Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim že není na škodu aby se soutěživější tipy hnali za karmou.Aspoň se budou předhánět v kvalitě příspěvků,budou hodně odpovídat,zakládat nová,zajímavá témata.....co je na tom pro nás,většinou se tázající :-) špatnýho?
Aleš> To je vcelku pravda. Ale jen do jisté míry: jen do té míry, do jaké je ekvivalentní například kvalitní televizní pořad a pořad, který nejvýše vyhoní peoplemeter na Nově.To rozhodně nemá být útok na vkus zdejších návštěvníků; jenom mi přijde, že je někdy trochu o hubu poměřovat 'kvalitu' hlasováním.
nevim ke ktere rubrice bych to priradil tak to pisu zde.
uvital bych kdyby tu bylo nejake info o jinych a hlavne kvalitnich strankach o trave a o vsem co k tomu patri.
musim pracne litat po siti a hledat si nejake stranky /prevazne anglicky psane/ k tomu abych si neco nasel.
myslim tim nejake misto kde budou linky a u nich napsano /zhruba/ o cem stranka je a jak je treba kvalitni /mozno obodovat nejakymi hvezdami nebo lepe listecky/
existuje totiz asi jedna miliarda jinych stranek nabitych infem o trave a tak.
zdar
No na groweru, už nějakou tu dobu funguju a tak si nemyslím, že by mělo být více titulů jako je stálý člen, nový člen. Možná nějaký přidat by šlo, ale pak tady lidi budou psát kraviny jen aby měli co nejvíc příspěvků, nějakej old člen či co
no jasny je to blbost uz ted tu lidi po dvou mesicich maj vic prispevku nez ja ( kdyz neberu ohled na to ze sem si jich asi 800 smazala )
ad karmqa.. no ta znamena jak kdy jak co clovek muze mit dobry rady ale paxem prijde nekdo se skrini a milionamam fotek a hned ji ma hodne.. lidi ocenujou fotkyikdyz sou treba bez toho jak je to pestovany a rady kolem toho jak to ma piochystany atak.... nevim dnesni doba je naka difna... to ze clovek nepestuje ve velkym neznamena ze je spatnej pestitel....
Já myslím že je to úplně zbytečné aby se něco přidávalo , já bych naopak všechny karmy atd zrušil, lidí néso hlopé a poznajó co kdo tady keca a má mu co říct !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naposledy upravil metalsodik 14-11-2005 v 20:55 PM
metalsodík: naprostej souhlas...Podle karmy se stejně nedá soudit. Být na mně, ať tu klidně neni. Nezajímá mně, jestli má někdo 100 nebo 30 příspěvků, koukám na obsah textu....
Kluci asi jste to nepochopili...Prave proto, ze obsah je dobrej, nekdo kdo to cte, muze pridelit Karmu..ostatni uz pak nemusi cist tuny prispevku, aby vedeli, kterejm lidem muzou verit, kdyz jim radi. Kapisto?
karmu by som nechal.., často to nie je objektívne , ale..pri hladaní to velmi pomože a aj ked sa so Snarkom nemáme v láske , lebo je často arogantný a ja mám ťiež svoje dni , ale vie toho viac ako všetci tu dokopy...počet príspevkov ..nedá sa ...ja ti napíšem 100 za den a budeme sa baviť o počasí a budem stály člen ..dokonca ja viem prečo som jjaman