týpka máme docela vychytanou věc - NEŽEREM. Můžu doporučit - jenom pijte!!! Jakmile sme žrali, všichni drželi hubu a pak už to stálo za hovno.
na koureni je nejlepsi, ze kazdej spek (i z uplne stejnyho modelu) nastavi moji hlavu na uplne jiny obratky. takhle se da zabavit na nekonecne dlouhou dobu!
pri paleni jointa si vzdycky reknu, jakou naladku, jakou rychlost bych tak v dalsich chvilich nejradsi (podle mista,casu a prostredi). nekdy se mi to podari usmernit podle mych prestav, nekdy ne - ale to je na tom prave to nejsrandovnejsi - miluju prekvapeni!
Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?
Původní příspěvek od T-MaN Ja ked sa skalim tak mi toto vsetko pripada ako lucidny sen. Niekedy naozaj pochybujem, ci sa mi to nesniva. Ozaj a nie je aj toto sen? Niekedy pocujem hudbu, velmi zlozitu a vznesenu, nevedno odkial prichadza, hlavne ked na to zameram pozornost. Mozem tomu aj dopomahat a vtedy sedim a vnutorne tvorim a vsetci myslia, ze som sialeny, alebo ze depkujem hihihihihi No ukecany nebyvam, vacsinou som schopny vyjadrit sa strucne a mudro (no ved to poznate). Vo svojom som, ked sa dostanem k didjeridu, k drumble, alebo k bongu (dzemba). To by va origos, ked sa takto ako partia bez nejakej dohody "nahodou" stretneme v nasom malom krasnom parku.
No a ked pridem domov tak nastava bojova akcia, kedy z nebohych utrob chladnicky neostane "kamen na kameni" a potom spokojny odnesiem ten pytel do postele, kde sa to vsetko slastne konci ponorenim sa do vln spanku...
to Maggie
No ono je to dost těžké, chuť by byla, ale mi se vždy tak nějak "podržíme", prostě se pokusíme zabavit, aby na to "hříšník" zapoměl. Samozřejmě, že se to někdy zvrhne v žranici, ale jen občas.
takze jsem: ukecany, tichy, schizofrenni, paranoidni, velmi suvereni, vystraseny, neumim mluvit, jsem retor, bojim se lidi, touzim potkat nekoho koho znam...
vite ale co me sere? me to driv rikal kamos neco prej... "objevil jsem jakejsi princip zhuleni... - no a jakej to teda je? - to vam nebudu rikat, protoze to uz pak neni vono..." no já ho uz asi taky objevil - proto nechapu jak nekdo huli treba tri speky denne desne dlouho, protoze ja uz pri sve ted mirne zvysene spotrebe zpusobene dovezenim ww z holandska uz vim jaky to asi tak bude, a pride me ze uz i zhulenej sem jakoby strizlivej, uz se vic kontroluju a ani ww me nerozseká jak dřív... takze sem takovej normalni, akorat ocicka, to me kazdej rika, ze je mam cerveny, no mam je vzdycky ze vsech nejvic... takze jsem cervenacek... akorat co je na zhuleni dobry, sou napady, ja zhulenej pisu a hraju, vymyslim pisnicky a zdaj se me zajimavy... nektery nezhuleny sou ale treba lepsi pac sou konceptnejsi, a navic ja si pak nikdy nemuzu vzpomenout co sem vubec hral... ale kdyz si to zapisuju uniká mě tok myšlenek, takže si hraju jen tak pro sebe...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
No, zjistil sem, ze navaly smichu po huleni se u me objevujou v tak pulrocnich cyklech.
Jinak samozrejme se cejtim naprosto v pohode, rad filozofuju o vzniku sveta, smyslu zivota, dobrejch filmech, dobry muzice,... ...nekdy se mi povede zatahnout nekoho do diskuze-a to je pak fakt prdel.
A kdyz sem zhulenej do nejvyssi miry-zacne mi tepat (!) nervova soustava. Nejdriv to zacne v mise za hlavou, pak se postupne presouva do celyho tela-predevsim do koncetin. Rozhodne to neni brneni-spis mam pocit, jako bych delal trhany pohyby-jako pod stroboskopem. ...takze si totalne pripadam jako robot-jako Terminator !!! (a taky se tak potom nekdy chovam)
Když jsem zhulenej, tak jsem high. Lítam mezi lidma, povídam si s úplně neznámejma a je mi blaze. Posledně jsem to měl v pátek (vlastně v sobotu v 1 ráno). To jsem se smál asi 1/4 hodiny v kuse.
Po kouření mám svůj rituál. Nejdřív prokapu oči a následně nos. Ne že by mě to nějak bavilo nebo že bych si na tom nějak ujížděl, prostě mám hned rudý oči a ucpanej nos. Nic moc pro člověka, co má frňák přes půl obličeje (ale je krásnej). Nejspíš trpím chronickou rýmou, ale nevím to jistě. Nesnáším, když sem paranoidní a doteď sem nezjistil jestli oprávněně. Taky se marně pokouším zbavit nepříjemný chuti v puse.
Když mám dělat nějakou činnost, tak sem roztěkanej a zmatenej, prostě se nesoustředím. Když moc mluvím, tak se mi zdá, že plkám hovadiny.
Možná vám teď připadá, že sem pěkný psycho a divíte se, proč vůbec kouřím. Máte pravdu, sem psycho, ale tyhle negativní příznaky se neobjevujou najednou (krom rudejch očí a ucpanýho nosu), to bych asi nezmáknul.
Já jen, že to krásný znáte všichni, tak proč psát, že miluju tu bezstarostnost, pohodu, hlavu plnou nápadů, který se rozplývaj, jak modravej dým ze špeka. Komunikaci, tvořivost, hravost (petank je super) a nekontrolovatelný záchvaty smíchu. Ó jak vás miluju, když příjdete a zrovna se to vůbec nehodí )))))). Připadá mi, že mám blíž ke zvířatům a když jdu s diskomenem po městě a z očí mi ještě tečou vizínky, je to jako nekonečnej videoklip. Taky se rád dívám po holčinách, tímto se všem beruškám omlouvám, ale nepřipadám si nadrženej.
Ok. Bylo toho dost, i když ne úplně všechno. Přeju všem, aby prožívali jen tu druhou část textu. A jestli uvidíte týpka, co se vrací z Petrova, brečí, v uších sluchadla a blbě se tlemí, nebojte se ho oslovit......
To já jsem po hulení většinou úplně v pohodě. V hlavě se mi honí spousta praštěnejch nápadů, mám dobrou náladu, raduju se z drobností okolního světa, chce se mi komunikovat.
Samozdřejmě to nelze globalizovat, protože taky záleží na mém okolí (lidi se kterýma hulím, prostředí). Takže se taky občas nevyhnu paranoidním stavům (naposled jsem měl při telefonování pocit, že mám napíchnutý mobil). Občas jsem "vystihovaný" z lidí kolem (většinou nehuličů).
Taky už se při každém zkouření něsměju jako jsem se smál kdysi. Ale to taky hodně záleží na okolí. Přijde mi to tak, že s lidma který už znáš a hulíš s nima dlouho, už se směješ méně. Těžko říct čím to je, jestli kvůli tomu že jejich fórky už znáš. Každopádně s "novými" lidmi se směju častěji, než se starými přáteli. Ne že bych je měl méně rád, ale spíše přinášejí nový typ humoru. Je to jako když se díváte už poněkolikáté na nějakou komedii a smějete se míň a míň.
myslím že drinker to shrnul v tý první větě a nebudu daleko od pravdy,že asi za nás za všechny.....
moje žena, která se s tím že se občas vypálím sice už smířila (sama to nikdy nezkusila a je mi jasný že nutit jí do toho nemůžu)
mě přesto,vždycky když tak sedím v křesle s nohama na stole a snažím se přehryznout tu záplavu informací co na mě chrlí bedna,nezapomene počastovat..."zase tu sedíš a tváříš se jako debil" ......no a vo tom to je......
no.. já když se vypálim, tak objevuju skrytej hnus tohodle světa - pravda - dycky se vypálim před zprávama v 7:30 na nově.. hehe... To je pak masakr - krev, násilí, podrazy, politika.. huuuustý. Hrozně se u toho bavim a tak si řikám, že kdyby hulili uplně všichni, tak by to tu bylo děsně super - všichni by se měli rádi, nikdo by neměl zapotřebí někoho podrážet, lidi by byli vopatrný a tak... - no jo.. zásek a scifi..
Jinak třeba když sem zhulenej, tak mam uklízecí mánii doma - třeba mě začne hrozně vadit, že neni zameteno, nebo že pulitr je upatlanej, tak to zametu nebo si ten pulitr umeju.. tak asi tak no...
jinak nejsem moc povídací... - sem stoner
Je to různý
Já nejraději hulím sám nebo se známejma lidma. Když se doma zfounku tak je mi fajn,a klidně uklízím i dům a baví mě to. Někdy se směju jińdy čumim do blba a jsem absolutně bez ceny. Je to různý ale když je kvalitní hulení tak to je fajn. Nemám rád ty špeky co po nich jen čumíš a držíš hubu. To je musíš proložit plzněma aby to za něco stálo
takze je to rozne, zalezi od modelu. Naposledy na chajde sme si uvarili mliecko a to bola uplna siiiila. Hrali sme stolny tenis, ja proti dvom s dvoma loptickami a vsetko som odrazal uplne v pohode.(no mozno nie vsetky lopty ale...) proste uplne speed.
inac normalka zachvaty, rehot, zamyslenie, filozofovanie...takze tak
Dost často se mi stává to, že jentak sedim, koukám, přemýšlim,...když na mě někdo promluví, tak vnímám slova, ale nesoustředim se na smysl, takže většinou následuje jednoslovná odpověd-hm.
A když už se soustředim, tak se na tom zaseknu a s dalšim rozhovorem je předem konec....
Někdy jsem zase plná energie, takže mám třeba chut si zaběhat, nebo tak něco... Nejlepší ale samozřejmě je, když se zhulim s lidma, co je znám fakt dobře...to se pak většinou směju, jsem ukecaná, nenechám nikoho domluvit...jako třeba včera, když jsem se nemohla přstat smát tomu, že kámoš rozstříhal druhýmu kámíkovi kartičku do viedopůčovny :-))))))
čeřen: hehe no já mám teda chronickou rýmu taky a taky se mně dycky ucpe nos řeknu ti, že je lepší to vydržet, protože jestli si furt kapeš do nosa tak to není nic dobrýho