Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
foto: moje balkónová....
jak to předtím začalo žloutnout...tak to opadalo skoro všechno listí...tak jsem zlehka pohnojil a hnedka druhy den mi začala všude pučet a obrážet....no stále pečlivě otrávám všechny náběhy na květ....předevčírem mi dva utekly a kvetly a s tím se mi zase začali objevovat nové nažloutlé listečky....takže asi zase pohnojim
voide to je dobře, že zpleveloidněla poněvadž nejúčinější jsou kořeny...btw.tak občas jim do vody přistříknu kořenový stimulátor....
btw. nevíte náhodou někdo, kdy je optimální čas pro sklizeň kořenů? napadli mě svilušky a teď nevim, jestli se to vyplatí vyvraždit Sidu nebo vyvraždit svilušky?
je, tak o tomto threadu jsem vubec nevedel, hledani mi ho neukazalo , v nejblizsi dobe se tez pochlubim svymi foteckami, mam doma jednu statnou matku ker a par dalsich mensich kyticek. Jinak mate nejake VLASTNI zkusenosti s intoxikaci? popr. s kourenim listovi? pitim caje z korenu, nebo tak neco podobnyho?
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Tak abych se tez pochlubil svymi kvetinkami tohoto druhu, tak prikladam fotecky matky stvoritelky, pak nejake ty rizky a vetsi kyticky. Doma jich mam nyni asi tak 7. Stale je obnovuji, kdyz nekomu nejakou venuji... je to fakt pekna rostlinka. Jinak kdyby mel nekdo zajem tak mu muzu nejakou tu kvetinku venovat. Jen Praha,..
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
VoidMAN - jj, kvete pekne, jen nejak nechapu tu periodu, popr. co ji k tomu donuti, mozna to je zpusobeno sokem, dost casto se mi stava, ze kdyz rezy davam z perlitu do hliny tak zacnou brzo kvest,.. jinak este mam takovej dotaz, tez vam obcas kvete bile, a podruhe tak trochu dozluta? :-D