Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tvuj test bude zajimavej,,,,jediny co me prekvapuje je, ze mas kytky kvetouci 12 tydnu(84dni???),asi 12 dnu ze?,,,,a pak 23 dni na kvetu?(zrejme na rustu ze??),,,jinak trosku bokem,,,zkousim do AH zalevky pridavat hnojiva jako OBM,,,taky chci vedet co to udela...
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
to PAKYN : nic,akorát to bude mít o něco víc živin ale myslim,že je to zbytečný
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
to Kolom&n: základ je ovšem genetika a trochu umu GS blb ost nezachrání
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Původní příspěvek od PAKYN tvuj test bude zajimavej,,,,jediny co me prekvapuje je, ze mas kytky kvetouci 12 tydnu(84dni???),asi 12 dnu ze?,,,,a pak 23 dni na kvetu?(zrejme na rustu ze??),,,jinak trosku bokem,,,zkousim do AH zalevky pridavat hnojiva jako OBM,,,taky chci vedet co to udela...
pro upřesnění: jedná se o G13Haze x Buddah's sister od Somas G13 Collection.Udávají květ až 84 dní. 23 dni na kvetu znamená, ze probiha 23 den při periode 12/12.
Erixon - hydro, drip, RW rohože, vzduchování, AH bez růstové složky + GS 1 ml/l, aktuální EC 2,1, každý den čerstvý roztok, GS používám každý den, pH srážím kyselinou fosforečnou, teplota roztoku 21-22 stupňů pana Celsia, startovací pH po namíchání 5,7-5,8, po pár hodinách 6,5-7, následné sražení pH kyselinou, po pár hodinách pH někdy mírně opět stoupne, obden přidávám enzymy 1ml/l bez ovlivnění zmiňovaného průběhu pH - doufám, že takhle stačí
pro objektivitu - na růstu jsem používal poprvé GH (pH bez problému), ale nebyl jsem s nimi spokojen, tak jsem v květu přešel na AH a ve stejný den jsem začal používat i GS - nepředpokládám, že by to způsobovali AHčka, takže vsázím právě na GH, jinak ještě dodám EC zdrojové vody 0,17, pH přes 7 (nevím přesně - používám kapky a kolem 7mičky jim dochází stupnice )
sakra jaktoze sem snad jedinej co se snazi pH nahnat nahoru,,,voda odstata z kohoutu pH4-5
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
na strankach jsem se docetl ze zalevat 1ml na 1 L kazdy den... Ok..
ale zajimalo by me jak je to s flushingem? behem flushingu uz Green Sensation nepouzivat?
jeste by me zajimalo jak casto zalivat PK 13-14? to ani na strankach nepisou
dik za odpoved ikdyz to sem uplne nepatri, navic hledani na PK 13-14 nejak nefunguje....
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Čau potřeboval bych vědět kolik z vás se setkalo s řídkým hnědým "green sensation" a jestli jste se s tím už někdy setkali a jak jste to řešili..
Hlavoun mi to zavřel
Jinak říkám za sebe že je to dobrá věc, PH mi nikdy nezvyšoval a jestli to nikomu nezýší výnos tak určitě alespoň kvalitu (chuť, vitalitu a víc THC)
Dřív jsem si musel kupovat a když si vzpomenu co jsem občas dostal za 500 kč za který mi vystačí na jednu sklizeň (280g/0,5 metru čverečního) tak mi připadne tahle diskuze, jestli stojí za to a nebo ne, směšná.
Kdo říká že to nedělá nic z kvalitou konečného produktu asi pěstuje špatně a nempomůže mu ani žádnej zázračnej booster, takže je to spíš pro ty co chcou svůj výsledný produkt dovést do dokonalosti a ne pro ty co se dohadujou o tom jak správně zalévat.
Ale jejich koncept funguje skvěle a já k němu nemám žádný výhrady.
Původní příspěvek od H.U.L. Jinak říkám za sebe že je to dobrá věc, PH mi nikdy nezvyšoval a jestli to nikomu nezýší výnos tak určitě alespoň kvalitu (chuť, vitalitu a víc THC)
Dřív jsem si musel kupovat a když si vzpomenu co jsem občas dostal za 500 kč za který mi vystačí na jednu sklizeň (280g/0,5 metru čverečního) tak mi připadne tahle diskuze, jestli stojí za to a nebo ne, směšná.
Kdo říká že to nedělá nic z kvalitou konečného produktu asi pěstuje špatně a nempomůže mu ani žádnej zázračnej booster, takže je to spíš pro ty co chcou svůj výsledný produkt dovést do dokonalosti a ne pro ty co se dohadujou o tom jak správně zalévat.
Ale jejich koncept funguje skvěle a já k němu nemám žádný výhrady.