Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"A vzhledem k tomu, ze ja si za svojim slibem rozhodne stojim, tak ma nabidka genetiky dle vyberu vyherkyne (a rozhodne nejen ji, nebot v mich slepich ocich jste na plne care vyhrali vsechny) nadale plati..."
Tak timto vyzivam vsechny soutezici slecny aby se mi ozavli do PMka ohledne genetiky (pouze ohledne genetiky, slibuji ze se zdrzim jakychkoliv jinych navrhu i kdyz po zkouknuti vasich nadhernych fotek se da jen tezko odolat) a ja jim zaslu seznam genetiky kterou mam k dispozici...
ale já nechci nic vyhrát:-)) mě to prostě baví..fakt. jsem chtěla udělat nějakou gotiku v mlze v lese v rudým listí:-)) ale nějak jsem to prošvihla...jsem se jen chtěla podělit :-))
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.