Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě už taky 250W přišlo hodně ale chtěl jsem něco menšího a na tu plochu to bude akorát. Kytí se drží i bez petlahví jen ten GWS je nějak zakrslej, vlhkost je teď po přemístění polohy mrazáku v místnosti kolem 55-58% což už je mnohem lepší a teplota se drží v rozmezí 25-27 přes svícení ... skoro ideální hodnoty. Pošlu ještě dnes aktuální foto. Ten super měřák měří vnitřní a venkovní aktuální, maximální i minimalní teplotu i s vlhkostí, nějaký teplotní index (moc nepoužívám) a čidlo je drátové. Foto připojuji. Narazil jsem na něj v Hornbachu a tuším že přesně za 355 Kč. Doporučuji
Zdraviím, malý screen jak si kytí vedou v 15. dnu od zasazení, perioda růstu. GWS stále zaostává (bramborová medaile 4. místo), JackFlash (3. místo) a zadní Mountain Jam se podělí o zlato
Ještě na víkend chystám malou optimalizaci pěstírny, koupeny 2,5 m2 odrazové folie, trojuhelnicky (jen tedy nevím jak to tam přilepit ... pokud máte radu sem s ní) 2x roller na světlo, nové stínítko s odtahem rozměry 40x40cm a Aluflex trubka 102mm (tu možná ještě nevyužiju) ... takže mě čeká spousta práce.
Tak jak jsem slíbil uděl jsem updgrade mrazáku, vylepení folií mi trochu zkomplikovaly lišty po stranách ale popral jsem se s tím, přemístil jsem odtah a napojil na odtah ze stínítka.
Problém je jen že mi skříň začína být nízká, pár čísel bych tam po menších úpravách asi nahonil, ale doufám že to bude stačit. přemýšlím jestli kytky už nepřepnout na květ, košaté jsou dost a 2x štíplé a pomalu asi začnu připravovat mříž pro scrog.
Jak se tak na to koukam tak je snad i pozdě ... No nevim, možná blbě vidim, ale to stínidlo posuneš max o pár čísel, možná máš kytky eště na nějaký poličce, ale já bych rozhodně přepnul.
No tak snad nebude nejhůř, rozhodně tedy přepnu, hodně místa tam zabírají ty rollery s háčkama + odtah ze stínítka, přinejhorším budu improvizovat a odtah zruším a přivážu stínítko víc nakrátko. a snad něco pomůže i dobrým rozmístěním po scrogu. Necháme se překvapit
jinak k novému stínidlu ... je to stínidlo Prolux z growshopu a má ideální tvar pro ten můj prostor, snad kytičky budou stejného názoru, ale to se uvidí časem.
Kytky, jak už je z příspěvku vidět jsou ve 4.dnu květu 12/12. Nasadil jsem mřížku z králičího pletiva a snažím se je trochu zkrotit, možná bych měl radikálněji ostříhat už spodky (co myslíte?)
Doplnil jsem lepové desky abych předešel nějakym sviňuchám.
Také jsem koupil CO2 tablety, zatím jsem ještě s nima nezalil jen jsem zkusil malý postřik na listy s phytaminem. Jsem zvědav zda se to nějak projeví.
K tomu prostoru kterého se ti nedostává bych ti poradil udělat odtah ve stropě (ted ho máš na zadní stěně jestli dobře vidím) a pokud rostliny budou přerůstat tak zruš potrubí a to stínidlo napoj rovnou na ten otvor(odtah) ve stropě.
Jinak doporučuju genetiku která se moc nevytahuje ani po přepnutí (nejlépe čistá indika) třeba Shiva,Mazar.Samozřejmě záleží i na prostoru jaký dostanou kořeny.
odtah ve strope me uz taky napadl, potrubi jsem jiz zrusil a nahoru na stinidlo jsem dal 2ks seriove 12Volt PC vetraky, teplota je tak nizsi nez jen s odtahem na rouru. jinak genetika neni uplne idealni jak uz jsem psal na zacatku, jsou tam 3 ruzne druhy a je to vesmes sativa/indica coz byla chyba, ale uz se stalo, snad je zkrotim.
Místa nejvíc zabyra to uchycení rollerama, mozna zpet vratim retizky.