Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cest typane...nevim jak bych se dostal do prahy ale kdyz mi das nakej kontakt tak se s tebou nejak domluvim a budu se modlit at to vyjde....jinak bych chtel :
BLUE MYSTIC
WHITE WIDOW
EARLY MISTY
PAPAYA
MASTER FUSH
BIG BUD
CALIFORNIA ORANGE BUD
je na tobe kolik mi toho das ale pls hlavne orange bud a papayu a fakt je jen na tobe kolik mi toho das....predem dik a snad se nejak dohodnem....mej se
koukam ze nam to tady nejak zamrzlo a tak nejak doufam ze se mi ozves ptz uz mam hotovou pestirnu a cekam a cekam a cekam a cekam .....a uz me to nebavi tak sem tam soupnul kytky zpoza okna.....
Tak jestli muzu tak bych prosil ICE,BLUEMYSTIC,WHITE WIDOW,PAPAYA,MASTER KUSH,BIG BUD,CALIFORNIA ORANGE BUD,K2 kazdej druh po 4seminkach Klidne si pro to dojedu az to bude... pak se nejak musime domluvit. DIKEC!
Čus chlape,
pokud to vyjde, budeš mít odemě minimálně karmu a určitě ti něco přispěju, bo to, co děláš se fakt cení. Myslím, že by to měli ocenit všichni, kterejm takhle pomůžeš.
Mám zájem o následující semínka:
- California Orange Bud 5ks
- K2 5ks
- Papaya 5ks
- White Widow 5ks
- ICE 5ks
- Master Kush 5ks
Jak dáš vědět až bude čas na odběr? Pomocí PM nebo v tomhle THREADU?
Dikec a měj se
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta