Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslím si, že množství bannerové reklamy je poměrně vyvážené a stávající stav je řekl bych uspokojující i ze strany uživatele. Již od začátku razíme cestu nenásilných bannerů, které zapadají do designu a neruší. Svědčí o tom, např. nestandardně malé velikosti reklamních ploch.
A pokud si vzpomínám na reakce při minulém rozšíření bannerů, většina by byla proti rozšíření stávajícího stavu.
Původní příspěvek od papaja a k fotkám -nejsem žádnej informační génius , ale 100 Giga je problém? nezdá se mi to velký číslo
Řešit jen aktuální stav je velmi krátkozraké, obzvlášť když nevidíš ubývající místo na disku. Je potřeba to brát dlouhodobě: pokud by polovina uživatelů chtěla mít v galerii 100 MB fotek (a mnoho členů má více) je to 10.000 členů krát 0,1 Gigabytu, tedy 1 Terabyte.
Připomeňme, že 100MB fotografií není až tak mnoho ... 100 kusů 1 MB fotek.. anebo radeji 1000 kusů 100kb fotek?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od berrea jenom taková orientační věc... když bych měl zaplacenou tu plus verzi (jakože to asi udělam, protože by byla škoda, kdyby grower dál neexpandoval) a měl v galerce větší fotky a velkýho avatara... co se stane až to vyprší? smaže se to, zamkne se to nebo to zůstane?
V okamžiku kdy ti expiruje členství v Klubu na tebe opět začnou platit pravidla registrovaného uživatele, ovšem systém žádné automatické změny (ani mazání) neprovede. Tzn. nic co jsi vytvořil během členství nezmizí (ať již větší fotky, větší avatar anebo třeba PM-ka přes limit).
ok,ok uz jsem mel napsanou nasranou odpoved, ale beru zpet. jen bych zachoval velice dulezitou vec a to jestyl tj. zadne obrazky do podpisu, stavajici velikost avataru atd. fora kde je toto jsou na facku..
no show
Naposledy upravil MEDICINEMAN 28-07-2008 v 00:27 AM
nechal bych placenou registraci (brani to registrovani dalsich nicku a smazanych lidi co zde delaji bordel) a to clenstvi bych dal za 90 na pul roku!...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Záměr je chvályhodný, jediné, co mě mrzí je, že se pravděpodobně omezí sortiment v bazaru. Řízkaře a prodejce kompletů placená sms neomezí, ale někoho, kdo chce třeba nárazově prodat/věnovat levnější zboží, už ano. (Kdybych chtěl pro příklad prodat 30 f2 semen za dvě stovky, nebo nějakou drobnost ze skříně za tři, neutratím kvůli tomu osum pětek a střelím to někde mimo Grower.)
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
kua chcete reklamu tak si pusťte NOVU tam taky jak mi řeknou pětkrát během dne co uvidím ve zprávách tak už se musím smát.
Co je jednoduššího jak poslat SMS..?
..nevím co v tom pořád někteří hledáte.
2papaja:
...co vydíš u nováčků za nestandardní.Však i on si může zaplatit členství,nebo snad ne?A že je to kontraproduktivní?Nemyslím si,však ať zvítězí zvědavost po nových funkcích.Nic není zadarmo,už ani ten vzduch co dýcháme,maras.
2 MEDICINEMAN:
-co se týče obrázku v podpisech,připojuji se ke stejnému názoru,stačí projet warforum - to je maras
Původní příspěvek od MEDICINEMAN ok,ok uz jsem mel napsanou nasranou odpoved, ale beru zpet. jen bych zachoval velice dulezitou vec a to jestyl tj. zadne obrazky do podpisu, stavajici velikost avataru atd. fora kde je toto jsou na facku..
Tiež som za to aby v podpise neboli žiadne obrázky, potom by som sa cítil ako medzi deťmi, ktoré chcú ukázať aké chcú mať auto, ženu, že je G-unit člen... ICQ užívateľ, že si kupuje iba boty značky NYKE.. a podobne, to nie fakt, len toto nie.
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Zdravím,
obrázky do podpisu jsou podle mne docela infantilní, už teď jsou podpisy mnoha členů delší než jejich příspěvky.
Ostatní úpravy vítám, je dobře že o sobě dá taky admin vědět
S tím placeným vstupem do klubu bych počkal až se témata alespoň trochu pročistí - ten svinčík je zřejmě největší problém zde. Zkusil bych nabídnout někomu jako Mr.Palice-ovi (evidentně mu duplicitní témata a jiné pasquily lezou fest na nervy a sám od sebe se snaží s tím poslední dobou něco dělat) možnost uplatnění coby editora svěřených fór...
Když si podrobněji projdu jeho návrhy na "čistky" je mi jasné že o nějaké cenzuře nemůže být ani zmínky.
Stanovit samotnou výši poplatků bych s námi usery vůbec neprobíral. To je carlosi tvoje věc, setsakra pichlavá, názor na ni nebude nikdy jednotný a pokud jsi této myšlence již jednou vdechnul život, pak je pouze na tobě jak prozíravě s tím do budoucna naložíš. Jak jsem už jinde poznamenal - oligarchie zde má svůj účel a půvab, ale přesto s sebou nese pachuť nedorozumění, u labilnějších jedinců snad i křivdy a snaze k vytvoření čehosi jako ROH.
Důležité je rovněž mít na paměti, že know-how growingu má většina členů od začátku zadara. Penízky budou tedy posílat za něco, co se samotného pěstování bude týkat spíše okrajově. Nevím.
Těším se tedy, co na nás v budoucnu ušijete. Zatím má tohle krejčovství alespoň u mně vysoký kredit.
H.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Musim rict ze grower je jeden z mala serveru kde jeste omylem neklikam na reklamy(mam spatnou mys a ona obcas poskoci nekam jinam-vetsinou na reklamu). Takhle se mi to libi, nechal bych to tak jak je, vetsina ostatnich urcite taky, ale kdyz jde o server myslim ze nejaka ta dalsi reklama neuskodi. A co zvysit poplatek za registraci? Myslim ze se registruje celkem dost lidi a zas tak malo z toho neni a kdyby se poplatek treba zdvojnasobil uz by to neco dalo, dalsi z reklam. Jeste neco dobrovolnyho jak psal jestedman a snad by z toho neco bylo...
Co se tyce omezovani velikosti fotek. Podle me je to blbost, videl bych to spis na omezeni poctu nez kvality. Co treba nejaky limit, ktery by uzivatelovi nedovolil posilat vic fotek pokud si nepriplati, kazdej by si to pak hlidal...
Původní příspěvek od TSO Musim rict ze grower je jeden z mala serveru kde jeste omylem neklikam na reklamy(mam spatnou mys a ona obcas poskoci nekam jinam-vetsinou na reklamu). Takhle se mi to libi, nechal bych to tak jak je, vetsina ostatnich urcite taky, ale kdyz jde o server myslim ze nejaka ta dalsi reklama neuskodi. A co zvysit poplatek za registraci? Myslim ze se registruje celkem dost lidi a zas tak malo z toho neni a kdyby se poplatek treba zdvojnasobil uz by to neco dalo, dalsi z reklam. Jeste neco dobrovolnyho jak psal jestedman a snad by z toho neco bylo...
Co se tyce omezovani velikosti fotek. Podle me je to blbost, videl bych to spis na omezeni poctu nez kvality. Co treba nejaky limit, ktery by uzivatelovi nedovolil posilat vic fotek pokud si nepriplati, kazdej by si to pak hlidal...
je zde snaha o to dostat na grower dalsi lidi, ne je odrazovat od toho aby se registrovali tim ze se zvysi registracni poplatek
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
No, IMHO by bolo dobré, keby platil každí, kto má na G. konto, keď by sa naň chcel prihlásiť, napr. 10CK(SK) mesačne, 10 korún plus ku faktúre za mobil mesačne naozaj nikoho nezabije a platili by iba tí ľudia , ktorí reálne(v tom čase) G využívajú....
Myslím že by to zabezpečilo G. celkom slušný mesačný príjem(možno aj lepší ako navrhovaných 79Kč za 3 mesiace, lebo si viem predstaviť, že je tu mnoho ľudí, ktorí nie sú až takí zanietení, aby platili za nejaký "bonus pack", keď aj bez neho môžu prispievať do fóra zadarmo...)
Čo sa týka obrázkov v podpise som tiež proti a zároveň som za zachovanie veľkostí fotografií(kedže previdelne oživujú môj desktop..