Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže tohle je Holland´s Hope 2006. Semínka koupeny v Nirvana shop [NL]. www.nirvana-shop.com Letos podruhé kultivovaný model.
Semínka jsem dal přímo do hlíny 13.5.2006 (den 1). Kytičky se dostaly na povrch po 5ti až 10ti dnech. Vzešlo 9 z 10ti. Bohužel čtyři mi sežraly slimáci v útlém věku (pamatujte, chybama se člověk učí..) Na růst jsem používal Kristalon Start. Denně v průměru 2 l vody.
Dnes jsou 79 dnů staré a kvetou 12tý den. Výška mezi 160 - 180 cm.
Více na obrázcích.
ČuZzz máš to pěkné zastřihával jsi ? Daval jsi na květ náky hnojivo ? Ja sem další várku sadil cca měsíc po tobě a mám teprve kolem 130cm a nic nekvete kromě jedný ale ta už má něco přes 170cm přeju hodně štěstí
Zdravim kolegu! Taky jedu tenhle rok Hollands hope od Nirvany, zatim maji 120cm ale dost se divim ze uz ti to 14 dni kvete, u me jeste ani naznak. Sklizni zdar
No vypada to nadherne ... krasne vitalni rostlinky. Ale proc je nemas rovnou v zemi ? podle me by byly vic kosatejsi a mozna i vetsi ... ale samo kdyz to nejde dat do hliny tak aspon v kyblach ...
Koukám, že se ti to povedlo...
Jinak se musim přiklonit ke kolegum, že v hlíně by to bylo lepší.
Ty květináče mi přijdou i docela malý, kolika litrový jsou?
Zdravím vás!
Co se týče zasazení přímo do hlíny hodně jsem o tom přemýšlel, ale nakonec jsem to vyřešil takhle. Jak je vidět na fotkách, květináče jsou v díře. Je to kvůli zvědavým sousedům - nemůžu si dovolit příliš vysoké květiny. Myslel jsem že to vykopu a tam je zasadim. Jenže jsem narazil na hnusnou jílovitou a vodnatou půdu. Navíc ty květináče je omezujou v růstu což se mi hodí.
Co se týče kvetení, nejlépe to asi vystihuje přiložená fotka, ale nějak se mi chvěla ruka.. Jinak jsem si všiml několika znaků. Např.: Při růstu lehce voněly, potom přestaly a jakmile odstartovalo kvetení, začaly nádherně vonět.
Zatím to vypadá že samci mě nepostihli, ale nejsem si ještě 100% jistý u všech.
Zaštípnul jsem pouze jednu. Hodně ostatní přerůstala a teď má dva krásné vrcholy. Líbí se mi jak se sami od sebe větví - každé patro dvě nové větve.
V neděli jsem poprvé hnojil v květu - Hit-amin od Plagron. Rozprašuje se na květiny.
Objem těch větších květináčů je cca 20 l. Mám tam i jeden poloviční a na té kytce je to znát. Tak to je asi vše.
dude9: hele ten phytamin neslouží jako hnojivo. pokud chceš hnojivo na květ od plagronu, tak si kup alga-bloom (alga-blute, zaleží na tom jakou "verzi" seženeš, jsou však identický)
tak jsem se ho na to ptal a pak dal tu fotografii s komentářem, že tato fotka vystihuje kvetení nejlíp.
Milý Loexi, chci se tě zeptat, jestli na té fotce vydíš dvanáctidenní kvetení? Já tedy ne. Tak jsem to napsal. Takže baych ti odpověděl - já nečekám žádný pálky jak pěst (jak píšeš), jen jsem reagoval na to, co tu bylo předloženo.
Původní příspěvek od futeW dude9: hele ten phytamin neslouží jako hnojivo. pokud chceš hnojivo na květ od plagronu, tak si kup alga-bloom (alga-blute, zaleží na tom jakou "verzi" seženeš, jsou však identický)
Hele tak to je možný, dostal jsem to od bratra s tím že je to hnojivo na květ ale fakt o tom vim prd... A jinak díky za opravu názvu...
Pokud je pravda co říkáš, budu to asi muset vyřešit Kristalonem na plod a květ... Kristalon start se osvědčil tak to snad bude ok.
Jinak, k čemu teda slouží Phyt-amin?
Původní příspěvek od Svahadji promiň, ale já na tý fotce žádný květy nevidim...
Páč ta fotka stojí za hovno... Záleží od kdy kvetení počítáš. Po 12 dnech (resp. dnes je to 16 dnů) jsem pořád na začátku...
Tyhle fotky jsou o trochu lepší...