Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neviem comu sa tak radujete. Kto z growerov ma doma v ladnicke, growroome, alebo vonku na policku mnozstvi vetsi nez male? VSETCI. Taky zakon postihne kazdeho growera, a podla mna podporuje dilerov a socky co nepestuju - len oni nemaju mnozstvi vetsi nez male.
Zahrat to na "vlastnu potrebu" je prijemne, ale kto vam uveri ked mate po sklizni doma 10L box plny travy?
pozitron: Počkej ty asi nechápeš o čem má ta novelizace trestního zákoníku být... Nejde jen o to množství, které se tam nějak stanovuje, ale o celkoví pohled politiků a společnosti na marihuanu. Když bude v zákoně konečně rozděleno Měké a Tvrdé drogování, tak snad i společnost časem začne rozlišovat. Je to jednoznačně krok k lepšímu. A co se toho množství týče, tak co komu je do toho kolik toho mám doma, když nikdy neprodávám a u sebe nebudu nosit nikdy víc než zákonem povolené množství... Pěstovat pro svou potřebu si bude za chvíli taky moct. Každopádně základem je aby to všechno pěkně odsouhlasili¨... Není tady nějaký politolog, který by nám mohl udělat prognozy jak to s tímhle zákonem dopadne?
Mesias: jasne ze chapem, ma to obrovske vyhody. Pre mna ma zmena pohladu verejnosti na MJ ovela vacsi vyznam nez zbytok vyhod takeho zakona. Akurat sa na to pozeram pesimisticky (realne?).
"co komu je do toho kolik toho mám doma, když nikdy neprodávám a u sebe nebudu nosit nikdy víc než zákonem povolené množství". Sorry ale ruka zakona to dokaze obratit v tvoj neprospech vzdy.
Inak ake prognozy by mal politolog pre SR? Kedy schvalime podobny zakon? Az ked padne USA?
podle me úprave naopak,kdyz si kazdej bude moc pestovat,bo radobi nosit u sbe dejme tomuz tech 15g,tak se prave prodej jeste usnadni a ceny mozna pujdou dolu ale vo cem to je?
A legalizaci nechci,jedine ze by byla jen pro cechy,nechci tady zhuleny nemce co mi chcijou na zahrade...
já si myslím že legalizaci jako takové schází spíš loby, někdo kdo by podmázl dostatečný počet poslanců, aby byla marihuana "zlegalizována" a okamžitě byl zaveden monopol na tuto komoditu ve prospěch onoho "investora". řeší se tu blbiny a kdy se bude projednávat se těžko dá určit, když už si odhlasujou že to zařadí do programu k projednání, tak si zas neodhlasujou že podle programu budou jednat
No Slovensko sa môže ísť zahrabať ! U Vás sa už môže aspoň pestovať, a teraz budete môcť ešte aj riadne pred Polišmi "jointovať". Koniec... Sťahujem sa do ČR. Hladám si prácu ako zvárač.
Původní příspěvek od DEVIATIO
A legalizaci nechci,jedine ze by byla jen pro cechy,nechci tady zhuleny nemce co mi chcijou na zahrade...
to je teda ultra duvod pro souhlas ke kriminalizaci kuraku a pestitelu konopi ...nikdo nema pravo nam zakazovat uzivani lecive prirodni byliny a uz vubec ne nekdo kdo vyrabi a kseftuje s chlastem a tabakem ve velkem
Bylo by to super,ale myslim si,ze to neprojde a nebo jenom s obtizemi,kvuli tem "tvrdejm" drogam co jsou tam vypsany,trebas jako Pernik atp.Je to asi jenom nejaka prvni verze,tak snad to hosi nejak prepracujou.Me by se teda moc nezamlouvalo jako sporadanemu obcanovi,aby bylo legalni nejaky mnozstvi Pervitinu a jinejch keklu.
Expiry:
já si myslím, že by neměl být nikdo stíhán za držení jakékoliv látky. Jestli to něko bere, tak je to jenom jeho věc. To, že kvůli tomu někdo třeba krade je věc jiná. Nechci tu žádné omezování lidské svobody a omezování v pouhém držení nějaké věci je pravý opak toho co by svoboda měla znamenat. A to jejich udávané minimální množství neni rozhodně tak velké, aby byla velká šance, na to, že to vlastní zrovna dealer. Až teda na ty tripy, to je extrém.