Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Souhlasím, že zalévání po menších dávkách bude asi lepší než po velkých zejména kvůli prokysličení půdy, ale těch 100 - 200 ml na tak velký květináče se mi fakt nezdá.
Až zkosim kytky ve skříni tak provedu pokus, kdy do nich naleji takhle malé množství, nechám pár hodin odležet a pak to vyklopím a prověřím vlhkost té půdy v celém květináči. Potom sem napíšu výsledek.
Mne sa to tak osvedcilo,in je to pri outdoore,kde som zalievaal raz za tyzden aj liter vody
skus a ptom pisni ,i ked si myslim,ze to zalezi od vela faktorov,to schnutie pody..
7 litrů květináč cca každý třetí den, ale spíš je potřeba takovej "individualní" přístup. ted docela pijou,tak možná jim budu dávat ob den a budu sledovat, jestli se jim to líbí nebo ne...
hm super, v shopu mi poradili 2.5 az 3dcl na kytku denne, dal jsem nekde na netu neco cet neco podobnyho, tak jsem se tim ridil, ted jsem na to prisel, ze to je spatne, pouceni do priste, skoda do 2 tydnu sklidim neodhadnu to , ale myslim ze budu rad za 0.5/w, priste rozhodne od kvetu nechvam kokos kompletne vysychat
Původní příspěvek od adicted priste rozhodne od kvetu nechvam kokos kompletne vysychat
kokos nesmis nechat vyschnout tim si moc nepomuzes ... praveze se zaleva hodne, jednou i vickrat denne tak ze vzdy nechas cca 10-30% zalivky protect a tim vlastne cistis koreny
MastrModa:
nejsem si jistý jestli je to zrovna ideální to zalévání pouze do podtácku. Mohlo by to rostliny nutit stahovat všechny kořeny směrem dolu a vršek by mohl být přeschlý a neprorostlý. Všechny kořeny by měly být ve vlhkém prostředí.
Spíš si zjisti kolik ti kytky pojmou vody než to začne téct spodkem a dej tam třeba 70 % toho. Po chvilce se ti vsákne voda i do zbytku květináče a máš to tak akorát. Půda není mokrá ani suchá a je vlhká všude stejně.