Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
este chybej spinacky, regulator na ulitu, kvetinace.. atd, ale to jiz brzy
momentalne nejvetsi problem, kterej musime vyresit je, ze je tam, jak sami muzete videt, 18 stupnu .. kdyz je zapla ulita. pokud je vypla tak asi 22. ta envirolite vubec netopi uvitame jakykoli rady!
Čus,
tak dneska jsem koupil triakovej regulátor otáček na ulitu a spínačky.Jinak v growshopu mi cápek poradil,abych koupil spínačky i na zvlhčovačku a měl jí zaplou společně se světlem,venták má prej jet furt.
Ted to půjdu zapojit,tak uvidím , až to nastavím jaká tam bude teplota.
Zatim zdar večer podám info
EDIT: Zapojeno,ted už jen vychytávám správný nastavení vlhkosti a ventáku.Vypadá to že tam bude 18C při zapnutym a 17 při vypnutym světle,uvidíme.
EDIT2:No tak nakonec když jsem to zkontroloval tak tam bylo 16,5C při 75% vlhkosti.tzn. ubral jsem na ventaku a přidal ještě na zvlhčovačce.Poradte please čím přitopit cca 4stupně.Kámoš má nápad tam nad to parabolický stínítko nebo připadně pod něj dát 40w žárovku,aby to topilo.Podle mě by to kytkám mohlo vadit kdyby to bylo pod tím reflektorem,a nad tím reflektorem to asi odtáhne lampa si myslim.Ale vyzkoušet by se to mohlo,co myslíte? Uvítáme všechny názory (pěstujem s Bombs společně).
EDIT3:Teplota klesla na celých 15,6 stupnů jeste vic jsem ubral na ventilatoru a ubral zvlhcovacku bylo tam 96% vlhka.Jinak nevidím jiné východisko,než dát do levého horního rohu umístit 60-100w žárovku která bude pěstírnu vyhřívat.V létě to bude úplně ideální.
Čus,
děkuju,že mi nikdo neporadíte.Jinak dneska sme nainstalovali zvlhčovačku tak,aby foukala ze spoda nahpru trubkou.Bylo mi líto díry do boxu,ale co,na květ to použijem jako pasivní přitah.Jinak sme nainstalovali 100w žárovku asi 10cm od envirolitky,a ted se ptam:"VADÍ KYTKÁM 100W ŽÁROVKA,NEBO NE?"Díky ní je tam ideálních 22,5C.Jestli kytkám vadí tohle spektrum ( nic o tom nevim) tak mi dejte vědět.Jinak už si domlouvám řizečky .Zatim a poradte pleas
to lenochod:newadí,,jinak žárovka má rádoby žluto červený spektrum,možná by byl lepší nějakej malej přímotop
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
jj ty úsporky kurňa vůbec box nevyhřejou ...už ani ten předřadník není co bejvalo....jediné řešení je usměrnit odtah a vůbec celej box...aby neutíkalo teplo....to zas ale box snese i CO2
imho.žárovka by asi jako taková vadit neměla (teda nesvítí-li v noci...to by poté šlo ji dát třeba do plechové krabice objimkou ven, která by fungovala jako radiátor)...ale je to docela nešetrné využití 100w....když už, tak bych na růst přidal třeba nějakej 100w halogen, kterej má kvantu modrýho spektra...
to CO? souhlassim s tebou,ale vůbec nejlepší bybyl si myslim ten přímotop
to Len.:za 450 se dá koupit takovej malej zmrdík (Baumax,Kaufland co já vim )
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
správně,přímotopy žerou jak svině,ale jelikož mám docela neomezené možnosti co se odběru elektřiny týče tak o tom budu přemýšlet
jinak spíš teda budu přemýšlet o tom MH nebo možná o sodíku 75W,co myslíte?
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE