Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslite si, že by sa dalo zakorenovat aj takto?A bolo by tam nutne to vzduchovadlo?Kedze roockwol unas nezozeniem, musim rozmyslat o inych alternativach, v substrate my to nezakorenilo, a vo vode rastlina zhnila, tak by som to rad skusil takto, len by som najprv rad pocul, ci sa mi to vobec oplati,a tiez, ci je nevyhnutne svetlo typu usporka alebo metal, nestaci nato slnko?Pretoze svetlo nemam k dispozicii
Neviem, ja som to este neskusal, takze neviem akot to vzduchovadlo funguje, rybam som sa nikdy nevenoval , z akvarijnych vzduchovadiel idu bubliny priamo hore?Ak ano, tak by som to umiestnil priamo pod slamku...