Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skus to nechat trosku dýl......ony mají tetka krasnej růst to je videt .... taky se o to dobre staras tak je to samozrejmy ale kdyz uz to mas na tak dobrym rustu nechal bych to dyl.....tim nic nestratis, myslim si ze spis ziskas.....jak chces ty ..... jinak nadhera opravdu
Zarivky to neprosviti moc do hloubky, takze vysoke rostliny jsou zbytecne. Beru obdobi rustu jako dobu behem ktere si kytky vytvori poradne zazemi pro kveteni. Pokud koncem mesice budou korinky prorostle celou tkaninou v souvisle vrstve, prepinam. Pokud budu mit pocit, ze to jeste neni ono, necham dele.
Čau fakt to je moc hezky udělaný a i ty kytky vypadaj krásně na to, že jedeš růst pod červenejma. Maj krásně hustý patra, tak si říkám, jestli se vůbec vyplatí dávat prachy za tu modrou. Co ty si o tom myslíš?
Taky mám tenhle systém a pořád se učím. Třeba by mě zajímalo, jestli nevadí, že máš ty RW kostky položený přímo na tý mokrý tkanině, a že musej bejt strašně nacucaný. Myslíš, že to těm kytkám, když jsou ještě malý nevadí? Já to řešim tak, že používám ty malinký rw, který hned prorostou. Sice je to na úkor stability, ale kytky se daj vždycky nějak uvázat, aby byly rovně.
Dík za odpovědi a zatím se měj...........K+
No ja taky pouzivam ty velky kostky a v pohode. Minulou sklizen jsem jel AH+jejich doplnky + pk13/14 od bionovy a parada. Ale tedka jedu AH+ Bcuzz doplnky jako bloom a booster a enzymy. A muzu rict ze kytky maji mnohem vetsi a peknejsi korenovej system. Za 14 dni prorostly komplet celou folii+ kusanec korenu v nadrzi na vodu. Spokojenost. NFTcko se mi jako system moc libi. Jedina nevyhoda je manipulace s kytkama v kvetu kdyz chces vymyt rezervoar na vodu.
Mel jsem sazenicky v kostkach 4x4 z parniku, kde rizky korenily a ty jsem daval do tech velkych 10x10, ktere jsem pokladal primo na tkaninu. Trvalo jim 3 dny nez se prvni korinek prodral z male kostky pres velkou az ven. Nemyslim, ze by tim kytky nejak trpely. Za 5 dni se objevily korinky u vsech kytek.
Původní příspěvek od sancha nepřemejšlel jsi dát pod ně stejnou folii jako máš na stěnách místo toho černýho?
Ano, to chci udělat příští sezónu. Ta černá věc je přímo od výrobce. Je blbost, že černá, žere zbytečně světlo a je blbost, že je tuhá. Je to jako papundekl, to z čeho jsou vyrobeny krabice. Akorát že to není z papíru, ale z plastu. Nedá se pod to pořádně podívat, atd...