Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdareec groweri a growerky,
tk konecne sem sehnal rezy od dobreho clena na groweru,tkze vzkazuju dik. sice sem s nima mel nejaky ty problemecky ae uz se zda ze by to mohlo byt v kliidu,aspon doufam. Tady je hardware...
MEDIUM: zahradnickej substrat, konsky hovna a kompost
GENETIKA : - WHITE RHINO x WHITE SHARK(5 ks)
- PAPAYA X HASHBERRY (2ks), jen tak na zkousku k tem
wrXws. Doufam ze nebudu mit z toho samce a neoprca mi to
jako min. rok, to by me opravdu nasralo
HNOJIVA : sehnal sem si general hydroponics, puvodne to bylo urceno na lampy ae neco se vysralo tk to zkusim hnojit venku no.
PLAGRON Phytamin
Na zacatek pridavam par fotek z prvniho pocatku meho boje s rizkama(z 29. kvetna)
Jo a jestli mate nekdo s tim GS-kem zkusenosti tk poradte svoje zkusenosti. Dnes sem je zahnojil, do jednoho litrua neco sem dal par kapek od kazde slozky tk doufejme ze to bude ok a neprijdu zitra a nebudou spaleny jak od benzinu
Tak a pridavam dalsi foto 5x WRxWS rostou pekne az na jednu,ta je nejaka nemocna, ale doufam ze ta zalivka a phytamin pomuze
Dalsi 2 fotecky jsou 3slozky GH a phytamin + hnojici rozpis
Posledni fotka jsou 3x papaya trochu povyrostene.
Vse sem 2 zalil zalivkou v pomeru G1,5-M1-B0,5.....
Zdarec daive ty dlázne šak ty wrXws naš z žezu na tak jesi bude samec jeden tak všeci jinak doufám že to rozjedeš jak minule jesi to neva tu je ta moje co mám od tebe (jesi va tak to smáznu)
Zdarec daive ty blázne šak ty wrXws náš z řezu na tak jesi bude samec jeden tak všeci jinak doufám že to rozjedeš jak minule jesi to neva tu je ta moje co mám od tebe (jesi va tak to máznu)
Koste[nekteri smajlici fakt nemaji chybu],mam tam napsano ze tam mam rezy a z tech pochopitelne samci nebudou. Jedina moznost coz z tama vyplyva ze doufam ze mi z tech par papayi co mam nevyrostou samci a neoprcaji wrXws Jinak ta tvoje vypada taky dobre jak cip,tk taky to stesticko
Zdarec,po dlouhe dobe davam par fotecek ze vcerejska.Hnojeno 4x zalevkou + 1x tydne postrik.
Holky jedou dobre,je zrejme ze jim chutna,jenom tak dal.
Na posledni fotce sem se pokusil o zohnuti jedne kyticky kterou mam jen na zkousku,na takoveto prasarny