Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já jsem měl jednou stejný problém,vrcholek jsem uštíp a měl jsem dva a žádnej problém,takže si mysli,že ho můžeš klidně sejmout
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
2Matrixx - v kolikátym dnu květu jsi to štípal ? Moje zkušenost s JH a štípáním je taková, že v pokročilejší fázi květu rozhodně neštípat, akorát se tim člověk ochudí o výnos a zpomalí kytku
2Gozer - nemohl by jsi přihodit fotku s celkovým pohledem na kytky ?
gozer: no ja ten excelerator taky zkousel a nevidel jsem takovej rozdil, ze by se to vyplatilo vůbec kupovat ....takže to vyloženě záleží na tobě, ale jestli se chceš držet návodu, tak ho tam dávej do flushingu...
zdarec, v návodu píšou že se má používat až do posleních dvou týdnů, tak nevim jak to máš starý, ale máš to moc pěkný, takže si nemyslim že to neni znát!
den 55 / 49. den Květu
-----------------------------
nejak mi zacinaj zloutnout konce listu, netusim cim by to mohlo bejt. kyti urcite nejsou prehnojeny ani prelity (1 za 3-4 dny je myslim OK), takze jediny co me napada je pH..netusite nekdo?
zkusim snizit davky hnojiv na 2L vody:
bloom (2ml), micro (1ml) a excelerator (0,5ml)...
den 69. / 54. den květu
Poridil sem novej fotak, takze kvalita nekterejch fotek nebude nic moc, musim se s nim naucit
- co myslite, za jak dlouho pod nuz? ja to tipuju na 90. den
Gozer: Osobne nerad kourim brko ze ktereho citim nejake chemky a z me zkusenosti vim ze obcas nestaci ani 10 dni flush, ja delam flush 15 dni a naprosta spokojenost, doporucuju udelat alespon castecnej flus aby to nebylo tak strasny a priste se tomu zkus vyvarovat. Preci jen je to z malicke casti velika skoda ze budes mit finalni produkt citit chemkou
Takze sem se rozhod udelat mensi shrnuti toho vseho
SVETLO: nejprve Phillips HPI-T (19dni), a po zbytek kvetovy faze GIB FS HPS (59dni). TEPLOTA: 25 az 32 stupnu (prvnich deset dni byl na stenach alobal, po jeho vymene klesla teplota o cca 5 stupnu) HNOJKY: tak tady to trochu rozepisem
AHg,b,m, AH RootStim (AHR), AH Excellerator(AHE), PhytAmin (PA)
1-10 den: PA 2ml/L, AHR 1ml/2l
11-16 den: AHg 1ml/2L, AHb 1ml/2L, AHm 0,5ml/1L, AHR 1ml/L, PA 2,5ml/L
17-24 den: AHg 0,5ml/2L, AHb 1ml/2L, AHm 0,5ml/2L, AHE 1,5ml/2L
25-57 den: AHb 2,5ml/L, AHm 1ml/2L, AHE 1ml/2L
58-69 den: AHb 3ml/2L, AHm 1ml/2L
70-78 den: cista voda, 2x final solution
Vsechno udaje jsou priblizny, presne to snad ani nejde. Na konci jsem trochu zapomel na flushing (jen 8dni), takze vysledek ma hodne netradicni vuni, ale to nic nemeni na efektu.
Ke konci byla teplota problem kvuli mistu, to castecne vyresilo sklo, ale to taky nemuze bejt nejbliz zejo. Vlhkost sem neresil, bohuzel :/.
Zatim jsem si nastrihal par gramu zastipku ze spoda, efekt je prevazne uzemnujici (hlavne pres bong:bong, na hlavni se jeste ceka.
G: cca 46g ze tri kytek. ctvrta kytka dobra nebude, byla pomalejsi, takze se to nepocita.
charakteristika: vune netradicni, ale hodne aromaticka. chut zvlastni, ale ne neprijemna. palicky obsypany krystaly, a dost lepkavy. ucinky vynikajici
zkusim nekde poresit lepsi fotak z makrem, ten muj toho moc neumi
a tady jsou vybrany fotky, tak jak to slo za sebou...