Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Rozhovor Jiřího X. Doležala pro Rádio Strahov
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Co si myslíte o JXD (prosím po vyslechnutí rozhovoru)
Sice má něco v hlavě ale je na něm poznat že už to přehání....
Je furt stejnej...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
TalShiar
Stálý Člen

Karma uživatele TalShiar - 85% PěstitelskáKarma uživatele TalShiar - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak sem dneska taky neodolal, i kdyz na Jiriho uz sem si jakysi nazor utvoril......spis bych ale ocenil ty dva tipky, co to uvadeli!

Valere vos iubeo Ať roste!!!

Můj bubbler v komoře ;-)

Old Post 01-04-2006 v 21:34 PM
TalShiar je offline   Profil uživatele TalShiar   Find more posts by TalShiar   Foto galerie člena TalShiar   Click here to Send TalShiar a Private Message   Add TalShiar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

To jo no...Jsou dost dobrý..Ale né lepší než JXDého hlášky

Old Post 01-04-2006 v 22:27 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Tak tohle je fakt nářez, tyhle jeho hlášky mě rozsekávaj, nejvíc Díky to strihorukyeduar, po dlouhý době sem se fakt dobře zasmál!!!!!

Máš ode mě K+++++++++++++++++++++++++++++++

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Naposledy upravil Mr. Figaro 02-04-2006 v 03:23 AM

Old Post 02-04-2006 v 03:09 AM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Mr.Figaro:Hehe...Já sem s u toho taky dost moc smááál A dík za K+

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 02-04-2006 v 07:28 AM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

no mne z rapidshare nejde vubec stahovat... pise to:
You have requested the file radio_strahov.mp3 (10892 KB). This file has been downloaded 92 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

You have downloaded 45393 KB. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 61 minutes)

i kdyz sem z tama neco stahl tak naposled pred mesicem. a za 61min to stejne nepude

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 02-04-2006 v 08:34 AM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rory
Stálý Člen

Karma uživatele Rory - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

lidi ja to z RAPIDU taky nemužu stáhnout, bohužel vim čim to je..... z rapidu (FREE) mužete stahovat jen 1 věc současně, což by nebyl problem, jenže IP jako mam já má taky dalších XXX lidí (stejná společnost nám udělala net) což znamená že bych musel bejt sakra štístko abych se tem dostal když nikdo jinej zrovna nestahuje....zkoušel sem to i ve 2 ráno a stejnak mě někdo předběhl....jestli to mužete dát někam jinam tak budu rád, jestli ne tak nic.....

Old Post 02-04-2006 v 10:16 AM
Rory je offline   Profil uživatele Rory   Find more posts by Rory   Foto galerie člena Rory   Click here to Send Rory a Private Message   Add Rory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

dobra je hlaška:
No jestli tady mate ICQ, tak vam ho taky napadnou ti Linuxoví hakřiii.!

Old Post 02-04-2006 v 10:44 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Stačí Rory když zajdeš na www.katedrala.cz a připojiš se přez jinou IP Píííz

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 02-04-2006 v 10:49 AM
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Tjo te je tam zas úplně na plech. To je fakt šašek.

Old Post 02-04-2006 v 10:55 AM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TalShiar
Stálý Člen

Karma uživatele TalShiar - 85% PěstitelskáKarma uživatele TalShiar - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

to Stoned_r41d3r:...verim Ti, ale muzes mi to trosku objasnit?! ...proc z filozofickyho hlediska buddhismus NEexistuje?

...budu Ti vdecny, pokud mi to objasnis! Diky

Valere vos iubeo Ať roste!!!

Můj bubbler v komoře ;-)

Old Post 02-04-2006 v 11:27 AM
TalShiar je offline   Profil uživatele TalShiar   Find more posts by TalShiar   Foto galerie člena TalShiar   Click here to Send TalShiar a Private Message   Add TalShiar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
romaniak
Stálý Člen

Karma uživatele romaniak - 90% PěstitelskáKarma uživatele romaniak - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

je to masakr . fakt hustej rozhovor.

Old Post 02-04-2006 v 12:08 PM
romaniak je offline   Profil uživatele romaniak   Find more posts by romaniak   Foto galerie člena romaniak   Click here to Send romaniak a Private Message   Add romaniak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šiška-skunku
Stálý Člen

Karma uživatele šiška-skunku - 66% PěstitelskáKarma uživatele šiška-skunku - 66% PěstitelskáKarma uživatele šiška-skunku - 66% PěstitelskáKarma uživatele šiška-skunku - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

" takowouhle otazku muze wytworit jen nekdo kdo prawe wyhulil dwa gramy bily wdowy"

Smoke that more !

Pestuju, nevyrabim SMRT !!

Shishka's SOG 400W Plantastar

Old Post 02-04-2006 v 15:48 PM
šiška-skunku je offline   Profil uživatele šiška-skunku   Find more posts by šiška-skunku   Foto galerie člena šiška-skunku   Click here to Send šiška-skunku a Private Message   Add šiška-skunku to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jamal23
Nový Člen

Karma uživatele jamal23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

You have requested the file radio_strahov.mp3 (10892 KB). This file has been downloaded 125 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

Your IP-address 194.1.157.190 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well

sorry ale nejde mi to ..nemohol by si to dat niekde inde?)

Old Post 02-04-2006 v 16:50 PM
jamal23 je offline   Profil uživatele jamal23   Find more posts by jamal23   Foto galerie člena jamal23   Click here to Send jamal23 a Private Message   Add jamal23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

kua lidi proc to opakujete furt dokola? proste kdyz prave nekdo ze stejny IP adresy dososal soubor, cekate bezne 60 minut nez muzete stahovat znovu-taky mam sdilenou a taky stahuju tak nerikejte ze vam dela problem stahnout jeden soubor! Pokud to opravdu chcete tak v noci je mensi provoz a vetsi sance ze nebude vycerpanej limit. takze je to na vas, ale stoji to za to, docela jsem se bavil.

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 02-04-2006 v 17:30 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Jsem na Vás tak hodný že to uploadnu i na MEGAUPLOAD Tady to je

Naposledy upravil strihorukyeduar 02-04-2006 v 17:39 PM

Old Post 02-04-2006 v 17:32 PM
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

to bych po dvou gramech dobrý WW moc otázek asi už nedal,
jeeežiž co to musel v tý indii hulit

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 02-04-2006 v 20:41 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás