Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tady je ta moje,vlastne ji ani nepotrebuju,ale za tu cenu sem ji proste musel mit,to je jeste rootra mela v nabidce. vazi do 300g,presnost 0,05g za sympatickych 750 i s postovnym
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
zdarec vseci.
nevim jaky je velky rozdil mezi vahama a tak se vas chcu na neco zeptat.
doufam ze mi poradite.
mam na vyber 2 vahy za slusnou cenu- doufam.
1. vaha-
Kapesní digitální váha.
* Rozsah vážení do 200 g, dělení 0,1 g
* Funkce TARA
* Jednotky hmotnosti: g, oz, dwt, ozt
* Rozměry váhy 117x25x80 mm, rozměry vážní plošinky 70x67 mm
* Napájení 3x baterie AAA
pridavam jeste nejaky vahy na vyber.poradte jakou bych si mel koupit a podle ceho posuzovat kterou.dik
1.Váha digitální Fuzion FTZ-200
Type Z - profesionální digitální váha se všemi očekávanými funkcemi a nadstandardní zárukou v délce 30 let!
Váživost: 200 g
Citlivost: 0,1 g
Barva: Černá, Stříbrná
Funkce: Nerezová plocha, Kalibrace, Tare, 4 vážící módy (gramy, unce, trojská unce a pennyweight), Modře podsvícený displej, 30 sekundové Auto-Off, Magnetický zámek
Příslušenství: Kalibrační závaží, Měřící miska, Šňůrka na krk, Baterie
Baterie: 2 x LR44
Rozměry: 6 x 8,5 x 2,1 cm
Hmotnost: 98 g
Cena: 1,149Kč
2.Pointscale 5.0 (PT-500)
Špičková váha z mnoha nadstandardními funkcemi honosící se kupříkladu 1 sekundovým stabilizačním časem pro rychlejší odečet hodnot, pokročilým FSCII čipem, 5-bodovým systémem proti přetížení, teplotním regulačním obvodem, odnímatelným krytem a mnohé další.
Váživost: 500 g.
Barva: Černá.
Funkce: Auto-Kalibrace, Tare, 4-tlačítková pogumovaná klávesnice, 4 vážící mody (gramy, unce, trojská unce a grainy), velký LCD displej, ochr. systém proti přetížení, regulace teploty, zpevněný plášť, magnetem uzamčený kryt proti náhodnému otevření s možností odejmutí.
Příslušenství: Podložka absorbující vibrace, Vážící miska, Kalibrační závaží, Baterie.
Baterie: 3 x AAA
Rozměry: 8,5 x 13 x 2,3 cm
Hmotnost: 165 gr
Cena: 1,199Kč
cus.koupil sem si vahu jako ma Jeck Herer.je v klidu ale zajimalo by me jestli se se vsemi kapesnima vahama musi vazit jen na pevne plose(treba na stole) nebo jde s nekteryma vazit i v ruce?to me celkem zaskocilo ze se to neda.nejak mi to nedoslo.diky
2Daiv: Tá váha, aby vážila presne, musí mať stabilný a rovný podklad. Vážiť sa s ňou dá aj v ruke, lenže nemusí ti vážiť presne a niektoré váhy ti budú signalizovať, že sú v nestabilnej pozícii a nebudú vážiť vôbec.
Da se vazit i v ruce, jen je treba ruku uvest do polohy, kdy vaha hlasi stabilizovany stav, pak vazi stejne presne.
Nez jsem se svoji vahy zbavil, testoval jsem to
Máme tu přímo perličku pro propagátory a vyznavače "konopí" či Eko-stylu. Plášť této jedinečné váhy, která nabízí všechny očekávané funkce, je totiž vyroben z EKO-plastu na bázi konopí, což zaručuje v prvé řadě nižší hmotnost, delší trvanlivost, snadnější biologickou odbouratelnost, a mnoho dalšího - je to přeci konopí.
Váživost: 400 g.
Barva: Přírodní.
Funkce: ECO Hemp Plast-Kompozit, Tare, 4 vážící mody (gramy, unce, trojská unce a grainy), Velký LCD displej.
Váživost: 300 g
Příslušenství: ochranné pouzdro, baterie
Baterie: 2 x AAA
Rozměry: 6 x 10 cm
Hmotnost: 71g
Záruka: 30 let
podsvícenný display
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE