Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 02-04-2006 v 03:23 AM
no mne z rapidshare nejde vubec stahovat... pise to:
You have requested the file radio_strahov.mp3 (10892 KB). This file has been downloaded 92 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
You have downloaded 45393 KB. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 61 minutes)
i kdyz sem z tama neco stahl tak naposled pred mesicem. a za 61min to stejne nepude
lidi ja to z RAPIDU taky nemužu stáhnout, bohužel vim čim to je..... z rapidu (FREE) mužete stahovat jen 1 věc současně, což by nebyl problem, jenže IP jako mam já má taky dalších XXX lidí (stejná společnost nám udělala net) což znamená že bych musel bejt sakra štístko abych se tem dostal když nikdo jinej zrovna nestahuje....zkoušel sem to i ve 2 ráno a stejnak mě někdo předběhl....jestli to mužete dát někam jinam tak budu rád, jestli ne tak nic.....
You have requested the file radio_strahov.mp3 (10892 KB). This file has been downloaded 125 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
Your IP-address 194.1.157.190 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well
sorry ale nejde mi to ..nemohol by si to dat niekde inde?)
kua lidi proc to opakujete furt dokola? proste kdyz prave nekdo ze stejny IP adresy dososal soubor, cekate bezne 60 minut nez muzete stahovat znovu-taky mam sdilenou a taky stahuju tak nerikejte ze vam dela problem stahnout jeden soubor! Pokud to opravdu chcete tak v noci je mensi provoz a vetsi sance ze nebude vycerpanej limit. takze je to na vas, ale stoji to za to, docela jsem se bavil.